Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Hoşgeldin Tuncay abi sorman hata listedesin zaten ;)
cubs' Alıntı:
Merhaba arkadaslar,

Kabul ederseniz size katilmak isterim.

Suzuki Samurai...........Kesik OK-144

Saygilarimla

Tuncay Köksal

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Fatih kar yok ama yağmur gözüküyor cuma cumartesi ;D pazarda güneş olur inş....
Fatih ÖZTÜRK' Alıntı:
pazara kadar birde hafif kar yagsa tam süper olcak desenize

Merhaba arkadaşlar anane yokuşu geçen pazar çok zorluydu bu pazar yoğun istek görüyorum fakat normal donanımlı 4*4 araçlar eminimki kalacaklar bu gezi birazz sert olacakgelmek isteyen arkadaşlarda mutlaka çamur lastiği olmalı ve strepte gelecek arkadaşlar da vinç ve telsiz difflock olanlar belirtirse sevinirimm...18/01/2009 pazar günü saat 9,30 beykent üniversitesinin önü yemek olayını şiledeki gibi yaparız güven restorant no 110 menüde ekmek arası kola ...

tel: 0532 441 33 05

1-cagri_ali...........cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.........def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..............D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres............unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny...jimny telsiz ve AT
6-Bronco...........cj5 mtr
7-Rais................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28............ NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs.............. samurai kesik OK-144

Eyvallah.

Bende kaşındım.. ;D ;D ;D ama hangisiyle bilmiyorum...bakıyorumda halen bir ZJ yok ::smiley: ::smiley: ::smiley: eh tek kalemde ben olmak istemem, mazallah çıkamam falan beni topa tutmasılar sonra ZJ gurubu... :D Sanırım benim CJ' ye yol göründü... Zaten millet çamurlu halini bekliyor umutsuzca.... :p

1-cagri_ali...........cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.........def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..............D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres............unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny...jimny telsiz ve AT
6-Bronco...........cj5 mtr
7-Rais................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28............ NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs.............. samurai kesik OK-144
10- Beatrix.........CJ5 / ZJ El telsizi-MTR-Difflock

navaraextreme' Alıntı:
Belki bende gelirim SUZUSA (suzuki samurai) Ön arka dana 44 full floating çavuş desen traktör lastik %100 kilit v6 makina 5 vites şanzuman dana 300 arazi fullcage roll cage vinç vs vs :smiley: ....

Gültekin unutulmaya bozulur..Neden listeye almadınız ? ;)

Gültekin abiyi unutmadık uğur abi belki dedi o yüzden zaten herkes kendi ekkliyor :smiley:

1-cagri_ali...............cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.............def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..................D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres................unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny......jimny telsiz ve AT
6-Bronco...............cj5 mtr
7-Rais....................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28.................NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs...................samurai kesik OK-144
10- Beatrix..............CJ5 / ZJ El telsizi-MTR-Difflock
11-navaraextreme....samurai traktör lastiği-difflock-vinç.

Istanbulda mı?

Benim bir CJ-5 var: telsiz, vinç, PETLAS, kilit var...

Buluşma nokta neresi?

Ewet arkadaşım istanbulda :smiley: ne tarafta oturuyorsun sen buluşma noktası maslak ayazağa beykent üni versitesinin önü...
Istanbulda mı?

Benim bir CJ-5 var: telsiz, vinç, PETLAS, kilit var...

Buluşma nokta neresi?
[/quote]

Fatih ÖZTÜRK' Alıntı:
dayı enson kısırkaya gezisinden sonra biyere gidemedim işlerde bi acayip bunaldım iyice zaten sırf sitres atmak için savaşırız artık :p

valla yeğenim o gezideki gibi zorlanmalar olmasın diye araçlarda donanım istiyoruz ki zevki çıksın bu sefer,sen de kurtlarını rahat rahat dökersin kaşınalar kaşıntılarını giderirler :smiley:

beatrix' Alıntı:
Bende kaşındım.. ;D ;D ;D ama hangisiyle bilmiyorum...bakıyorumda halen bir ZJ yok ::smiley: ::smiley: ::smiley: eh tek kalemde ben olmak istemem, mazallah çıkamam falan beni topa tutmasılar sonra ZJ gurubu... :D Sanırım benim CJ' ye yol göründü... Zaten millet çamurlu halini bekliyor umutsuzca.... :p

Ergun henüz ZJ yok gurupta ama baba ford bronco var , gel gel sen geçen sefer kaytarmıştın zaten diğer etkinliğe uçmuştun..Hangisiyle gelirsen gel kabulumuzsun... :smiley:

cagri_ali' Alıntı:
Son durum listesi :

2-concrete.............def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
8-reis28.................NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım

:smiley: :smiley: :smiley:

eeg52' Alıntı:
Ergun henüz ZJ yok gurupta ama baba ford bronco var , gel gel sen geçen sefer kaytarmıştın zaten diğer etkinliğe uçmuştun..Hangisiyle gelirsen gel kabulumuzsun... :smiley:

Biraz bekleyecegim bakalim, eger bir ZJ veya XJ gelirse ZJ ile gelirim yoksa bu is CJ`ye düser....

önemli olan geleceğin araç değil kardeşim , önemli olan SENİN katılman...... :eek:

12- doom...............g.vitara bf at - %100 kilit.

eeg52' Alıntı:
önemli olan geleceğin araç değil kardeşim , önemli olan SENİN katılman...... :eek:

Acikcasi ben degil esim katilacak, ben genelde co pilot olacagim, Bu gezide iddiali bir bayan pilot olarak iz birakacaga benzer. "valla ben genelde korkarim ondan..." ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR