Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,735
Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

Boşnaçky Pita Whitney Houston & Kevin Costner [attachment=1]

21082010320.jpg

Etiketler

İtiraf ediyorum bizim masaya düşen böreklerin yarısından fazlasını ben yedim Hasan & Ahmet ikilisi Esra kardeşime komplo kurdu aslında Esra kendisine gelen bir tepsi böreği cömertçe masalara dağıttı be şahidim ;) şimdi de bozacının şahidi şıracı derler bak görürsün.

sokrat gandiya' Alıntı:
İtiraf ediyorum bizim masaya düşen böreklerin yarısından fazlasını ben yedim Hasan & Ahmet ikilisi Esra kardeşime komplo kurdu aslında Esra kendisine gelen bir tepsi böreği cömertçe masalara dağıttı be şahidim ;) şimdi de bozacının şahidi şıracı derler bak görürsün.
Evet evet ben de şahidim.... ;D ;D

Esra Hanım böregin yanından bir an olsun ayrılmamışsınız sizde :D:D:D

arkadaşlar afiyet olsun çok güzel resimler keşke bende katıla bilseydim haberim olsa kesin katılırdı resimleri görünce inanim çok üzüldüm orda olmalıydım diye.

mükemmel bir yerde ,çok güzel bir etkinlik oldu, emegi geçenlere teşekkürler.

of of of of
geziyi kıskandım
ekibi kıskandım
yemekleri kıskandım,
fotoğraflarda yokum onu da kıskandım
gelemedim , angaryalarımı ekemedim ama herkesin yüzü gülüodu çok sevindim herkes adına bir dahaki sefere
LR 110 umla aranızdayım inşaalahhhh

bu arada organizasyonda VUVUZELA bile varmış süpersiniz ya

düüt düüt düüüttt sesime gelinnnnnnnn :D :D :D :D
telsize de gerek yokk zuhahahahaehehehe

Esra Hanım Esra Hanım Esra Hanım.
Gezide 8 kişilik bir gurup olarak bu böreği şimdi resimlerde görüyorum.
Oysa iki sefer masamıza geldiniz. Size Çiğ köfte, tatlı, Dolma, masamızdaki herşeyden ikram ettik.
Üstüne kısa birde off road turu yaptırdık.

Bu böreği sadece resimlerde görebiliyoruz.
Kimyedi bu bu böreği kardeşim.
Aşk olsun. Diyorum başkada bişey demiyorum.
:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

ahmetcim, hasancım yine çok güzel bir organizasyon yapmışsınız tebrikler. işin offroad kısmı yalan olmuş ama yiyenbilir kısmının hakkını vermişsiniz. :D :D yeni katılımlar olmasıda ayrı bir güzellik. bu ekiple kışın lopeze girdiğimizi düşünemiyorum. ;D ;D

Yer,zaman ve isim menüsünden güzel bir etkinlik olacağı belli olan bir organizosyondu.
Hasan çalışkan ve Ahmet (arwin) kardeşime ve böyle güzel etkinliğe neşe katan tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum. Benim bölgemdemki bu ziyafeti kaçırmamak için gideceğim davetin iptal olmasını çok istedim ama olmadı.Her zaman olduğu gibi sağlık olsun zira sağlık herşeydir...!!

Hasanfb kardeşim güzel dileklerin için çok saol bir gün seninde olduğun bir etkilinlikte elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak... ;)
Saygılar

derya abi sagolasın,yagmurları bekliyoruz lopez için,senide 6x6 araçla bekliyoruz artık.
deryaderin' Alıntı:
ahmetcim, hasancım yine çok güzel bir organizasyon yapmışsınız tebrikler. işin offroad kısmı yalan olmuş ama yiyenbilir kısmının hakkını vermişsiniz. :D :D yeni katılımlar olmasıda ayrı bir güzellik. bu ekiple kışın lopeze girdiğimizi düşünemiyorum. ;D ;D

seninde yazdıgın gibi neşe katan arkadaşlar olunca ,bu tür etkinlikle daha güzel oluyor,
seyyah-34' Alıntı:
Yer,zaman ve isim menüsünden güzel bir etkinlik olacağı belli olan bir organizosyondu.
Hasan çalışkan ve Ahmet (arwin) kardeşime ve böyle güzel etkinliğe neşe katan tüm arkadaşlara teşekkürler ediyorum. Benim bölgemdemki bu ziyafeti kaçırmamak için gideceğim davetin iptal olmasını çok istedim ama olmadı.Her zaman olduğu gibi sağlık olsun zira sağlık herşeydir...!!

Hasanfb kardeşim güzel dileklerin için çok saol bir gün seninde olduğun bir etkilinlikte elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak... ;)
Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR