Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)
ahmet abi herkesi fazlasıyla memnun ettiğinizden emin olabilirsiniz bence gayet güzel oldu...ilk antalyaya gelişimde mutlaka uğrayacam inşallah tenha olursun..ve sizide ısparta bekliyoruz...hoş bizim kulubumuz yok ama size özel ihtimam gösteririz ...
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)
Vay canına maşallah maşallah.. 8 sayfa olmuş paylaşım süper...
yeni geldim kendime..
Okudum tek tek sayfaları bu yorgunluğa değmiş.. Kazasız belasız tüm katılımcıların yuvalarına dönmüş olduğunu gördüm Şimdi daha mutluyum..
Antof un bu davetine icabet eden gezenbilir ailesinden katılan her bir arkadaşımıza gönül dolusu sevgiler..takdir dolu sözlerinizden dolayı onur duyduk..
Öncelikli bize Proje savhasında sonsuz destek olan Cihan ÜLKER kardeşime ve SevgiliYavuz kardeşime..
Maddi manevi desteklerini esirgemeyen Barbaros SAYIL kardeşime sonsuz teşekkürler ediyorum..