Bu tür çadırda kalmak için sanırım aracın düz bir alanda park edilmesi lazım.Meyilli bir alanda düşme ya da kaymalar olur,hele de çocuklarda
Bunun dışında ben sürüngen,yırtıcı hayvan ve akrepler nedeniyle çadırda kalmaktan korkacağımı düşünürdüm öncelikle.Bu çadırlar daha güvenli gibi görünse de sarkan merdiven yılanların tırmanması için bir yol oluşturmuş.Sanırım yırtıcı hayvanlar da araç üstüne çıkabilir.Daha önceki yorumlarda yer çadırında kalmayanların doğayı pek sevmedikleri imalanmıştı hatırladığım kadarıyla.Doğayı sevmek farklı,bu farklı birşey diye düşünüyorum.İnsanların zevkleri,alışkanlıkları ve tercihleri farklılıklar gösterir.İnsanların en önemli ihtiyaçlarından birisi kendini güvende hissetmektir.Öyle bir çağda yaşıyoruz ki,bence arazide çadırda kalmak ya vurdumduymazlık ya da mangal gibi yürek gerektiriyor aslında diye düşünüyorum.İnsanlardan gelebilecek zararları düşününce.İnsanlar sözkonusu olunca araç üzerinde de olsa farketmez çadırın nerede olduğu.Ancak kamping alanlarında daha güvende hisseder insan kendisini...