Harika bir tur ve tatmin edici dökümantasyon+bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim .
Daha önceki Balkanlar gezinizi de geçen hafta sitede görüp izledim .
Haziran ayı gibi benzer bir tatil seyahati planlıyorum .
Birkaç sorum olacak :
1) Konaklamalarda verdiğiniz rakkamların 2 aile için olduğunu özellikle belirtmiş , sonra da masrafları 2ye bölmüşsünüz...
mesela Zagrep 210 TL gibi bir rakkam var aklımda . Acaba rezervasyonları yaparken kişi sayısını nasıl belirtmek doğru olur ?
Eşim+ben+çocuklar(13ve9yaş) yola çıkacağız .
Bazı sitelerde bu tercihleri TAM belirttiğimde çıkan rakkam ile , 2+1 olarak(3kişi) belirttiğim rakkam arasında oldukça ciddi
fark çıkıyor . Belki bize bir double bed+1tek kişilik yatak da yeterli olacak(???)
Rezervasyonun bu şekilde yapılması , 4 kişi oraya gittiğimizde sorun çıkartır mı?
Sonuçta kullanmak istediğimiz yatak sayısı 3 kişilik(???)
Yerine göre tabii ... İtalya'da bu ince hesaba girmek gerekirken , Sırbistan veya Makedonya'da gerek yok .
2) Venedik Gondol ve Roma Metro vb fiyatlardaki 20+20 ; 7+7 ifadelerini tam anlayamadım .
Gondol'a 80 Euro verip 2 aile paylaşsa , 40+40 olmaz mı?....
3) Hız limitlerine dikkat ederken -basitçe- ''önünüzde giden araca uy'' kuralını mı uyguladınız ?
Yoksa , tabela vb işaretlere maximum dikkat ederek mi gitmeye çalıştınız?
Ekli dosyayı görüntüle 61801
Bu vesile ile İtalya-Venedik yolculuğu düşünenler için bir otopark önerisi ve bilgilerini de aktarmak istiyorum.
Yine bu sitedeki bir önerinin görselleştirilmiş halidir . Hakkını yemeyelim kendisinin