Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, ben bu peltierli buzdolabını almak için araştırmıyorum aldım. Yani geri dönüşü yok. Araştırmadım mı? araştırdım. Memnun olana rastladımmı %5 peki neden aldım? 1. si merak ettiğim için, 2.si buzdolabı olmasada erzak koyma dolabına zaten ihtiyaç var o amaçla kullanırım, 3.sü buz yapmasını beklemiyorum içindekiler bozulmasın yada ısınmasın yeterli, 4. sü Komprosörlü dolapların aşırı pahalı olması, 5.si bu kadar insan almış denemiş benim onlardan ne eksiğim var
... Geçen seneki gezimde bim den gece acıkırsak ısıtır yeriz diye aldığım hazır dönerin iki saat gibi bir zamanda bozulduğunu görünce, seneye dolap almam şart demiştim. Her neise dolabı aldım.. Şimdi gelelim panel meselesine.
Kamperimle gezi deneyimim yazısında da bahsettiğim üzere ben kısıtlı alanda kısıtlı bütçeyle gezmeye çalışan bir geziseverim. Yani kamp alanlarında bir ay tatil yapan değil, sahilde, benzinlik de, otopark ta, boş arsada konaklayan ve bir yerde 3 geceden fazla kalmayan, az zamanda çok yer gezmeye çalışan biriyim. Neden az zaman kısmını merak edersiniz!!! yaz aylarında gerek köye yaptığım yazlıkla uğraşmaktan gerekse yaz sezonunda aşırı kalabalıklarda gezmeyi sevmediğimizden eylül ayını tercih ediyoruz, onun yarısından sonrası havalar soğuduğu için zaman yetersiz kalabiliyor...Haa bu arada yaz başında yada ortalarda eylül gelmeden bir karadeniz turu yapmayı düşünüyoruz....
.... Dolayısıyla.. geçen seneki gezimizde birinci geceden sonrasında araç yol almadığı için telefon şarj etme sıkıntımız da oldu, o yüzden seneye panel almamı şart dedim. Kaç watlık alalım derken araya dolap işide girince onuda çalıştırsın diye konuya girdik, girdik ama girmeseydik mi acaba dedim. Hevesimiz kursağımızda kaldı
. Yinede ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.