Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,036
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 126,743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

THE FARUK' Alıntı:
Cem bunu düşünerek seyahat etmeyesin ha salla kendini bakimm ;D ;D ;D

Bu arada osman kardeşim nargilede ayarlamış... ;D

Oy oy oyyy yemek,ateş,ateşsuyu,nargile,kahve ve kahveci mahtumları... ;D ;D ;D

faruk abi ;D ne dıyeyım yavas yavas gelıcez artık

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

iyi geceler izin veriseniz bende yatar

strom' Alıntı:
herkeze iyi geceler.....

Şu hastalığı atlatmam gerek bende yatıp sabah işimde olmalıyım..

Hepinize iyi geceler...

cengiz efe ateş sorumlusu yazmadın bişeyler seyircikaldın hep

Ah ölücem gülmekten valla ;D
Yaw 5 sayfada ne muhabbet dönmüş öyle ;D

1-Eyyy ateş tanrısı Faruk abi ne diyim bilmiyorumki,açık büfeler v.s valla emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.
2-Bi ara enişteyi kaybettik sanıyodumki yanlış anlamaymış ;D ;D yanıyodu bizim enişte az kalsın ;D

Aahahaha hala gülüyorum yaw

THE FARUK' Alıntı:
Şu hastalığı atlatmam gerek bende yatıp sabah işimde olmalıyım..

Hepinize iyi geceler...

Aman Faruk abim,Ahmet abim yatın ve dinlenin çok yoğunuz çoookkkkk ;D

AHMET07' Alıntı:
cengiz efe ateş sorumlusu yazmadın bişeyler seyircikaldın hep
Başkanım yazdım ama gelmemis mesajım bende ihtiyacı olan olabilir diye av bayisi arkadastan 3.5 tane uyku tulumu alıp gelecegim ama fiyatlarını bilmiyorum simdilik

cfe_07' Alıntı:
Başkanım yazdım ama gelmemis mesajım bende ihtiyacı olan olabilir diye av bayisi arkadastan 3.5 tane uyku tulumu alıp gelecegim ama fiyatlarını bilmiyorum simdilik
Haa Başkanım birde sen sanayiden bol miktarda üstübü ayarla lazım olacak ve yanık yag.

cfe_07' Alıntı:

cengiz cuma günü 2 veya 3 gibi orda olman lazım ateşyakılacak yerle alakalı tulum işi iyi düşünmüssün getir arkadaşların ihtiyacı olabilir

cfe_07' Alıntı:
Haa Başkanım birde sen sanayiden bol miktarda üstübü ayarla lazım olacak ve yanık yag.

problem deği yanık yağ varilini getireyim

AHMET07' Alıntı:
cengiz cuma günü 2 veya 3 gibi orda olman lazım ateşyakılacak yerle alakalı tulum işi iyi düşünmüssün getir arkadaşların ihtiyacı olabilir
[/quote
Tamamdır Baskanım saat 14 te orda tüm ekip merak etme sen.

tuğsan soy isim yanlışdeğil dimi

Arkadaslar Az once aldıgım uydu raporlarından sonraki hesaplamalarıma gore; cumartesi gecesi ve pazar hava acik hatta 14-16o lerde super bir hava olacak, tek sorun cuma gece ve cumartesi gunu icin. sabah pek sorun olmaz ama cuma gecesi siddetli bir sagnak olasılıgı var, nem oranı cok yuksek 95% lerde gorunuyor o biraz duserse yagmur olasılıgı ortadan kalkar... takipteyim gelismelerden haberdar ederim... ailenizin hava durumcusu serkan :smiley:

Teşekkürler serkancan

Listede son durum..

GÖREVLİ LİSTESİ.jpg

ANTALYA LİSTE.jpg

GEZENB?L?R st?k?r.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR