Günaydınlar,
..Evet işin bir tarafındada bu var aslında... aşırıya kaçmadığı,başkalarını rahatsız etme boyutuna ulaşmadığı sürece kamplarda ve gezilerde yemek molalarında içilen alkol e kimsenin karışma hakkı yoktur... kimseye de polislik etmek haddimize değil ..ancak yaptırımımız dışlamak olabilir,bunuda geçmiş te yapmış ve o arkadaşımızın hatasını anlamasına da sebeb olmuştuk.
selamlarımla
HERKEZE SELAM: alkol metre işi sert bi ortamda ortalığıbiraz yumuşatma anlamında bir espiriydi. ben sizlerin ve gecmiş tecrubelerinizden ve yaşanmış olan deneyimlerinizi tartışmak istemem. tabi bir takım kurallara uyulmasında olmassa olmazların olmasında insan hayatında önemlibir roldür iyerki sizler bu kuralları koyuyorsanız buna herkez uymak uymayanları uyarmak gerekir.herkez bu kurallara uyarsa kımse dışlanmaz ve uyum içerisinde güzel etkınlıkler yapılır.herkeze selam ben ahmet abiye bi mesaj atmıştım bu üyelik kartıyla ilgili bun la ilgili bir calışmanız varmı.
Hüseyin bey,
Ortada bir yanlış anlama var ise bunu düzeltelim.Kesinlikle gergin bir ortam yok,olmasınada gerek yok.
Beni tanıyanlar bilir bu yazdıklarım tamamen iyi niyetle,Ahmet abi nin yazsına istinaden ve kendimize ANTOFF demeye başladığımız zamandan itibaren bana yüklenen misyondan ötürüdür.Daha öncede bahsettiğim gibi clup olma yolunda çaba sarf ettiğimiz zamanlarda bu kurallarla (araçlarla ilgili gruplama,gezilerle ilgili sınıflama,konvoy halinde uyulması gereken kurallar,gezi yerlerinde ve kamp yerlerinde uyulacak kurallar,temizlik vs) ilgili bir yazı kaleme almış ve ozamanki aramızda olan arkadaşlara bunu dağıtarak deklere etmişdik.
Amacımız hızlı ve yoğun çalışma ortamından sıyrılarak stres atmak ,çamurda-karda zor yol koşullarında mekaniğin gücünü kendimizde hissederek deşarj olmak,yeni yerler görmek ve doğayla barışık olmaktan başka birşey değildir.Kimsenin yazdıklarımdan ötürü gerilmesini veya kırılmasını istemem.
selamlarımla....