Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,476
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

herkeze selamlar ve antoffa büyükk teşekkür...hem organizasyon hemde misafirperverliklerinden ötürü..başkan ahmet abiye, serdar abiye ve durali ustaya kırmızı cj5 li ali dostumuza bizim kocaayagın lpg si bitip :mad: :mad: :mad: başımıza işer açtıktan sonra bizlere gösterdiği ilğiden dolayı çookkk teşekkür ediyorum...biz ikinci kamp yerine ulaşamadık..daha doğrusu işimizde akşam 9 gibi bitti bu seferlik başımıza ardarda gelen aksiliklerin ustune daha fazla gitmemek için bu güzel birlikteliği yarıda keselim dedik....ikinci kamp alanındada baya bi eğlenilmişe benziyor..kısaca güzelbir organizasyondu... ;D ;D

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Daha çok resim bekliyoruz ;)

daha çok resmiler gelicek arkadaşlar şu an biçok arkadaşlar dönüşte olduklarından dolayı

ben görevli oldugumdan dolayı resim çekmezamanım bile olmadı..

Antalyanın kışı bile bir başka güzel ne kadar şanslısınız biliyormusunuz,Süper geçmiş etkinliğiniz paylaşımlar için teşekkürler.

Antoff Buluşmasından görüntüler.. Hazırlanmasında emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler. Güzel zaman geçirdik.[attachment=1]

Resim 027.jpg

Resim 028.jpg

Resim 031.jpg

Resim 032.jpg

Resim 036.jpg

bir kaç fotoda benden

DSC02415.jpg

DSC02419.jpg

Ahmet abi,Cihan abi,Faruk abi,Barboros abi,Erkan abi ,Salih abi,Deniz çok çok tşkler süper bi organizasyon oldu hepinize yardımlarınızdan dolayı bu olayda emeği geçen herkese tşkler ve ben kısa kaldıysamda geçirdiğim saatlerde inanılmaz keyif aldım muhteşem bi organizasyon oldu ben debriyajı sıyırdım ama bu büyük bi sorun olmadı hemen problemi halletik.Bilmeyenler için anlatıyım debelenme alanında debriyajı sıyırıdım araç antalyada ben ankda bu hafta içi halledicem az ve öz özetledim sanki ;D

Fotoğraflara bakarak süper bir kamplı gezi olmuş.

Katılabilenlere ne güzel.

1 ssate kadar film tamam.... hemen atarım buraya...saygılarımla

jan' Alıntı:
Ahmet abi,Cihan abi,Faruk abi,Barboros abi,Erkan abi ,Salih abi,Deniz çok çok tşkler süper bi organizasyon oldu hepinize yardımlarınızdan dolayı bu olayda emeği geçen herkese tşkler ve ben kısa kaldıysamda geçirdiğim saatlerde inanılmaz keyif aldım muhteşem bi organizasyon oldu ben debriyajı sıyırdım ama bu büyük bi sorun olmadı hemen problemi halletik.Bilmeyenler için anlatıyım debelenme alanında debriyajı sıyırıdım araç antalyada ben ankda bu hafta içi halledicem az ve öz özetledim sanki ;D

Geçmiş olsun Can. Üzüldüm. İki seferdir bir şansızlık seni takip ediyor. Bir daha aksilik yaşamamanı dilerim.

Yapabileceğim birşey varmı ? Yıldız Sanayi den parça aramak , falan gibi ?

Kolay gelsin.

Selamlar,

Kaç 4x4 vardı geziye katılan ?

Can geçmiş olsun üzüldüm bende Özcan beye katılıyorum bir şanssızlıktır gidiyor dilerim bu son olur

İlk gün kapalı pazar yerini organize ederek bizi mithiş yağmurdan koruyan,Karın en güzelinde araba sürme ketfini yaşatan; Antalya'nın muhteşem manzaralarını seyrettiren sonra da yeşille mavinin birleştiği o güzel koyda kamp kurma imkanı sağlayan organizatörlere ve Çeşitli illerden zorlu yolculuklardan sonra aktiviteye katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR