Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,436

Etiketler
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

darktreys ahmet abine sorabilirdin lastik cok önemli bir faktör iyerki bu sporu yapmak istiyorsan sana şöyle anlatayım vincten cok daha önemli yok sa gurubta yada bir gezide zor yol alırsın.aracın ne olursa olsun ister nıva ister hamır.

arkadaşlar birkaç soruya birden cevap yazayım
gezi buayın 20 günü düşünüyorum haberiniz olsun
kürşat yeni bir offroad pisti çalışmamızvar güzel biyerolucak kafemiz man gallık yerimiz buna benzet sosyol bitakım yerlerimiz olucak bukonu temel attık sana detaylı bilgi vericem.
boogerlastik konosunda bilgi almak isteyen arkadaşa yazıyorum günlük hayatta kullanabilicek lastik değildir alcan bitakım dahayedektebenim gibi kullancan lastikler burda gel bak.

geziden haberim almayo diyen arkadaşa yazıyorum aracını donanımı tamam mıdıryok sa senin gezilerinden haberin olmaz arkadaş bunu sana dah öncede söylemiştim artık dnanımsız araçları davet etmiyoruz neden donanımsız araçla yolda uğraşmaktan bıktım artık yol gidemiyoruzzzzzz beklemek tennn....... ahmet abi bu yer bellimi hangi cevrede olduğu.güzel bir düşünce sonunakadar desteklerim iyerki üzerime düşen varsa seve seve :smiley:

stepneyide bana sat abi at leri sana vereyim ölçüleri kaç. bendede 4 tane at 1 tane normal var normal olanı stepnede
üzgünüm satmıyorum onlar sadece yedek yinede teşekkür edrim.

info@4x4dergi.com adresine Antoff un tüm faliyetlerinin yazı ve fotograflarını bekliyorum abi :smiley:

ANTOFF ÜYELERİNİN DİKKATİNE
AŞAĞIDA OLAN KURALLARA UYULMASINI ÖNEMLE RİCAMIZDIR...........
bundan sonra yapılacak gezilerde sınıflandırılma yapılacaktır.
neden böyle bir açıklama ihtiyacı duydum herkes bunu asçok bilmektedir...
gezi şekli snıflandırılması aşağıda ki gibi olacaktır
A gezisi B gezisi C gezisi .
A gezisinin şartları KAMPLI KONAKLAMALI
bunda istediklerimiz lastik vinç çadır yer çadırıda olur gerekli doğada kamp ortamı manzemeler.
B-- gezisinde bu günübirlik olan gezi çok hart offroad olmayan arac donanımı vinç lastik strap gibi musafiraraç gelebilir .
c--gziside buna lütfen önele dikkat edilmesini isterim kimse kırılma göstermesin bugezide istenilen donanım yoksa araç geri çevrilicektir
viç exderem lastik tanpon strap şinolkel eczatantası haycek kiriko. kürek aracında en arz 100de100 bir kiliti hart offroad yapabilcek donanım olan araçlar
katılabilicektir..

bunları istememizin nedenini biçoğumuz bilmektedir.

YORUMLARINIZI ÖNERİLERİNİZİ BURDA PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM..

yahu abicim bende ne zaman dışına vurucak bunları abimiz diyodum sonunda çıktı. hadi hayırlısı hakkımızda bakalım

osman abiden haberi olan varmı gideli baya oldu hayla bir haber alamadık kendisinden

Tüm ANTOFF üyelerine Günaydın,

Ahmet abi nin söylediği gezi sınıflamasının benzeri, Türkiyede Offroad un öncüsü olan hatta kuruluşu tarihi ve organizasyonu açısından en detaylı Clup olan "İSOFF" un gezilerle ilgili manifestosunda'da bulunmaktadır.
Burada amaç iinsanları veya araçlarını sınıflara,gruplara ayırmaktan öte geziye katılan insanların can güvenliğini sağlamak araçlarını korumak ve gezinin amacına tam uygun halde gerçekleşmesini sağlamaktır.Burada kimse nin alınganlık etmemesi lazımdır,Zira bu yapılan gruplama bizlerin yararınadır.

Arkadaşlar daha önceki yıllarda resmi bir dernek veya clup olabilmek için bir takım çabalarımız olmuştu ...Fakat işin içine girince birçok detay, hem maddi hemde manevi sorumluluklar ortaya çıktı.Bu detay ve sorumluluklara rağmen yola devam etme kararı almıştık ancak sonradan resmileşmenin ve bir organize ile birleşmenin amatörlükten uzaklaşıp profösyonelliğe gideceğini gördük ,malum Türkiye şartlarında bu profösyonellik şartlarını yerine getirmek oldukça külfetli olacak ve herkesin bu nu karşılayamayacağını görerek vazgeçtik.
Bu gün ne kadar amatör ruhla Antoff un varlığını devam ettirip gezilerimize devam etsekte görünmeyen birçok sorumluluk bulunmaktadır.Örneğin,Yakında aramızdan ayrılan Faruk ağabey in başına gelen olay herhangi bir gezide birimizinde başına gelebilir.Bu olay olduktan sonra donanımı varmıydı ??,lastikleri o yola uygunmuydu ?? vs soruları kendimize sormak zorunda kalabiliriz.
Arkadaşlar şunuda belirtmek isterim,Antoff namına yapılacak geziler bu sayfadan yazılacak bilgi veya cep telefonlarına mesaj olarak grup başkanı Ahmet Demir yada vekil kılacağı insan tarafından duyurulmaktadır.Bunun dışında yapılacak olan geziler münferit gezilerdir.Şu an için Antoff un buluşma noktası haftanın her iş günü için Yeni sanayi 5008 sokakta bulunan Ahmet ağbayin dükkanıdır(sağolsun hepimize bu dükkan açık,olup bildiğiniz üzre çaydan para alımmamaktadır :D)
Daha önce bu yapacağımız bu gezilerle ilgili olarak bir manifesto da ben hazırlamıştım bu manifestoyu ve kuralları tekrar gündeme getirerek herkesin biligisi olmasını sağlayalım.
Daha önceki gezilerde Osman arkadaşımız resim ve video çekerek,çekilmişleri toplayıp derleyerek bize bu anları bir anı olabilecek şekilde sunmaktaydı ancak Osman uzun ca bir süre burada olamıyacak bu işi yapacak bilgiye ve tekniğe sahip arkadaşlarımız dan yardım istiyoruz..

Sizlerden bir ricam da bu sayfayı mümkün oldukça yapılacak ve yapılmış olan gezilerle ilgili resim video ve muhabbatlerle süsleyelim ,zira bazen konu çok dağılmakta ve esas amacından uzaklaşmaktadır,zaman zaman moder ve proje sorumlusu ki Antalyada Barbaros arkadaşımız bu konuda uyarıda bulunmaktadır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR