Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 853
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 94,476
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

fuul işaret ister burası :smiley: antalyanın ilerde cok daha fazla etkin ve katılımcı olacağına inanıyorum

Etiketler
Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

sayın başkanım....bu giriş filmi tum organızasyonu ve aksiyon sahneler i bir iki gün içinde yayınlarız... malüm bu işler zaman gerektırıyor...ve internette videolar için onay almadan yayınlayamıyoruz... yayınlanacak filmler incelendikten sonra yayın hakkı verıyorlar...saygılarımla..

ulusotomotiv' Alıntı:
fuul işaret ister burası :smiley: antalyanın ilerde cok daha fazla etkin ve katılımcı olacağına inanıyorum

araç nolarına bakarsanız konvoy ve gezi göevlisi olarak 85 noyu gördüm ama tamamını koşturmaktan syamadım net olarak

ELİNE SAĞLIK VİDEO ÇOK GÜZEL OLMUŞ

033.jpg

034.jpg

014.jpg

069.jpg

strom' Alıntı:
sayın başkanım....bu giriş filmi tum organızasyonu ve aksiyon sahneler i bir iki gün içinde yayınlarız... malüm bu işler zaman gerektırıyor...ve internette videolar için onay almadan yayınlayamıyoruz... yayınlanacak filmler incelendikten sonra yayın hakkı verıyorlar...saygılarımla..

birdahaki hazırladığın foto ve videolar muteşem olması gerekiyor osman çünki bu organizazyon için ğünlerdir neler çekildi bunu biliyorsun daha ekişn sahneler var hataolmasın kabuletmem bul kimlerdeyse o shneleri,, :eek: ???

Aynı gün, 1900 metre kar,
0 metre sahilde kamp ,
Muhteşem doğa ,
kar,çamur,kum ,
O kadar araca rağmen kusursuz organizasyon,
Bir insan daha ne ister ki ?
Bu hafta sonunu bize yaşatan Antalyalı dostlarımıza binlerce teşekkürler.

E ÇATI KATLI DENİZ MANZARALI LAND CRUSER OLUNCA HALİYLE FARUK ABİ VE EŞİNİN KEYFİDE BÖYLE OLUYO

068.jpg

024.jpg

049.jpg

anlaşıldı yarını beklicez doğal olarak insanlar yorgu busaaten sonrada ben yatar ii geceler ,

Arkadaşlar hoş geldiniz,fotoğraflardan ve mesajlarınızdan anladığım kadarıyla muhteşem ve sorunsuz bir etkinlik geçirmişsiniz.Birtek Can tekrar bi şanssızlık yaşamış,geçmiş olsun Can umarım son olur bu.Keyif almanıza ve sağ salim dönmenize sevindim,sizlerle olamamanın ne kadar büyük bir kayıp olduğu ortada.

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1598271

organizasyon sonrası.....

Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş. Malesef kaçırdık. Düzenleyen, katılan ve özellikle biz gidemeyenler için resim yükleyenlere çok teşekkürler.

Can, geçmiş olsun. Nedense son zamanlarda her gezide birşey oluyor aracına, umarım bunlar nazarlık olur da, bir daha böyle şeyler yaşamazsın.

Antoff ve Antalya'lı dostlar harika bir etkinliğe imza atmış,öncelikle organizasyon ekibine ve katılımcıları tebrik ediyorum,paylaşım ve görseller için de ayrıca TEŞEKKÜRLER :D

Osmaniye ekibi olarak, saat 24 gibi döndük.
Bu güzel hafta sonu etkinliği için , emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz... ;) ;) ;)

bence çok güzel olmuş kaçırdığımıza yanalım.

çok teşekkürler paylaşım için , gerçekten harika bir gezi olmuş . fotoların devamını dört gözle bekliyoruz ;)

şimdi eve ulaştık. emeği geçen tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler herşeyin düşünüldüğü muhteşem bir organizasyondu. biraz dinlendikten sonra fotoğtafları atmaya başlarız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR