Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,436
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

teşekkür ederim arkadaşlar...

Kurallara uymak toplum içinde yaşayan ve bizim gibi aktiviteleri gerçekleştiren herkesin görevi .Yazıdada söylediğim gibi bu kurallar bizim yararımıza olan kurallar.Yani kısaca "kurallara uyalım,uymayanları uyaralım" :D :D

selamlar

Etiketler

otecopel' Alıntı:
alkol metrede olacakmı ;D :D ;D üfle üfflleeee dışarı

Günaydınlar,
:D :D..Evet işin bir tarafındada bu var aslında... aşırıya kaçmadığı,başkalarını rahatsız etme boyutuna ulaşmadığı sürece kamplarda ve gezilerde yemek molalarında içilen alkol e kimsenin karışma hakkı yoktur... kimseye de polislik etmek haddimize değil ..ancak yaptırımımız dışlamak olabilir,bunuda geçmiş te yapmış ve o arkadaşımızın hatasını anlamasına da sebeb olmuştuk.

selamlarımla

örneğin

xxxx tarihinde xxx yerine xxx saatinde olacak ve gezi türü a , b , c olacak diye bilgilendirirseniz ona göre hareket ederiz şu anlık sadece b sınıfı gezilere katılma iznim var ama donanımı yapınca hepsine katılacağım tabi bir mahsuru yoksa

Günaydınlar,
..Evet işin bir tarafındada bu var aslında... aşırıya kaçmadığı,başkalarını rahatsız etme boyutuna ulaşmadığı sürece kamplarda ve gezilerde yemek molalarında içilen alkol e kimsenin karışma hakkı yoktur... kimseye de polislik etmek haddimize değil ..ancak yaptırımımız dışlamak olabilir,bunuda geçmiş te yapmış ve o arkadaşımızın hatasını anlamasına da sebeb olmuştuk.

selamlarımlaHERKEZE SELAM: alkol metre işi sert bi ortamda ortalığıbiraz yumuşatma anlamında bir espiriydi. ben sizlerin ve gecmiş tecrubelerinizden ve yaşanmış olan deneyimlerinizi tartışmak istemem. tabi bir takım kurallara uyulmasında olmassa olmazların olmasında insan hayatında önemlibir roldür iyerki sizler bu kuralları koyuyorsanız buna herkez uymak uymayanları uyarmak gerekir.herkez bu kurallara uyarsa kımse dışlanmaz ve uyum içerisinde güzel etkınlıkler yapılır.herkeze selam ben ahmet abiye bi mesaj atmıştım bu üyelik kartıyla ilgili bun la ilgili bir calışmanız varmı.

otecopel' Alıntı:
Günaydınlar,
..Evet işin bir tarafındada bu var aslında... aşırıya kaçmadığı,başkalarını rahatsız etme boyutuna ulaşmadığı sürece kamplarda ve gezilerde yemek molalarında içilen alkol e kimsenin karışma hakkı yoktur... kimseye de polislik etmek haddimize değil ..ancak yaptırımımız dışlamak olabilir,bunuda geçmiş te yapmış ve o arkadaşımızın hatasını anlamasına da sebeb olmuştuk.

selamlarımla
HERKEZE SELAM: alkol metre işi sert bi ortamda ortalığıbiraz yumuşatma anlamında bir espiriydi. ben sizlerin ve gecmiş tecrubelerinizden ve yaşanmış olan deneyimlerinizi tartışmak istemem. tabi bir takım kurallara uyulmasında olmassa olmazların olmasında insan hayatında önemlibir roldür iyerki sizler bu kuralları koyuyorsanız buna herkez uymak uymayanları uyarmak gerekir.herkez bu kurallara uyarsa kımse dışlanmaz ve uyum içerisinde güzel etkınlıkler yapılır.herkeze selam ben ahmet abiye bi mesaj atmıştım bu üyelik kartıyla ilgili bun la ilgili bir calışmanız varmı.

