Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,810
Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Tugsan bey cevabiniz icin tsk ederim...bir kere benim arac bahsedilen cukura girmedi zaten... ortada bir yanlis anlasilma var ::smiley:. Ama insallah parkur toparlandiktan sonra meshur cukura gireriz problem degil....unimog bile battiktan sonra ben hayda hayda batarim ....isin zevkide cekilmekte ...geldigimiz zaman resmederiz olur biter....gorusmek uzere kolay gelsin....

Etiketler

Bülent abinin araç ordan geçermi bilmem ama Bülent abi aracı oraya sokar ona eminim :smiley:

Abilerim ben ne duyduysam onu yazdım neyse artık pek önemi yok Bülent abi bitirmiş olayı ;D :smiley:

Birde benim arabamda problem yok yanlış anlaşılmasın sadece gereksiz uğraştım araba pek yükseltmedi 5-6 santim yükseldi sadece... onuda kendim sanayide yaptırdım başka bir ustaya , Bülent abi olsun Hüseyin abi olsun 2 insan arasında kalmak istemem 2side saygı duyduğum insanlar.

Kursat parkur tamamlansin. Hep beraber dalariz oraya problem degil... :smiley:. Elbet beni cekecek biri cikar... ;). Amac. Eglenmek degilmi zaten...

darktreys' Alıntı:
Abilerim sakin olun konuyu uzatmayalım lütfen arada kalıyorum.

Sayfa konusunun dışına taştı gene fırça yiyeceğiz bence.

Valla aynen. ;D

Ne güzel bir konu idi bu. Ticari olmayan ve bir dernek çatısı altında etkinlik düzenlenecek güzel bir off road pisti konusuna belki doğru belki yanlış duyumlar sebebi ile oluşan tartışma ortamı konuyu ve bizleri germeden ayıklamak çok iyi olacak.

Kusura bakmayın ama sert yorumları ve onlara verilen mesajları komple bölüp taşıyorum.

red34' Alıntı:
Kursat parkur tamamlansin. Hep beraber dalariz oraya problem degil... :smiley:. Elbet beni cekecek biri cikar... ;). Amac. Eglenmek degilmi zaten...
bülent abimin kesin giricene eminim araçlara o kadar maddiyat bağlıyoruz kardeşim böyle yerlere girilmiyecek çamura batılmıyacak niye yaptırıyoruz araç bu birisi gelir birisi gider bidaha yaparız. şahsım adına konuşuyorum o kadar masraf yaptıysam benle yaşlanıcak deyil bu araç girerimde kırarımda bülent abininde dediği gibi pist tam anlamıyla bitsin toplanırız inşallah

yazilanlari tam olarak okuyamadik ama olsun... ::smiley:. Geldigimiz. Zaman mesele cozulur sikinti yok asil olan insanin yuzune soylenenlerdir diyelim ve konuyu acilmamak uzere burada kapatalim... ;)

Ama arabayida meshur cukurda batirmak farz oldu.. :D. Yusuf kardesim beni cekmeye hazirlan sen... ;)

Ben kesinlikle geçerim o çukurdan.

Malum arabam yok. Yürüye yürüye rahat geçeceğimi düşünüyorum.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Ben kesinlikle geçerim o çukurdan.

Malum arabam yok. Yürüye yürüye rahat geçeceğimi düşünüyorum.
;D
;D ;D ;D ;D murat boy 2 metre varsa sorun yok ;D ;D

Bir adet Şnorkell ile eksik kalan 20 cm.i tamamlarız.
West Marine de Gezenbilir Sponsorları arasına katıldı malum.
;D

Valla MURAT kardesimin dedigi gibi yuruyerek gecmekte fena fikir degil... :D

bülent bey süpersiniz...sonunda çekilmeyi takmayan ,bir off roadçu çıktı...malum bu işte çekilmekte var...çekmekte....müğim olan arkada kimseyi bırakmadan şehre dönebilmek...görüşmek üzere...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR