Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,474
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Harika bir gezi olmuş, Antalya grubu gerçekten çok güzel organize oluyor.
Fotoğrafları merakla bekliyorum.

Etiketler

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

çok güzel bir gezi olmuş arkadaşlar fotolar geliyor hadi hadi bu kadar fotoğraf kesmez bizi

fotolara devam

DSC02394.jpg

DSC02397.jpg

bir kaç foto daha

ant1.jpg

ant2.jpg

ant3.jpg

ant4.jpg

Herkese selam ,

Diğer yörelere giden arkadaşların bazılarından haber aldık,umarım diğerleride kazasız belasız sıcak yuvalarına ulaşırlar.

Siz değerli dostlarımızı ağırlamak ve güzel bir ofroad yaptırmak için elimizden geleni yaptık öncelikle katılımcılara daha sonrada emeği geçen herkese teşekkür ederim.

selamlar

Merhaba arkadaşlar çok güzel ve eğlenceli bir gezi oldu.. Aynı gün içinde hem kar ile hemde
deniz ile buluşmak inanaılmaz keyif verici idi. Bu etkinliği hazırlamak için emeği geçen bütün arkadaşlara
teşekkür ediyorum....

Muhteşem bir görsel ziyafet içinde seyahat ettikten ve öyle bir yerde konakladıktan sonra
Ankara'ya dönmek ve sabah kalkıp işe itmek öyle zor geldi ki....İnsanın hep orada kalası geliyor.

Ben katılımcı tüm arkadaşlara ve bu etkinliği hazırlayan Antoff ekibine tekar tekrar teşekkür ediyorum.
Kalabalığa rağmen sorunsuz bir gezi oldu ellerinize sağlık......

kazasız belasız ,bitti gezimiz ,antalyadaki tüm dostlarıma binlerce teşekkür ederim organizsazyonu en ince ayrıntısına kadar planlanmış ,çok güzel bir organizasyon yaşattılar ,kar ,yağmur,deniz ,kum ,güneş hepsini gördük ,cenneti bırakıp döndük ,geziye katılan ,ve organize eden herkese çok teşekkürler ;) ;)

Değerli arkadaşım,

biz antalyada olduğumuz halde bize bile zor geldi ;D sizlere kolay gelsin ....
selamlar

doğru dedin kardeş ... tatlı yorgunluklar bunlar..

Gerçi bizim defenderler daha çok yorar insanı ama.. :D :D..

Yavuz benim arbadan sonra senin araç ta mışıl mışıl uyumuştur herhalde ;D ;D

gokhanlro' Alıntı:
doğru dedin kardeş ... tatlı yorgunluklar bunlar..

Gerçi bizim defenderler daha çok yorar insanı ama.. :D :D..

Yavuz benim arbadan sonra senin araç ta mışıl mışıl uyumuştur herhalde ;D ;D

arabayı dede kullandı biz yavuz ile arkada ,devammmm ,taki ankara girişine kadar

Söyleyecek o kadar çok şey varki, Öncelikle Antoff ve Gezenbilirdeki organizeyle ilgilenmiş tüm arkadaşlara çok teşekkür ederiz. Pazar gece 23.15 gibi Ankara ya geldik.

Antalya ekibine iki kere teşekkür ederiz. Dört mevsimi ayn gün nasıl yaşanır gördük. 1744m rakıma ulaştık. Karın içinde oynadık. Sonra indik sahilde kumun üstünde geceledik. Varmı böyle birşey. :eek:

Yeni pabuçlarımızı 30/9.5/15 cooper st taktık süper oldu ama aracı baya yordu. Arkamızdan gelenleri biraz beklettik, özür dileriz. Bu arada otomatik vitesin ömründe bu kadar kolu oynamamıştır. 1-2 1-2 kafası döndü garibimin. :D Gelirkende od sürekli açık geldim. Gazın canına okudum. tüketim 18 litre olmuş. ;D ;D

Antoff ve Antalya'lı arkadaşlarımıza ,dostlarımıza herşey için çok teşekkür ediyorum. Herşeyi düşünmüş ayarlamış zaman ve emek harcamışlar Sağolsunlar Varolsunlar.

bu kadar keyifli bir organizasyonu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler ediyorum, doğanın sizlere sunduğu güzellikleri fotoğraflardan izlemek bile muhteşem, çekenlerin vizörlerine sağlık..

Can çok geçmiş olsun sana da..

Antalya ekibini 6 Şubatta Ankara'ya bekliyoruz artık, biz de sizleri ağırlamaktan mutlu olacağız..

Antalya ekibi müthiş bir organizasyon yapmış en küçük bir kazaya meydan vermeden onca aracı o kadar yolda gezdirdiler ellerine sağlık. Şimdi burada bizlere muhteşem bir ev sahipliği yapan Antalyalı dostlarımızın isimleri saymak isterdim ama o kadar uzun bir liste oluşurki... Her birine ayrı ayrı Teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR