Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,459
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

101_6872.jpg

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

THE FARUK' Alıntı:
Ufuk kardeşim sende bir değersin. süper fotolar eline yüreğine sağlık ..

Teşekkür ediyorum.....

Yapdığınız herşey için de ayrıca ,tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Gerçekden çok güzel bir organizasyondu...

çok ama çok güzel bir organizasyon olmuş bayıldım gerçektende de emeği gecen ve katılım gösteren herkeze tebrikler

1. OSMAN abi senin terrano ya ne oldu konuda problem çıkardı falan yazmışın umarım kolay bişeydir

2. resimlerdeki galloper 1 nolu videoda güzelce tırmandı sonra kumsala gelince çekiciye binmiş görünce şaşırdım ne gibi bir problem olduda yuruyemedi

ve herkeze geçmiş olsun güzel organizason olmuş

ufukozkan' Alıntı:
Hangileri.....:smiley:

Beğenmedinmi :smiley:

Fotoğraflara sıradan bakarken farklılıkları belli oluyor, hemde hissedilir derecede ki zaten Özcan abide hemen vurgulamış ve iki alıntı yapmış fazlası var ;)
Bu olayı neye borçlusun abi küçük bir ipucu, asıl sormak istediğim buydu lafı dolandırdım biraz, direk soruyim 8)

ya arkadaşlar bizim kocaayagın karnı acıkıpta ben lpg den başkasını yemem diye tutturdugunda ;D :eek: ;D biz telaştan fotolayamammışız o anları eğer o esnada foto ceken arkadaşlar varsa gonderır yada yayınlarsa sevınırım...antofftan ali ben yayyınlarım falan demişti ama?cünkü hani antoffun kimseyi yolda bırakmıyacagını bence en iyi gösteren bir operasyondu resmen....

Bendede bira resim var ama amatör sayılır.

İlk resimler senin için ateş Tanrısı Faruk Abi. :smiley:
Kütükler biraz yaş olunca yanmakta zorlanıyordu. Bizde hemen Faruk Abiye durumu anlattık ve hikmetini göstermesini istedik. Faruk Abi de gelip hünerlerini gösterdi, birkaç sihirli hareket ve hoopp ateş canlanıverdi. ;D Hatta etraf yangın yeri gibi oldu.

DSCN4599.jpg

DSCN4600.jpg

DSCN4606.jpg

DSCN4608.jpg

DSCN4610.jpg

Herşeyi düşünen Antoff, kampçıların ateş yakarken zorlanmaması için son derece donanımlıydı. resimlere bakar mısınız, böyle bişey var mı? :eek: :eek: :eek:

DSCN4596.jpg

DSCN4597.jpg

DSCN4598.jpg

Kampta her türlü konfor düşünülmüştü. Oturduğumuz portatif sandalyeler bile alttan ısıtmalıydı. ;D ;D

DSCN4602.jpg

DSCN4603.jpg

bulutlar ve burak kardesim... cok iyi bir co-pilottu kendisine arabada bize eslik ettigi icin cok tesekkur ediyorum iyiki tanismisiz... :smiley:

bulutlar.jpg

burak kardesim.jpg

Bakkan' Alıntı:
Bendede bira resim var ama amatör sayılır.

İlk resimler senin için ateş Tanrısı Faruk Abi. :smiley:
Kütükler biraz yaş olunca yanmakta zorlanıyordu. Bizde hemen Faruk Abiye durumu anlattık ve hikmetini göstermesini istedik. Faruk Abi de gelip hünerlerini gösterdi, birkaç sihirli hareket ve hoopp ateş canlanıverdi. ;D Hatta etraf yangın yeri gibi oldu.

Burakçım sizlerin gönül sıcaklığından yandı o ateş .Sizlerin sayesinde içimiz dışımız ısındı..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR