Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,470
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

discovery-V8' Alıntı:
Enişte bende foto çok az ama video var bol bol, yüklemeye başladım akşama kadar biter heralde ;D Foto çeken çok bizim ekipten ve gördüğüm kadarıyla herkes kendini aşmış, Mete hocam ve Çağların fotolardan sonra bende olsada koymazdım fotoları ;)

Yok beni Çağlarla aynı katagoriye koyma onlar bu işin üstadı ben makinayı doğrultup düğmesine basıyorum şansa kadare ne çıkarsa :D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Mete Hocam !
Güzel sohbet ve güzel görüntüler için teşekkürler.

discovery-V8' Alıntı:
Enişte bende foto çok az ama video var bol bol, yüklemeye başladım akşama kadar biter heralde ;D Foto çeken çok bizim ekipten ve gördüğüm kadarıyla herkes kendini aşmış, Mete hocam ve Çağların fotolardan sonra bende olsada koymazdım fotoları ;)
;D ;D ;D ;D ;D

ben hiççekemedim ya koşturma ve telaştan

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

ben hiççekemedim ya koşturma ve telaştan

;D ;D ;D ;D ;D Baktım ben seni ilk gece çektmişim ama onları hiç koymasam senin için daha hayırlı olur ;D

görseller çoğaldıkça ne kadar güzel bir etkinlik olduğu ortaya çıkıyor. emeği geçen ve paylaşan herkese teşekürler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Baktım ben seni ilk gece çektmişim ama onları hiç koymasam senin için daha hayırlı olur ;D

yavuz abicim ne lazımdı arabaya hemen halledelim aşkolsun
bende senin bir kardeşinim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

unutmuşum ben ;D ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
yavuz abicim ne lazımdı arabaya hemen halledelim aşkolsun
bende senin bir kardeşinim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

unutmuşum ben ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D Cihan vinç falan alırız diyordu ama ağanın eli tutulmaz ;D ;D ;D

Gönder ağabey ....baksan resim göndermiyo kimse bari onları görelim..... ;D ;D

Herkese teşekkür ederiz, güzel eğlendik. Antalya'nın tüm güzelliklerini de gördük.. :smiley:

aman diyelim gökhan abi görmeyelim

yavuz abicim sen seç ben hallederim ;D ;D ;D

gokhanlro' Alıntı:
Gönder ağabey ....baksan resim göndermiyo kimse bari onları görelim..... ;D ;D

Gökhancım beni aracında misafir ettiğin için sana ayrıca teşekkür ediyorum, çok video var onları yüklüyorum ama zaman alıyor biter bitmez hepsini göndericem , fotoları biraz ayıklamam gerek , bazı arkadaşların geleceği açısından sıkıntı olabilir ;D ;D ;D

Bendede var resimler Barbaroooosss.... :D ???

fastjunkie' Alıntı:
Herkese teşekkür ederiz, güzel eğlendik. Antalya'nın tüm güzelliklerini de gördük.. :smiley:

Onur kardeşim merhaba,
En son birine karışım hazırlıyordun ne oldu sonuç,,,,, final ???

selamlar

gokhanlro' Alıntı:
Onur kardeşim merhaba,
En son birine karışım hazırlıyordun ne oldu sonuç,,,,, final ???

selamlar

Selamlar,
hehe Sonuç mortingen strasse olduk abi. Operasyon başarısız :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR