bak burası çok mühim kesinlikle doğruDeniz hocam, buzsuz aslan sütü olmaz ama, muhakkak dusunmussunuzdur ama ne bileyim bir hatirlatayim istedim
sanırım bir isim benzerliği, zira 41 yıllık ömrümde sadece 1 defa İzmirde bulundumPeki beni tanıyamadınız mı? hani güzelbahçede tepeden uçmak için hafta sonları bir araya gelmeler ayrıca alsancakta akşamları toplantı ayarında bilgilendirme konuşmaları.......
Aracım yok dolabım var
Aynen geriye kaldı 3 nal bir atişe bir yerden ufak ufak başlamak lazımdı zaten, sizde dolaptan başlamışsınız
Hayırlısı ile eksiksiz tamamlarsınız umarım
Kesinlikle katılıyorum.Eğer sık sık gezecek ve bir yerde birkaç gün sabit kalmayacaksanız, 12v buzdolabı ve ufak bir akü yeterli oluyor. Öyle yüksek amperlere güneş panellerine vs gerek kalmıyor. Bir yerde 1 gece kalmak ve sürekli yolda olmak kaydıyla araç alternatöründen beslenen 60 amper jel akü + mobicool üstten kapaklı 12v kompresörlü buzdolabı ile hiç sorun yaşamadan günlerce gezebiliyorum.
Onun dışındaki termos, buz aküsü, peltierli dolap vs hepsini denedim. Yaz aylarında ve güneyde olmuyor, kesin
Bu mesajınızı yeni okudum. Hayırlı olsun.Waeco marka 30Lt lik kompresörlü bir dolap buldum ikinci el onu aldım. Yarın kargo yapacak arkadaş.
Bir de yola çıkmadan önceden dolabı soğutmakta fayda var. Tercihen evde 220Voltta.
Buzdolabı destekliyorsa onun üzerinden, desteklemiyorsa küçük bir dönüştürücüyle. Hem kamp alanına giderseniz orada da 220Volttan yararlanıyorsunuz.