Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)
Zaten esinden korkmayan hic bir seyden korkmazmis. Oylesinden ben korkarim
Bu jeep LR muhabbeti iste bu acidan biraz uzadi. bunu o baslikta da yazmistim. Espri bile olsa ''olmadik yerde kalir da madara olursam'' durumu biraz tatsiz. Benim arkadasim disco ile gelecek. Henuz aracini alali 1 ay olmadi, 3 ya da 4. gezisi. onun icin gereksiz bir gerginlik olacaktir gezi boyunca. Bi de olmadik yerde kalirsa, bir suru gumburtu... Herkes birbiri ile kanka degil ki...
Neyse... bu konudan sikildim zaten...
beatrix' Alıntı:Acikcasi ben degil esim katilacak, ben genelde co pilot olacagim, Bu gezide iddiali bir bayan pilot olarak iz birakacaga benzer. "valla ben genelde korkarim ondan..." ;D ;D ;D
Zaten esinden korkmayan hic bir seyden korkmazmis. Oylesinden ben korkarim
Bu jeep LR muhabbeti iste bu acidan biraz uzadi. bunu o baslikta da yazmistim. Espri bile olsa ''olmadik yerde kalir da madara olursam'' durumu biraz tatsiz. Benim arkadasim disco ile gelecek. Henuz aracini alali 1 ay olmadi, 3 ya da 4. gezisi. onun icin gereksiz bir gerginlik olacaktir gezi boyunca. Bi de olmadik yerde kalirsa, bir suru gumburtu... Herkes birbiri ile kanka degil ki...
Neyse... bu konudan sikildim zaten...