Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,685
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

bsayil' Alıntı:
en nadide köşeleri ayırdım sana erkan abeyyyyyyy ;D ;D ;D

Eyvallah :smiley:
Hadi be kaçıyım yaw,biraz uyumak lazım.Sabah 7 de kalkıcam.
Malum acayip bi 4 gün var önümüzde. ;D

İyi geceler. ;)

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Eyvallah :smiley:
Hadi be kaçıyım yaw,biraz uyumak lazım.Sabah 7 de kalkıcam.
Malum acayip bi 4 gün var önümüzde. ;D

İyi geceler. ;)

hayırlı geceler abicim yarın görüşürüz

oo kaçak burdaymıs erkan abı lastıklerı bır bakda oyle gıt yarın barı ya cakacaklar arabayı bırını caktılar bıle

iyi geceler herkese arkadaşlar

yok beya bi turattım geldim

turun tarifimi olur abicim lastik patlamış filanyani

AHMET07' Alıntı:
turun tarifimi olur abicim lastik patlamış filanyani
anammmmmmmmm bizimki hiçmi patlamaz yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;D ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yani aile ortamı ne demek onu anlayamadım yahu ,biz hangi gezimize giderken aile ortamı var diye gittik ,veya bu gezi bekarlar bu gezi aileler gezisi dedik ,isteyen ailesi ile geldi isteyen bekar ,isteyen kız arkadaşı veya erkek arkadaşı ile ,hiç bir zamanda bu konularla ilgili bir problem yaşamadık ,yaşatmayızda,ayrıca bende böyle bir şeye izin vermem ,kaldıki gezenbilir zaten çok büyük bir aile ,bu aile içindede ayrım hiç yapmadıkki ,arkadaşlar ;) ;) ;)

Bunun da üzerine söylenecek bir üslubum olamaz kendi adına..Biz bir aileyiz..

napi abi gecenin busaatinekadar lastik tamiriyle uğraştım hizmet bizimkizi sadeceyama yama yama tutmuyo birader baktım olcak gibi değil kaldırdım kirikoya yarın bakarım artık ..

AHMET07' Alıntı:
yok beya bi turattım geldim

Hoş geldin Tüüü sana olm insan ortaya söylemez bunu.. ;D ;D

Olanı var olmayanı var töbe töbe... ;D ;D

bütün gece krikodamı kalır yahu abicim komplekse girerim yahu

ama calaskal yaptıkya zincirli kolayoluyo buşekilde

bu arada duran navara ne oldu,,

AHMET07' Alıntı:
ama calaskal yaptıkya zincirli kolayoluyo buşekilde

bu arada duran navara ne oldu,,
abi desene yahu kolay yolu var diye

duran serviste turbo değiştirdi

yeni fısatım oldu buarada çadır uyku tulumu ihtiyacı olan arkadaşlar varsa tedarik edilebilicek cengiz arkadaşım yardımcı olucak bukonuda..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri