Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,470
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

ahmet abi yaban tv proğramı ne zaman yayınlayacağı hakkında bilgi verdimi?

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Üstadlar fotoğraflarını yayınlayana kadar bende birkaç amatör fotoğraf ekleyeyim.

antalya003.jpg

antalya015.jpg

antalya016.jpg

antalya019.jpg

antalya028.jpg

çağlar abi senin resimleride bakliyoruz ufuk abi yavuz abi en güzeller sizdeydi

çok güzel bir gezi oldu.organizasyonda emeği geçen ve misafir olarak antalya ya gelen herkese teşekkürler.devamını bekleriz.

bsayil' Alıntı:
çağlar abi senin resimleride bakliyoruz ufuk abi yavuz abi en güzeller sizdeydi

Enişte bende foto çok az ama video var bol bol, yüklemeye başladım akşama kadar biter heralde ;D Foto çeken çok bizim ekipten ve gördüğüm kadarıyla herkes kendini aşmış, Mete hocam ve Çağların fotolardan sonra bende olsada koymazdım fotoları ;)

Bu gezi icin isim gozetmeksizin tum ANTOFF ekibine en icten tesekkurlerimi sunuyorum. Hepiniz muhtesemdiniz... Hersey muhtesemdi... Ayrica gezenbilir ekibi muhtesemdi daha once sadece yazilari paylastigimiz dostlarimizla yasami paylastik, gokyuzunu paylastik... ANTOFF gercekten cok yoruldu, cok caba sarfetti ama bence degdi gelmis gecmis en etkili off-road organizasyonu oldugunu dusunuyorum, kar vardı, camur vardı, kum vardı (ki ben battım) deniz vardı, gunes vardi, dostluk vardı e daha ne olsun...emegi gecen herkese tekrar tesekkurler...

gece fotoları (ufuk abi selam)

serkan arkadaşımızın laser gösterisi

lazer.jpg

kumsal3.jpg

geceden kumsal.jpg

kumsal7.jpg

yıldızlar.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.