Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...
S.n Tuğsan bey hayırlı olsun. güle güle den ziyade geze geze kullanın diyorum ve hemen Ahmet ustamızı tebrik ediyorum böyle hayırlı işlere ve buluşları sebebi ile atmış olduğu imza için.
Eksiklere gelince onlar tabiiki olacak taki en iyi kullanım ve müşteri memnuniyetini yakalayıncaya kadar. bu eksikler inanın son model mercedes ve bmw lerde bile var mesleğim gereği buna çok şahid olmuşumdur. hemen mini bir örnekle konuya renk verelim,yine bundan sadece 3 yıl önce idi o senenin aracı olan bir mercedesin dış kapı kolunun bademi diye tabir ettiğimiz parçayı malesef jet taşı ile kesmek sureti ile kapı kolunu çıkarabildim. sebeb mi ? sebebi fabrikanın bu kapı koluna koymuş olduğu alyen başlı civatanın saplama somununun sarı dediğimiz bir malzemeden imal edilmiş olmasından kaynaklanıyordu. çünkü sarı somun normal çelik vidayı bırakmıyordu ki çözülsün zaten civata başıda minicik bir alyen olunca küttt kafa aynen yalama oluyordu . daha sonraki modellere baktığımda ise bu sistem kaldırlımıştı. işte böyle koskoca A kalite mercedes bile böyle hatalara ki bazı modellerini fren sistemlerinde ki bir aksaklık için geri de çağırabiliyor. fakat hatayı telafi bir erdemliktir diye düşünüyorum.
paylaşım için teşekkürler,saygılar.
Kemal