Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,425
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

Yok yanlis baslikmis gunagini aldim yonetimin sabahki muhabbeti goremeyince oyle dedim telden girmenin azizligi. Geliyosunuz dimi

Etiketler

lokman dede ben izmitteyim burdan direk altanlar ve izmit ekibiyle orda buluşuruz diyorum afyondan bana pastırma al cumhuriyetten erkan pastırmalı tereyağlı kahvaltı ister benden

SAYIN:ANT OFF BAŞKANI.sizlere ve ekibinize başkan kimdir bilemem ama şu gercek. ant off ekibi her gecen gün büyümekte ve arac sayısı artmakta. sizlere bir önerim olacak siz büyüklerimiz olarak off raod başkanı olarak ve arac hazırlıyan sayın AHMET DEMİR. ant off sitigırları veren krom medikal sizler. bizgenc lere önderlık yapmak ve bizleri deneyimlerinizden tecrübelerinizden doğayı korumaktan bir eglence halinden değil bir spor halıne getirirken bir yaban hayat ta kı yetişmiş yada yetişmekte olan bir fidana zarar vermeden.bu sporu aşılamak ve daha iyi nasıl yapılır
hale getirmek. artılarımızla eksilerimizle biz gencler olarak sizlerden bunları bekleriz. tabiki sizler antoff ekbi olarak 5 yada 8 kişilik bir ekibden fazlasını istemiyen kişilerdenseniz. O zaman derimki kanımca bir antoff sitigırı yapıştıran arac bunu benımsiyen kişidir. yaban hayatı doğadaki bir fidanı tarlaya ekili bir ekini.doğayla yaşamı sert koşulları seven ve bu zorluklara kendini hazırlamış insandır.sizlere ve ant off başkanına bir önerim olacak.ant off sitigırı olan tüm araclardan söz temsili 40tl toplansa bir tanışma ve kaynaşma yemeği verilse bir FAAN kulüp kurulsa nasıl olur.
bunu bir dernek haline getirsek.sayın büyük lerimize ve antoff başkanına bu yazımı okuyan tüm değerli dostlara bu spora gönül vermiş insanlara tüm içtenliklerim teşekkür eder. saygılarımı sunarım.tabiki bu düşüncemi sacma bulan yada böyle şey olmaz diyen arkadaşlar olabilir. onlarada saygı duyarım.

sayın doğuş arkadaşım PART 1 DEKİ videonda bir 95 model şahini al karbürötörü sök direk enjeksiyon yap :D disbürütörü sök al direk ateşleme modülü koy :D üstüne birde badi koruma yap :D :D ; o daha fazla testden gecer ;)

hüseyin abi ben anlamam öyle de adamlar yapmış abi ;D

birde az önce sanayideyim dakar çıkartması ve gezenbilir.com cıkartması yaptırdım fakat antoff yaptırmadım daha sonra yaptırıcam bir mahsuru yoksa tabi...senin yazıları yapan ayı mahmut yaptı sana selamı var ;D

gel ben sana gerekli şeyleri söylerim o nun yaptığı gezenbilir sitigırı olmuyor ben söktüm cıkardım std görünce. gel cay kahve ikram ederim.biraz konuşuruz muhabbet edriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR