KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Kardeş 2013 yılında arabamla Polonya'ya gitmek üzere Polonya'dan schengen vizesi aldım. İlk girişi Bulgaristandan yaparak Macaristan'da 2 gün ve Avusturya'da 1 gün kaldım. Herhangi bir problem yaşamadım. Başvuruda hangi ulaşım aracıyla ve schengen ülkesine giriş yapılacak ilk ülke gibi bilgiler isteniyor zaten. Sen rahat ol. İyi yolculuklar.
Kardeş 2013 yılında arabamla Polonya'ya gitmek üzere Polonya'dan schengen vizesi aldım. İlk girişi Bulgaristandan yaparak Macaristan'da 2 gün ve Avusturya'da 1 gün kaldım. Herhangi bir problem yaşamadım. Başvuruda hangi ulaşım aracıyla ve schengen ülkesine giriş yapılacak ilk ülke gibi bilgiler isteniyor zaten. Sen rahat ol. İyi yolculuklar.
Shengen vizesini devamlı olarak yunanistandan alır ilk girişi yunanistana yaptıktan sonra diğer avrupa ülkelerine giderdim. En son aldığım iki yıllık shengen vizesiyle ilk girişi Yunanistana yaptıktan sonra yirmi beş günlük bir norveç gezisi bir yıl sonrada yirmi günlük bir italya turu yaptım ayrıca bu vize süresinde üç dört kez yunanistana bir iki günlük girişlerim oldu vize bitiğinde yine yunanistana başvurdum belki üç yıllık vize verirler diye beklerken bana üç aylık vize verdiler çok şaşırdım sebebini sorduğumda bana İki yıllık vize süresinde Yunanistandan daha çok başka ülkelerde kaldığım için vizemi üç aylığa düşürdüklerini söylediler.kısacası sen bizden vize alıp başka ülkelere gidiyorsun artık yemezler demek istediler.
not: yeni vize 6 aylık çıktı