Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,730
Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

bu sefer geç gönderdim zaten az foto çekmişim ramazan oldu böyle oldu

[attachment=3]

[attachment=2]

IMG_8158.jpg

IMG_8157.jpg

Etiketler

Allah kabul etsin istanbula bugün döndüm güzel bir etkinlik olmuş kaçırdım kısmet değilmiş ne yapalım başka bahara inşallah, :mad:

organizasyonu kim tertip etti bilemiyorum,ama yazılanlardan Ahmet ve hasan arkadaşımız olduğunu çıkardım,öncelikle onlara teşekkürler..sağolsun benim ekürüde beni haberdar edince ailecek katılmış olduk.uzun zamandır göremediğimiz arkadaş ve dostları görmek çok güzeldi..makinaya geç baktım,kızlarımın yakaladığı bazı kareleri bende paylaşayım istedim.. yeni bir etkinlikte tekrar görüşebilmek dileği ile..[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

SDC10993.jpg

SDC10994.jpg

SDC10995.jpg

SDC10996.jpg

SDC10997.jpg

az kaldı..son kareler..
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

SDC10998.jpg

SDC10999.jpg

SDC11000.jpg

SDC11001.jpg

SDC11002.jpg

[attachment=1]

SDC11003.jpg

Ynt: 5. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (28 Ağustos 2010)

Geç oldu ama geçen haftaki iftar dan bir kaç resimde benden ::smiley:

Fotoğraf-0009.jpg

Fotoğraf-0010.jpg

Fotoğraf-0011.jpg

Fotoğraf-0012.jpg

Fotoğraf-0013.jpg

Tanıyan tanımayan, etkinliğe katılan katılmayan,off road aracı olan olmayan, ruhunda herşeyden önce paylaşmanın,gezmenin,yemenin, içmenin neşesini ve keyfini bilen herkese selamlar........
Ne yazıkki reddemeyeceğim bir aile organizasyonu nedeni ile etkinliğe katılamamanın ve sizlerle olamamanın verdiği üzüntünün tesiiri altında yazmanktayım hala...
Oysaki sizler için konsepte uygun TSM eserlerimle aranızda olmayı düşlemiştim:smiley:

Evet şaka maka orada olamadım ancak muhabbetimiz ve sağlımığımız elverdiği sürece nasıl olsa görüşeceğiz...

Mutlu kalın...

Allah Kabul etsin, afiyet olsun çok güzel bir organizasyon olmuş...

Allah bir yenisine daha kavuşturdu....

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89006.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR