Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,842
Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Tugsan bey harika olan offroadcu arkadaslarimizdir... ;). Sahsen hic kafama takmiyorum cunki bu isin dogasinda var batmak ve cekilmek ... :smiley:. Tabii en onemliside geride hic kimseyi birakmamaktir size katiliyorum... Buda arkadaslik ve dostluklarin ilerlemesine sebeb olan olaylardir....saygilarimla...

Etiketler

Bülent abinin Navarayı çekerken çeki kancasını kopartmıştım çok fena batmıştı ;D ;D ;D

Nerede o resimler ...? Koyda eglenelim biraz. Kursat kardesim... :D.

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

ikinci foto da sanırım kopan çeki kancasını arıyordum ;D ;D ;D

IMG_6824.jpg

IMG_6827.jpg

IMG_6833.jpg

Bu arada fotolarda zamin çok çamur diilmiş kolaymış gibi görülüyor ama yarış arabaları bile battı. Dibi deniz kumu üstünde 20 cm çamur var patinaj çektiğin an kuma gömülüyorsun :smiley:

çifte kavrulmuş ;D

SDC12215.jpg

SDC12220.jpg

SDC12225.jpg

bülent abi bızde harbı safmişiz ya atlamışız camuru gorunce ;D

Olsun ya Baya eglenmistik ama... ;). Artik yeni hedefim antalya daki cukurda batmak ... ;D. Vede beni cekecek arkadaslara basarilar diliyorum... ;) iste bu yuzden parkuru hemen hazir hale getirmemiz lazim....kursat sende fotograf konusunda sponsorsun ona gore gorevden kacmak yok.... :D

red34' Alıntı:
Olsun ya Baya eglenmistik ama... ;). Artik yeni hedefim antalya daki cukurda batmak ... ;D. Vede beni cekecek arkadaslara basarilar diliyorum... ;) iste bu yuzden parkuru hemen hazir hale getirmemiz lazim....kursat sende fotograf konusunda sponsorsun ona gore gorevden kacmak yok.... :D

Antalya pisti bitsinde abi zaten açılış kampı yaparız her etabı deneriz ;D

Altan kardesim estafurullah .... Islerden firsat buldukca arkadaslarla beraber olmak hosuma gidiyor ... :smiley: bu arada antalya gurubunun yaptigi basarili calismalari gordukce insan gururlaniyor...ve bu kardeslerimize bir nebze de olsa katkimiz ne olabilir diye dusunuyoruz..... Ama resim sponsoru Kursat kardesim oldu ...gecenin kari da bu oldu ... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR