darktreys' Alıntı:maşallah maşallah şu tahteravalliyi bende deniycem bir sonraki sefere , arabayıda yükselttim.
merhabalar konuyla alakalı ahmet beyle irtibata geçerseniz sizi yönlendiricektirti_fun' Alıntı:Resimler çok güzel çıkmış. Eğlenceli bir pazar günü olmuş sanırım. Bir dahaki sefere bende gelirim inş. tabi daha araca herhangi bir modifikasyon yapamadık ama o da olur zamanla kısmetse.. Pistin işletmeciliğiyle ilgilenen bir arkadaş vardı kusura bakmasın ama isim hafızamın kötü olması nedeniyle ismini hatırlayamadım. Pist ile ilgili sorumluluk konusunda bir çalışma yapacaktık kendisiyle. Arkadaşın tel. numarası sizde varsa bana yollayabilirseniz sevinirim.
gürkan abi zaten çıkma canım artık sende buralı sayılırsınAnki' Alıntı:Ahmet abi işini bitirsin haftaya çamura sokacağım. Bu sefer temiz ayrılmayacağım oradan
yusuf ERDEM' Alıntı:gürkan abi zaten çıkma canım artık sende buralı sayılırsın
tamam ab, işte yavaş yavaş herkez antalyada toplancakAnki' Alıntı:Hehehe aslında öyle oldum abi Oradan kız aldık artık Antalyalıyım :
sağol abi aynen orasıyavuz-çelikel' Alıntı:Hayırlı olsun diyelim, concord otelin yanı heralde değilmi yeri?
yusuf ERDEM' Alıntı:sağol abi aynen orası
darktreys' Alıntı:abi ben artık dangur dungur girmem bir yere, o yükselme güzel oldu 6,5 santim yükseldi 3 ,5 değil.
fbmy' Alıntı:Şu su dolu çukurdan vinçlenmeden geçebilen oldu mu ?