Hüseyin bey,
Ortada bir yanlış anlama var ise bunu düzeltelim.Kesinlikle gergin bir ortam yok,olmasınada gerek yok.
Beni tanıyanlar bilir bu yazdıklarım tamamen iyi niyetle,Ahmet abi nin yazsına istinaden ve kendimize ANTOFF demeye başladığımız zamandan itibaren bana yüklenen misyondan ötürüdür.Daha öncede bahsettiğim gibi clup olma yolunda çaba sarf ettiğimiz zamanlarda bu kurallarla (araçlarla ilgili gruplama,gezilerle ilgili sınıflama,konvoy halinde uyulması gereken kurallar,gezi yerlerinde ve kamp yerlerinde uyulacak kurallar,temizlik vs) ilgili bir yazı kaleme almış ve ozamanki aramızda olan arkadaşlara bunu dağıtarak deklere etmişdik.
Amacımız hızlı ve yoğun çalışma ortamından sıyrılarak stres atmak ,çamurda-karda zor yol koşullarında mekaniğin gücünü kendimizde hissederek deşarj olmak,yeni yerler görmek ve doğayla barışık olmaktan başka birşey değildir.Kimsenin yazdıklarımdan ötürü gerilmesini veya kırılmasını istemem.
selamlarımla....

Arkadaşlar selamlar Aslında sevgili Ahmet ve Gökhan abilerim yazdıklarından sonra bizim buraya bişey yazmamız boş amma genede 3-5 kelime edeyim kurallar bizleirn sağlık ve yaşamsal değerlerimize önlem almakla alakalıdır uymak ise birbirimize karşı en önemli sorumluluğumuzdur bu anlamada yazlı kurallarla alakalıfazlaca tartışılacak bir şey yoktur tecrübeli abilerimiz dediklerine uyacağız donanımımızı tamamlıyacağız ki bu çok önemli daha sonra da onların izinde devam edeceğiz yollar dağlar herkese açık bir bütün halinde hareket etmek istiyorsak bunun dışına çıkmamalıyız ......

Bu kuralların dışına çıkmak istiyorsak ki asla tavsiye etmiyoruz ama o zaman kişisel sorumluluğunuzu alıp bireysel hareket etmelisiniz

ölçülü ve donanımlı aktivitelerde görüşmek üzere ;D

bsayil' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar Aslında sevgili Ahmet ve Gökhan abilerim yazdıklarından sonra bizim buraya bişey yazmamız boş amma genede 3-5 kelime edeyim kurallar bizleirn sağlık ve yaşamsal değerlerimize önlem almakla alakalıdır uymak ise birbirimize karşı en önemli sorumluluğumuzdur bu anlamada yazlı kurallarla alakalıfazlaca tartışılacak bir şey yoktur tecrübeli abilerimiz dediklerine uyacağız donanımımızı tamamlıyacağız ki bu çok önemli daha sonra da onların izinde devam edeceğiz yollar dağlar herkese açık bir bütün halinde hareket etmek istiyorsak bunun dışına çıkmamalıyız ......

Bu kuralların dışına çıkmak istiyorsak ki asla tavsiye etmiyoruz ama o zaman kişisel sorumluluğunuzu alıp bireysel hareket etmelisiniz

ölçülü ve donanımlı aktivitelerde görüşmek üzere ;D

Sen kuaför arabasıyla hiçbir yere gidemiyceksin o zaman ;D

Tempus' Alıntı:
Sen kuaför arabasıyla hiçbir yere gidemiyceksin o zaman ;D
;D ;D ;D ;D zaten evden çıktığım yok çiçeğim benim

be3n artık internet off road cuyum bilgisayar takılıyorum ;D ;D ;D ;D

hatta mevcut ortamlardan da iyice kopup internet off road cuları için bir forum açıp orda takılacağım nasılsa 2 üye garanti ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D zaten evden çıktığım yok çiçeğim benim

be3n artık internet off road cuyum bilgisayar takılıyorum ;D ;D ;D ;D

hatta mevcut ortamlardan da iyice kopup internet off road cuları için bir forum açıp orda takılacağım nasılsa 2 üye garanti ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tampon lazım tamponumu yaptır yolla ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR