Antoff Gezilerimiz.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan strom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,554
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,445
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....

haftaya yapılacak gezı haritası

Ekli dosyalar

• Adsız Yol.kmz
    2.9 KB · Görüntüleme: 139
  • Adsız Yol.kmz
    2.9 KB · Görüntüleme: 127

Etiketler

arkadaşlar daha öncede uyarmıştk tekrar uyaralım bu sayfa gezi notları ve görselleri içindir teknik konulardaki sohbet ve paylaşımlarınızı lütfen ilgili sayfalarda yapınız

AHMET07' Alıntı:
arkadaşlar bu başlık antoff gezilerimizle alakalı bölümdür yani gezilerle ilgili, yazışmalarımızı ve resimlerimizi resimlerle alakalı yorumları yapacağımız yerdir yanlışsam orroad yönetimindeki arkadaşlar söylesinler

burda gezi ile igili yazılar uçmuş gitmiş konuyu dağıtılmiş

lastik telsiz butur yazışmalar yapacaksanız yeni başlık altında bunları paylaşalım bizlerde size bildiklerimizi yazalım sorularınıza cevap verilmemesi bu yüzdendir konu başlığının dağılmamasıdır.. yazan arkadaşlar tanışıyoruz ama bu formun sistemi bu diye düşünüyorum..

offroad yönetimi yorumlarını bekliyorum......

kesinlikle katılıyorum kardeş klüp olarak etkinliklerinizi takip edemiyoruz maalesef 70 küsür sayfa olmuşsunuz araya sohbet katarak

arkadaşlarbu hafta sonu yapılacak gezi B SINIFI OLACAKTIR
konyaltı belediyesinin yanındaki sell benzin istas yonu buluşmayeri pazarsabahı saat 8 00 hareket
bugeziyeherkes katılabilir donanılıdonanımsız araçlar
gezı rotası hisarçandır üçoluk söğüt cuması dere köy imecik altından antalyaya dönüş olacak alış veriş yiyecek gibi herkes kendi alacak tır . katılmak isteyenler tel 0532 3266617 ulasabilirler.

AHMET07' Alıntı:
arkadaşlarbu hafta sonu yapılacak gezi B SINIFI OLACAKTIR
konyaltı belediyesinin yanındaki sell benzin istas yonu buluşmayeri pazarsabahı saat 8 00 hareket
bugeziyeherkes katılabilir donanılıdonanımsız araçlar
gezı rotası hisarçandır üçoluk söğüt cuması dere köy imecik altından antalyaya dönüş olacak alış veriş yiyecek gibi herkes kendi alacak tır . katılmak isteyenler tel 0532 3266617 ulasabilirler.
doğuş arkadaşımız bu geziye kesin katılsın artık. parkur zorluda deyil istediği gibi numarasını bilen varsa arasın duymadım olmasın:

yusuf kardeş merak etme, 1-2 gün önce sana selam verdim görmedin yolda ;D

midland alan 100 plus telsiz aldım
üstüne 4 tane yuvarlak projektör gözleri kör edici ışık yaptım
yan basamakları söktüm.

pazar günü görüşürüz. ilk ben varırım buluşma noktasına...dereköy taraflarınıda iyi bilirim 2006 da orda çalışmıştım her gün yarbaşçandır - çakırlar yolu üzerinden gidip gelirdim.

birde arabayı yeni sevisten çıkarttım bütün herşeyi tamam 1500 lira masraf ettim fren yağına kadar herşeyi değiştirdim.
lastik aldım ama çamur değil . at tipi onada para vermedim zaten o yüzden aldım stt yoktu 2 ay beklemen lazım dedider o yüzden aldım.
silverstone at-117 special lastiğin adı. discoverer st , bf goodrich all terrain e denk lastik.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-silverstone-at-117-special-275-70-r16-44333737/detay

darktreys' Alıntı:
birde arabayı yeni sevisten çıkarttım bütün herşeyi tamam 1500 lira masraf ettim fren yağına kadar herşeyi değiştirdim.
lastik aldım ama çamur değil . at tipi onada para vermedim zaten o yüzden aldım stt yoktu 2 ay beklemen lazım dedider o yüzden aldım.
silverstone at-117 special lastiğin adı. discoverer st , bf goodrich all terrain e denk lastik.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-silverstone-at-117-special-275-70-r16-44333737/detay
DAHA NOLSUN KARDEŞ OLMUŞ SENİNKİ Bİ CANAVAR. SEVİNİRİZ PAZAR KATILIRSAN HERKESE AÇIK O DAĞLARIN KAPILARI SIKMA CANINI..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR