Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,601
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

RedlinE' Alıntı:
kazasiz belasiz gidin gelin şimdiden hayirli eglenceler herkeze bir dahaki sefere bende aranizda olurum inşallah.
faruk abi özellikle sen kusura bakma gelemedigim için gonlum sizinle

sağol mücahit inşallah bir dahakine beraber oluruz

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

arkadaşlar ANKARA GRUBU BULUŞMA SAATİ , ESKİŞEHİR YOLU ÜZERİNDE BULUNAN ,ASLANLI PETROL İÇİDİR ,

ADRES : ESKİŞEHİR YOLU 35. KM NO 139 , BULUŞMA SAATİMİZ 13-45 , HAREKET SAATİMİZ 14-00

TELSİZ PMR 5 Cİ KANAL
CB 25 AM KANAL DA OLACAKTIR CEP NUMARAM 0533 567 64 10 CİHAN ÜLKER ;) ;) ;)

RedlinE' Alıntı:
kazasiz belasiz gidin gelin şimdiden hayirli eglenceler herkeze bir dahaki sefere bende aranizda olurum inşallah.
faruk abi özellikle sen kusura bakma gelemedigim için gonlum sizinle

Merak etme Mücahit Cihanın yol şeysiyle gidiyoruz , Arazide gitmiyor , yoldada gitmiyorsa ben ne yapayım artık ;D ;D ;D

Paint boyacu Yavuz ,sen de gelirsen mi?

yavuz abi netice bi rahat gorsun. uzun yolda barii

gokhanlro' Alıntı:
Paint boyacu Yavuz ,sen de gelirsen mi?

Kıvıramadık zorla getiriyorlar valla Gökhancım ;D

RedlinE' Alıntı:
yavuz abi netice bi rahat gorsun. uzun yolda barii

ben hep rahatım uzunyolda zaten ;D ;D mesele arazide rahat olabilmekte ;D

arkadaşlar ANKARA GRUBU BULUŞMA SAATİ , ESKİŞEHİR YOLU ÜZERİNDE BULUNAN ,ASLANLI PETROL İÇİDİR ,

ADRES : ESKİŞEHİR YOLU 35. KM NO 139 , BULUŞMA SAATİMİZ 13-45 , HAREKET SAATİMİZ 14-00

TELSİZ PMR 5 Cİ KANAL
CB 25 AM KANAL DA OLACAKTIR CEP NUMARAM 0533 567 64 10 CİHAN ÜLKER ;) ;)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24

Cihancim cuma kac gibi antalyada olsam uygun olur bulusma yeri ve saati belli degil galiba degil mi? yoksa yukarida yazildi da ben mi kacirdim...

pandipieri' Alıntı:
Cihancim cuma kac gibi antalyada olsam uygun olur bulusma yeri ve saati belli degil galiba degil mi? yoksa yukarida yazildi da ben mi kacirdim...

serkan buluşma saati yok ,direkt kamp terine gidebilirsin , zaten arkadaşlarımızın bazıları şu an antalyada oldular bile , sen beni antalyaya girince ara , yer çok kolay

cihanülker' Alıntı:
yani aile ortamı ne demek onu anlayamadım yahu ,biz hangi gezimize giderken aile ortamı var diye gittik ,veya bu gezi bekarlar bu gezi aileler gezisi dedik ,isteyen ailesi ile geldi isteyen bekar ,isteyen kız arkadaşı veya erkek arkadaşı ile ,hiç bir zamanda bu konularla ilgili bir problem yaşamadık ,yaşatmayızda,ayrıca bende böyle bir şeye izin vermem ,kaldıki gezenbilir zaten çok büyük bir aile ,bu aile içindede ayrım hiç yapmadıkki ,arkadaşlar ;) ;) ;)

ebru ablacım ; cihan beyın yazısında belirtiği üzre aileyiz ..

darılcaz bak bende bekarım çoğunluk öle mi öle olsada ne farkederki..

bu arda hava sıcaklıgı dondurucu sıcaklıkmı olcak antalyada ;ayrıca asırı soguk ve cadırda donmayalımda ?

donarmıyız yada sel camur dolyısıyla cadırsız kalırmıyız :smiley:)

bıde hanı antalya sıcak olurdu??????

denız suyuda denıze bıle yılbasında gırenler olurdu (ruslar ve bazı denız asıgı ben)

yani asırı soguk denızde buz gıbı olemı olucak aydınlatanlar olursa sevınırım..

Hava Durumu Raporu...

Cuma Gece: Yagmur olasılığı 90%, sicaklik en dusuk 7 en yuksek 11 derece dolaylarinda... rüzgar 14km/s guneyden

Cumartesi Gun: Yagmur olasılığı 20% sicaklik gun ici en dusuk 11 en yuksek 15 derece... rüzgar 10km/s kuzey-kuzeydoğu

Cumartesi Gece: Parçalı bulutlu Açık, sicaklik en dusuk 2 en yuksek 4 derece rüzgar 21km/s kuzeyden (sicakligi dusuren bu iste maalesef)

Pazar Gun: Acik az bulutlu en yuksek 14...

pandipieri' Alıntı:
sorusu olan arkadaslar icin her zaman gorevdeyim :smiley:

deniz kızı olarak yüzmeyi düşünüyorum çokmu soguk olur deniz? derece tuuh gırmedende gelınırmı okadar yol gelıcez ..neyse moral bozmasın kımse soguk sel camur demıycez
muthıs gusel bır organızasyon ve ortam olucak cıhan'a ve dıger düzenleyen emeği geçen tanımadıgım kısilere tskur ..

Bu süper aktiviteye katılacak tüm arkadaşlara şimdiden bol eğlenceli keyifli bir hafta sonu diliyorum . ;D
Yollarda olacak arkadaşlarada iyi sürüşler , hayırlı yolculuklar diliyorum. :D
Lütfen çok dikkatli olunuz. ;)
Selam ve sevgiler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri