Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,459
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

resimler çok güzel, kamp yeri çok güzel, insanlar çok güzel, görünce ben de neden katılmadım dedim kendime. ???
tüm organizasyondaki arkadaşları tebrik ederim.
Güzel bir gezi olmuş. :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
_MG_9121.jpg

_MG_9118.jpg

_MG_9103.jpg

_MG_9095.jpg

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

bsayil' Alıntı:
abicim burak 4 saat kadar rötar yaptı benim onu almam değil asıl onun uçakta çektiklerine sabır gösterip aramıza katılması güzellikdi

odunu seçilmiş kesilmiş doğadan ayrılmış olanlardan seçtik ;D ;D ;D yani oduncudan burdan hüseyin odunccuyada teşekkür edelim hizmetini eksiksiz yapmış

Ah be enişte şu mütevaziliğin yokmu..

Bizden sonra kamp yerine gelicek piknikçiler bile düa edicek sana.. ;D ;D

Barbaros, kendi beklemenin sıkıntısını bırakıp bana teselli vermeye çalışıyordun. Valla süpersin. Hakkını elal et kardeş.

bsayil' Alıntı:
abicim burak 4 saat kadar rötar yaptı benim onu almam değil asıl onun uçakta çektiklerine sabır gösterip aramıza katılması güzellikdi

odunu seçilmiş kesilmiş doğadan ayrılmış olanlardan seçtik ;D ;D ;D yani oduncudan burdan hüseyin odunccuyada teşekkür edelim hizmetini eksiksiz yapmış

Bakkan' Alıntı:
Barbaros, kendi beklemenin sıkıntısını bırakıp bana teselli vermeye çalışıyordun. Valla süpersin. Hakkını elal et kardeş.
burakçım sen bizi kırmamış aramızda olmak için o kadar işinin arasında yola çıkmışssın azcık rahat aracımda seni beklemenin adı keyiftir kardeşim sıkıntı değil

Ufuk abi bir, Çağlar iki fotoğraflar biraz sıradışı mı gözüküyor ??? yoksa bana mı öyle geliyor ???
Fotoğrafcılık sanatı mı ??? fotoğraf makinasından mı ???

Bakkan' Alıntı:

Burak kardeşim sağ salim gitmene sevindim ..Bu barbaros enişte varya dünya iyisi biri ..

ufukozkan' Alıntı:

Ufuk Bey paylaştığınız fotoğrafların hepsi inanılmaz güzel, tek kelime ile müthişler. Tebrikler böyle güzel enstantaneler yakalayabildiğiniz için.

Selamlar,

THE FARUK' Alıntı:
Vay canına maşallah maşallah.. :smiley: 8 sayfa olmuş paylaşım süper...

yeni geldim kendime..

Okudum tek tek sayfaları bu yorgunluğa değmiş.. :smiley: Kazasız belasız tüm katılımcıların yuvalarına dönmüş olduğunu gördüm Şimdi daha mutluyum.. :smiley:

Antof un bu davetine icabet eden gezenbilir ailesinden katılan her bir arkadaşımıza gönül dolusu sevgiler..takdir dolu sözlerinizden dolayı onur duyduk..

Öncelikli bize Proje savhasında sonsuz destek olan Cihan ÜLKER kardeşime ve SevgiliYavuz kardeşime..

Maddi manevi desteklerini esirgemeyen Barbaros SAYIL kardeşime sonsuz teşekkürler ediyorum..

Faruk ağabey, Esas bizler, Öncelikle Antoff daki görevli tüm arkadaşlarımıza, ama özellikle Sana, Ahmet ağabeye , Barbaros a, Deniz e, Cihan a, Gökhan a, Erkan a, Yemek ekibine, Yaban TV ve İzci Ekibine, daha adını hatırlayamadığımız herkese çok teşekkür ediyoruz.

İlk gece pazaryerinde kalacağımızı öğrenince moraller biraz bozulmuştu ama ertesi akşam üzeri olduğunda herkesin neşesi yerine gelmişti, bir kaç saat önce 2000 metrede karlarda oynarken, o anda çıplak ayak kumda yürüyüp dalgaların sesini dinliyorlardı.

Herşey çok güzeldi, çok güzel organize olunmuştu hepinizi tebrik ediyorum.

Bu videoda senin için, ver coşkuyu ;D ;D ;D

th_ver_coskuyu.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Faruk ağabey, Esas bizler, Öncelikle Antoff daki görevli tüm arkadaşlarımıza, ama özellikle Sana, Ahmet ağabeye , Barbaros a, Deniz e, Cihan a, Gökhan a, Erkan a, Yemek ekibine, Yaban TV ve İzci Ekibine, daha adını hatırlayamadığımız herkese çok teşekkür ediyoruz.

İlk gece pazaryerinde kalacağımızı öğrenince moraller biraz bozulmuştu ama ertesi akşam üzeri olduğunda herkesin neşesi yerine gelmişti, bir kaç saat önce 2000 metrede karlarda oynarken, o anda çıplak ayak kumda yürüyüp dalgaların sesini dinliyorlardı.

Herşey çok güzeldi, çok güzel organize olunmuştu hepinizi tebrik ediyorum.

Bu videoda senin için, ver coşkuyu ;D ;D ;D

th_ver_coskuyu.jpg

Yavuzcum canım benim umarım bu coşku bitmez ..

Her şey sizler ile güzel.. çok mutlu oldum canım kardeşim..verrrrr coşkuyuuuuu.... ;D ;D ;D

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1613461

bir video da benden....ikincisi de geliyor...

figo' Alıntı:
Ufuk abi bir, Çağlar iki fotoğraflar biraz sıradışı mı gözüküyor ??? yoksa bana mı öyle geliyor ???
Fotoğrafcılık sanatı mı ??? fotoğraf makinasından mı ???

Hangileri.....:smiley:

Beğenmedinmi :smiley:

aracım arızalandığı için karlarda ve camurda rasım cekemedim.....filmlerde ki video ve fotolar abdurrahman yavuz tarafından çekilmiştir...teşekkür ediyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR