Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,796
Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

İmrenerek bakıyorum piste. Çukura hiç imrenmedim ama :smiley: Emeği geçenlerin emeklerine sağlık...

Etiketler

BUGÜN AYTEMİZ PETROLLERİNİN SAHİBİ BÜLENT AYTEMİZ ABİMİZ;ANTOFF OFROAD CLÜBÜ BAŞKANI AHMET DEMİR GÖKAN ABİ VE BEN KUNDU BÖLGESİNE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ OFROAD PİSTİNDE NELER YAPILDIĞI VE YAPICAKLARIMIZ HAKKINDA YERİNDE FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTIK .
SAĞOLSUN BÜLENT ABİMİZİNDE BU KONUDA BÜYÜK DESTEKLERİ OLUCANI BİZİMLE PAYLAŞTI
ŞAHSIM ADINA KENDİSİNE EMĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKÜR EDİYORUM.

07052011297.jpg

07052011298.jpg

07052011299.jpg

çok güzel bir çalışma olmuş,antalya bu işi bilinçli yapıyor ,tebrikler.

okadarda değildir ya ;D

sanırım rüyasında görmüş....o çukurdan navaranın geçmesi için....valla için dedim ama ne yazsam nafile ne yapsan kalır...belki şöfer değişirse böyle boş rüyalarla en azındanaraba boşuna kırılmaz...

Yusuf kardesim. Guzel sozlerin icin tsk ederim sagolasin.. ;) eger bir nebze katkim olursa sevinirim...araba konusuna gelince ...pist tamamlandiktan sonra Navara yi sokariz parkur a ...ondan sonra gerekenleri konusuruz... ;) batarsakta AHMET kardesim bizi ceker ne yapalim yani... :D problem degil... ama anlamadigim araba hakkinda bilgisi olmayan basi kisilerin bosuna kendilerini yormalari ve konusmalari....hatta bizim dogus un arabasini kim nasil yapmis merak ediyorum.. ??? Aramiza yeni katilan arkadaslara dogrulari gostermek ve onlara yardimci olmak asil gorevimiz olmali derim....ben herkesin arabasina saygi gosteririm herkesin tercihi farklidir...ben nasil saygi gosteriyorsam karsimdan da ayni durustlugu beklerim....ayrica navara sayfasina gelip bos yorumlarda lutfen bulunmayiniz sevgili otecopel kardesim....dogusun arabasinda yaptiklariniz meydan da iken....ve. Sayfayi mesgul ettigim icinde kusura bakmayin arkadaslar saygilarimla...

valla bilmem kıralı gelse o çukurdan geçemez.defender kalmış..unimog kalmış....patrol kalmış.....toyota kalmış...ahmet abinin özel yapım aracı kalmış.....o çukur dolmadan,revize edilmeden hiç bir araba geçmez....artı birde 4 h yazmışsın doğuş....hani bilmesek ....çukuru görmesek hadi neyse...o çamurdan unimogu 3 vinçle zor çıkardılar. araba yapıştıkaldı....sen bülent beyin aracını örnek veriyorsun...ben o aracın da geçebileceğini zannetmiyorum.bülent bey yanlış anlamasın problem arabada değil çukurda.ha çukur kurumuştur...zemini sertleşmiştir.... o ayrı bir durum...benim kastediğim çukur, resimlerdeki çukur ve durum

bülent bey ayrıca doğuşun arabaya kimse bir şey yapmadı...bildiğim kadarı ile üzerinde ne varsa doğuş kendine göre yaptı...yusuf,ahmet abi,en önemlisi aramızda navara konusunda en deneyimli kişi barbaros ne yapması gerektiğini ,nasıl yapması gerektiğini,aracı nasıl kullanması gerektiğini kendisine anlattılar.ancak doğuş askere gideceğini askerdensonra yapacağını söyleyip aracı bu hali ile kullanmaya devam etti.bizim korkumuz aracına ve kendisine zarar verme ihtimali...zira bu durumda babası kendisine çok kızabilir.ayrıca ant off un bu konuda hatası olmamasına rağmen sizin gibi düşünüp doğuşa yol gösteren olmadığını zannedebilir...oysa durum biraz farklı...biz off roadçular sizinde dediğiniz gibi birbirimize yardım ederiz..kimseyi yolda bırakmayız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR