.
Bu klimanın içindeki 1024 Wh LiPO4 akü ile yazıldığı üzere 8 saat boyu soğutması oldukça zor. (12,8V/80Ah=51,2V/20Ah)
Sanırım o yüzden de ne demekse “ rahatlatıcı hava” yazılmış galiba ? Sakın vantilatör esintisi kast ediliyor olmasın ? Artı paketlere gerek var bence.
Isıtması için ekstra birşeyler yapmalarına ise gerek yoktu.
Fiyatı zaten yakıyor.
Bir de dediğiniz gibi şöyle yazıyor Arif bey.
Zampetas’da bulamadığınıza şaşırmadım. Ben çoğumuzda olan 40x40cm heki bile bulamamıştım. Bazı ürünleri de biraz pahalıya satıyor galiba.
Tanınmış otomobil ve bilgisayar firmalarının adını kullanan “Packard” ise Konya’da üretim yapan bir Türk firması. Bilmem, belki bu yüzden ürünü tesettürlü (gizli) izlenimi veriyor.
Çünkü hiçbir özelliğini göremedim.
Şimdi
@dinozor izci ’nin bu ürünü neden lanse ettiğini de anladım. Hatırladığım kadarıyla kendisinin böyle firma isimlerine özel bir sempatisi vardı.
Bkz.
Sanırım sipariş üzerine butik üretim yapılacak ? Yoksa “ne vereyim abime ?” der gibi 50 ile 150 litre arası denmezdi. Büyük bir olasılıkla da ayni kompresör söz konusu ?
Klima çalışırken buzdolabı da soğutabilecek miymiş ? Hortumları neden hortumlanmış gibi gözüküyor ? Titreşim ile arası nasılmış ? Tüketim değerleri neymiş ? v.s. v.s.
Soru üstüne soru.
En iyisi hiç sormamak galiba ?
Ben bu bizim icadını başkalarının yaptıkları aletleri birleştirerek, yeni bir buluş olarak piyasaya sürme yaratılıcığımıza (?) hayranım. Böyle bir firma adı verilmesi çingözlüğüne de.
Herneyse.
Sonuçta başlıktaki sorular için önemli olan Hatice değil, netice.
Yani yukarıda yazdığım aletlerle yapılan ölçümler.