AHMET07' Alıntı:haftaya yapılacak gezı haritası
darktreys' Alıntı:ben açtımda tam neresi çözemedim hisarçandır filan yazıyor altınyaka yolu üzerinde galiba
AHMET07' Alıntı:arkadaşlar bu başlık antoff gezilerimizle alakalı bölümdür yani gezilerle ilgili, yazışmalarımızı ve resimlerimizi resimlerle alakalı yorumları yapacağımız yerdir yanlışsam orroad yönetimindeki arkadaşlar söylesinler
burda gezi ile igili yazılar uçmuş gitmiş konuyu dağıtılmiş
lastik telsiz butur yazışmalar yapacaksanız yeni başlık altında bunları paylaşalım bizlerde size bildiklerimizi yazalım sorularınıza cevap verilmemesi bu yüzdendir konu başlığının dağılmamasıdır.. yazan arkadaşlar tanışıyoruz ama bu formun sistemi bu diye düşünüyorum..
offroad yönetimi yorumlarını bekliyorum......
doğuş arkadaşımız bu geziye kesin katılsın artık. parkur zorluda deyil istediği gibi numarasını bilen varsa arasın duymadım olmasın:AHMET07' Alıntı:arkadaşlarbu hafta sonu yapılacak gezi B SINIFI OLACAKTIR
konyaltı belediyesinin yanındaki sell benzin istas yonu buluşmayeri pazarsabahı saat 8 00 hareket
bugeziyeherkes katılabilir donanılıdonanımsız araçlar
gezı rotası hisarçandır üçoluk söğüt cuması dere köy imecik altından antalyaya dönüş olacak alış veriş yiyecek gibi herkes kendi alacak tır . katılmak isteyenler tel 0532 3266617 ulasabilirler.
DAHA NOLSUN KARDEŞ OLMUŞ SENİNKİ Bİ CANAVAR. SEVİNİRİZ PAZAR KATILIRSAN HERKESE AÇIK O DAĞLARIN KAPILARI SIKMA CANINI..darktreys' Alıntı:birde arabayı yeni sevisten çıkarttım bütün herşeyi tamam 1500 lira masraf ettim fren yağına kadar herşeyi değiştirdim.
lastik aldım ama çamur değil . at tipi onada para vermedim zaten o yüzden aldım stt yoktu 2 ay beklemen lazım dedider o yüzden aldım.
silverstone at-117 special lastiğin adı. discoverer st , bf goodrich all terrain e denk lastik.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-silverstone-at-117-special-275-70-r16-44333737/detay