Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,685
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

THE FARUK' Alıntı:
koçtaşta alt üst yağmurluk 10 tl çizme 10 tl ..

Benim yağmurluklar yaylada. Geldiğimde Antalyadan alırım diye düşünüyorum, hepsini bitrmesinler bizede kalsın ;D :D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

cemtascioglu' Alıntı:
ben antalyadayım ;D yemek yıyorum hatta yolda kar yok ayrıca sımsekler çakıyor antalyada yamur olasıgı var

Hoş geldin kardeşim yerleştin mi otele..

acemi80' Alıntı:
Benim yağmurluklar yaylada. Geldiğimde Antalyadan alırım diye düşünüyorum, hepsini bitrmesinler bizede kalsın ;D :D

Mete abi sıkma canını buluruz her türlü..

THE FARUK' Alıntı:
Mete abi sıkma canını buluruz her türlü..

Adanadan Mersinden gece geçeceğimiz için eksikleri Antalyada tamamlamayı düşünüyoruz. ;)

Cihancan cem gelmiş antalya ya sende varsa cep teli özelime yazarmısın..larada bir otelde olucak kardeşim arayayım kendisini..

Saol Cihan, Seni Barbaros'u tanyıroum zaten, Ateş Tanrısınıda yazışmalardan tanıyorum orada sırtımız yere gelmez biliyorum. :smiley: :smiley: :smiley:

Tüm dostlara selamlar,

Ben Ankara' da sık sık Cihan abi ile görüşüyorum. Bu görüşmelerimize istinaden kendisi bi kaç sayfa önce adımı katılım listesinden silmiş sağolsun.
Katılabilmem için azda olsa ihtimaller vardı, bu gün sosyal yaşamımdaki gelişen kararlar bunada izin vermedi maalesef :'(

Bi etkinliğe önce kaydolup sonra vazgeçmek şahsen çok doğru bulmadığım bi davranış.
Ama, dünya sizin programlarınızı beklemeden dönmeye devam ediyor ve şartlar birden değişiveriyor. Bilmem anlatabildim mi? :-\
Önce kayda yazılıp sonra silindiğim için lütfen kusura bakmayın.

Çok çok istememe ve tüm çırpınışlarıma :'( rağmen sizlere katılamamam bana derin üzüntü veriyor, samimiyim....

Organizasyon yapmak ve bundan dolayı insanlara karşı sorumluluk almak çok çok zor.
Bu oluşumda bulunanlara bahsettiğim zorluklar nedeniyle kolaylıklar diliyorum.
Artı, doğayla savaşmak ayrıca bi zorluk.... Bir yandanda tadı tuzu ;) ;D

Etkinliğe katılamadığım için üzüntümü tekrar ifade etmek ve bu MuHtEşEm OrGaNiZaSyOnA katılanların çok şanslı olduğunu ifade etmek isterim...

Konuyu ve etkinliğinizi devamlı, büyük merak ve imrenti ile takip edeceğim....

Teşekkürler....

Sağlıcakla...
Sevgiyle...
Neşeyle...

SaYgIyLa...

Alfonse - Alp TOKAT

acemi80' Alıntı:
Saol Cihan, Seni Barbaros'u tanyıroum zaten, Ateş Tanrısınıda yazışmalardan tanıyorum orada sırtımız yere gelmez biliyorum. :smiley: :smiley: :smiley:

Eyvallah abi sen müsterih ol..

Sevgili kardeşim alp ( alfonso )..Bu organizasyona katılamamana bende üzüldüm ama sağlık olsun..

Başka bir etkinlikte görüşürüz kardeşim..

Madem katılamıyosun bu vıdeo yu sana itaf ediyorum.. :smiley: sevgiyle kal kardeşim

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1512201

acemi80' Alıntı:

mete hocam sen bizi o kadar mutlu ettinki geldiğimizde seni sırtımızda gezdiririz burda sen rahatına bak kardeşlerin emrinde

bsayil' Alıntı:
mete hocam sen bizi o kadar mutlu ettinki geldiğimizde seni sırtımızda gezdiririz burda sen rahatına bak kardeşlerin emrinde

Estf. Barbaros biz hiç bir şey yapamadık ama Gerek Faruk Bey gerekse sizler bütün samamimiyetinizle, büyük bir fedakarlıkla hazıranıyorsunuz. Bütün misafirler gibi bende çok rahat edeceğim ve eğleneceğim biliyorum bundan eminim.

acemi80' Alıntı:
Estf. Barbaros biz hiç bir şey yapamadık ama Gerek Faruk Bey gerekse sizler bütün samamimiyetinizle, büyük bir fedakarlıkla hazıranıyorsunuz. Bütün misafirler gibi bende çok rahat edeceğim ve eğleneceğim biliyorum bundan eminim.
inşallah hocam sizi mutlu edebilirsek ne mutlu bize ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
ankarada kar yağışı başladı acaip ;D ;D ;D
vay vay vay aman sabahlar olmasınnn ;D ;D ;D

THE FARUK' Alıntı:
Sevgili kardeşim alp ( alfonso )..Bu organizasyona katılamamana bende üzüldüm ama sağlık olsun..

Başka bir etkinlikte görüşürüz kardeşim..

Madem katılamıyosun bu vıdeo yu sana itaf ediyorum.. :smiley: sevgiyle kal kardeşim

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1512201

Faruk abicim (yüksek müsadenizle abi diyorum) ,

Bundan önce hazırladığınız görselleride çok büyük keyifle izlemiştim....

Ama bu bambaşka....
Süper......
Heleki "sana ithaf ediyorum" söylevi ile paylaşmanız Vallahi beni ezdi, mahçup etti....
Çok çok çok çok teşekkür ederim.....

Onur Duydum....
Onur Duydum...
Onur Duydum..
Onurlandım!..
:D :D Büyüksün.... Sizi Ellerim Patlayıncasına Alkışlıyorum.... :D :D

Saygılarımla Ellerinizden Öperim...
Teşekkürler...
Alp Tokat (Alfonse)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri