Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,837
Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Ahmet abi işini bitirsin haftaya çamura sokacağım. Bu sefer temiz ayrılmayacağım oradan :D

Etiketler

darktreys' Alıntı:
maşallah maşallah şu tahteravalliyi bende deniycem bir sonraki sefere , arabayıda yükselttim.

doğuşcum bence sen deneme tattıravalliyi ;) ford dun başıma gelen ler :D :D ;D seninde başına gelir :eek:3,5 cm yükseltmeyle :D ;D : ona binilmez sonra aracın pert olur ona göre :p :p

abi ben artık dangur dungur girmem bir yere, o yükselme güzel oldu 6,5 santim yükseldi 3 ,5 değil.

ti_fun' Alıntı:
Resimler çok güzel çıkmış. Eğlenceli bir pazar günü olmuş sanırım. Bir dahaki sefere bende gelirim inş. tabi daha araca herhangi bir modifikasyon yapamadık ama o da olur zamanla kısmetse..:smiley: Pistin işletmeciliğiyle ilgilenen bir arkadaş vardı kusura bakmasın ama isim hafızamın kötü olması nedeniyle ismini hatırlayamadım. Pist ile ilgili sorumluluk konusunda bir çalışma yapacaktık kendisiyle. Arkadaşın tel. numarası sizde varsa bana yollayabilirseniz sevinirim.
merhabalar konuyla alakalı ahmet beyle irtibata geçerseniz sizi yönlendiricektir

Ben de birkaç foto ekleyeyim. Bendekiler pek iyi değil ama olsun :smiley:
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

0001 IMG_20110424_134916.jpg

0002IMG_20110424_135056.jpg

0003IMG_20110424_135354.jpg

0004IMG_20110424_135554.jpg

0005IMG_20110424_171931.jpg

darktreys' Alıntı:
abi ben artık dangur dungur girmem bir yere, o yükselme güzel oldu 6,5 santim yükseldi 3 ,5 değil.

doğuş manyak bierşey şu tattıravalli tam adranalin yüklü dene dene aracın hertarafı gevşiyor sen bile gevşiyorsun. :D :D ;D

Hüseyin abi 4x4 New holland 110 var bende onu oraya soksam oda batar oraya. Ufak tefek operatörlüğüm var yani batacağına eminim , 1 metre balçık var unimog su çekmiş bütün kilitleri açmış çıkamıyor kepçede kilit milit yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR