Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,465
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Bu arada izoftan hasta yatağından kalkıp gelen ve bizleri onura eden mustafa kardeşime..
İzci proğramının yayın yönetmeni okan kardeşime..
Kamereman yüksel kardeşime sonsuz teşekkürler..

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

serkan hocama dıycek laf yok bılgısıylen kıtledı bızı aksam çok guzel muhabettı hakıkaten

DSC03279.jpg

DSC03280.jpg

DSC03282.jpg

DSC03284.jpg

DSC03285.jpg

Cem dostum resimler muthis cikmis, dostlarin guzelligidir bizim ruhumuza ufleyen biz o nefesi paylastik, dostlugumuz begenildiyse ne mutlu bize, her gezide paylasimlarimizla yaninizda oluruz...

Ayrica Faruk Abi'nin dedigi gibi izci ekibine de sonsuz tesekkurler cok yoruldular ve onlari tanıdıgım icin ben de cok mutlu oldum... gerci yaban tv deki programalrdan zaten taniyordum ama yuzyuze paylasim farkli tabi...

cemtascioglu' Alıntı:
serkan hocama dıycek laf yok bılgısıylen kıtledı bızı aksam çok guzel muhabettı hakıkaten

Cem süpersin kardeşim resimlerle bonbaladın helal.. ;D

pandipieri' Alıntı:
Ayrica Faruk Abi'nin dedigi gibi izci ekibine de sonsuz tesekkurler cok yoruldular ve onlari tanıdıgım icin ben de cok mutlu oldum... gerci yaban tv deki programalrdan zaten taniyordum ama yuzyuze paylasim farkli tabi...

serkan hocam inanın onlar iki defa teşekkürü hak ettiler..

Mustafa kardeşim bel fıtığı tedavisini bırakıp geldi belki döndüğünde ameliyat olucak. :(
Okan kardeşim kameramansız geldi aldı eline kamerayı görüntüleri kendi çekti..
Yüksel kardeşim gelirken otobüsle ciddi kaza atlattı fakat etkilenmeyip oda çekim yaptı..
Bu güzel insanların haklarını veriyor ve onlara şükranlarımı sunuyorum..

Cem kardeşim böyle devam edersen foto atmaya..
Gezenbilirin foto bölümünden özel davet alırsın.. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.