Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
antoff ekibi selam bursa buluşması iptal oldu yada ertelendi bu hafta sonu heryer son karı ve camuru alıyor bir pilanınız varmıdır meraklıları ve bizler bekliyoruz şöyle sağlam bir yer.
AHMEEETTTT ABİİİİ.
valla toyota buluşması yattı..hevesimiz kursağımızda kaldı...bu hafta sonu inşallah gezi olur da buggerları deneriz...lokman abi ve ahmet abi ile konuşalım bakalım...
Ya Ahmet abi Osman abi gezilerinizden fotograf ve geziyi anlatan bir yazı yolluyordu bana www.4x4dergi.com a koyuyordum. Osman abi yok kimse bana bişey yollamıyor diğer guruplar kulüpler yolluyor ayıp ama ;D
tuğsan bey merhaba olsun bir gezi bana cooper stt dediler övdüler 2 takım aldım yedek olsundiye şimdide gugur mu guugla bir lastik diyorlar öve öve bitiremiyorlar bakalım nedir bu işin astarı. ;D
Ya Ahmet abi Osman abi gezilerinizden fotograf ve geziyi anlatan bir yazı yolluyordu bana www.4x4dergi.com a koyuyordum. Osman abi yok kimse bana bişey yollamıyor diğer guruplar kulüpler yolluyor ayıp ama ;D
arkadaşlar birkaç soruya birden cevap yazayım
gezi buayın 20 günü düşünüyorum haberiniz olsun
kürşat yeni bir offroad pisti çalışmamızvar güzel biyerolucak kafemiz man gallık yerimiz buna benzet sosyol bitakım yerlerimiz olucak bukonu temel attık sana detaylı bilgi vericem.
boogerlastik konosunda bilgi almak isteyen arkadaşa yazıyorum günlük hayatta kullanabilicek lastik değildir alcan bitakım dahayedektebenim gibi kullancan lastikler burda gel bak.
geziden haberim almayo diyen arkadaşa yazıyorum aracını donanımı tamam mıdıryok sa senin gezilerinden haberin olmaz arkadaş bunu sana dah öncede söylemiştim artık dnanımsız araçları davet etmiyoruz neden donanımsız araçla yolda uğraşmaktan bıktım artık yol gidemiyoruzzzzzz beklemek tennn.......
videolarınıza bakıyorum genelde parkur değilde bir yere gidiyorsunuz belli bir kısımdaki çamurun içinden geçmeye çalışıyorsunuz. bende gelip sizinle tanışmak oradaki ortamı görmek istiyorum. arabamı unimog sanmıyorum ahmet abi.geçebileceğim , geçemeyeceğim yerleri biliyorum.sırf offroad merakı yüzünden arabamı sattım 4x4 aldım daha 1 kere bile sizinle gelemedim.
donanım konusuna gelince , arabayı günlük hayatta kullanıyorum o yüzden çok fazla araziye çevirmek istemiyorum ama yükseltme telsiz delici farlar yapıcam.zaten o traktör tekeri gibi lastikler bizim arabada olsa günde 300-500km asfalt yolda dayanmaz.o yüzden a-t lastik aldım. askerden sonrada sadece arazi için bir araç yapıcam onda gerekli gereksiz herşey olucak şu anda öğrenciyim okulum biter bitmez askere gideceğim o yüzden pek fazla ilgilenemiyorum.