Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,441
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

tavanı yaptırmicam üstünde tavan rayları var ve her birinde 4 tane vida var tavan sacına monte edilmiş direk civatalı o sonraki iş.

yükseltmeye 1000 lira fiyat aldım ahmet abiden
snorkel 350 lira diyorlar navara bölümde
telsizi satan arkadaşla görüştüm kdv hariç 300 lirayada o veriyor
kaldırma işinde. ve offraod işinde AHMET ustanın üstüne adam tanımam adam yapıyor.

Etiketler

bnm arabanında yukseltmesını ahmet abi yapmış ;D

tolga gardaş senin araba antalya sıcağında günlerce yattı yüz kere önünden geçtim dedim insan bir güneşlik koyar şunun önüne yok hava 50 derece oluyor abanın içi 100 derece. tabi o zamanlar arabanın sahibini bilmiyordum çallı kavşaında vw touaregin yanında duruyordu ;D

ilanı varmı bakalım o zaman aynı arabadan bahsetmiyoruz

adama ayıp olur tlf cektim bilmiyorum ianı varmı.

kendi arabandan memnun değilmisin neden değiştirmek istiyorsun

hayır kesinlikle memlunum sadece kırıp döküp parcalayıp tekrardan toplamak için bende 10 yada 15 bin tl diye düşünüyordun adan bu fiyatı cekince şaşırdım sadece.

arkadaşlar bu başlık antoff gezilerimizle alakalı bölümdür yani gezilerle ilgili, yazışmalarımızı ve resimlerimizi resimlerle alakalı yorumları yapacağımız yerdir yanlışsam orroad yönetimindeki arkadaşlar söylesinler

burda gezi ile igili yazılar uçmuş gitmiş konuyu dağıtılmiş

lastik telsiz butur yazışmalar yapacaksanız yeni başlık altında bunları paylaşalım bizlerde size bildiklerimizi yazalım sorularınıza cevap verilmemesi bu yüzdendir konu başlığının dağılmamasıdır.. yazan arkadaşlar tanışıyoruz ama bu formun sistemi bu diye düşünüyorum..

offroad yönetimi yorumlarını bekliyorum......

darktreys' Alıntı:
Ahmet abi doğru söylüyorsun dikkat ederim

yarın için bir planınız varmı abi
önümüzdeki hafta sonu proğram var han gi sınıfta yapacağımızı belirtecem hafta içi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR