Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagri_ali Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 186
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,381
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Hoşgeldin Tuncay abi sorman hata listedesin zaten ;)
cubs' Alıntı:
Merhaba arkadaslar,

Kabul ederseniz size katilmak isterim.

Suzuki Samurai...........Kesik OK-144

Saygilarimla

Tuncay Köksal

Etiketler
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)

Fatih kar yok ama yağmur gözüküyor cuma cumartesi ;D pazarda güneş olur inş....
Fatih ÖZTÜRK' Alıntı:
pazara kadar birde hafif kar yagsa tam süper olcak desenize

Merhaba arkadaşlar anane yokuşu geçen pazar çok zorluydu bu pazar yoğun istek görüyorum fakat normal donanımlı 4*4 araçlar eminimki kalacaklar bu gezi birazz sert olacakgelmek isteyen arkadaşlarda mutlaka çamur lastiği olmalı ve strepte gelecek arkadaşlar da vinç ve telsiz difflock olanlar belirtirse sevinirimm...18/01/2009 pazar günü saat 9,30 beykent üniversitesinin önü yemek olayını şiledeki gibi yaparız güven restorant no 110 menüde ekmek arası kola ...

tel: 0532 441 33 05

1-cagri_ali...........cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.........def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..............D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres............unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny...jimny telsiz ve AT
6-Bronco...........cj5 mtr
7-Rais................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28............ NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs.............. samurai kesik OK-144

Eyvallah.

Bende kaşındım.. ;D ;D ;D ama hangisiyle bilmiyorum...bakıyorumda halen bir ZJ yok ::smiley: ::smiley: ::smiley: eh tek kalemde ben olmak istemem, mazallah çıkamam falan beni topa tutmasılar sonra ZJ gurubu... :D Sanırım benim CJ' ye yol göründü... Zaten millet çamurlu halini bekliyor umutsuzca.... :p

1-cagri_ali...........cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.........def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..............D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres............unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny...jimny telsiz ve AT
6-Bronco...........cj5 mtr
7-Rais................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28............ NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs.............. samurai kesik OK-144
10- Beatrix.........CJ5 / ZJ El telsizi-MTR-Difflock

navaraextreme' Alıntı:
Belki bende gelirim SUZUSA (suzuki samurai) Ön arka dana 44 full floating çavuş desen traktör lastik %100 kilit v6 makina 5 vites şanzuman dana 300 arazi fullcage roll cage vinç vs vs :smiley: ....

Gültekin unutulmaya bozulur..Neden listeye almadınız ? ;)

Gültekin abiyi unutmadık uğur abi belki dedi o yüzden zaten herkes kendi ekkliyor :smiley:

1-cagri_ali...............cj3 El telsizi - Kesik OK-144 (kürek)
2-concrete.............def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
3-koray..................D2 Vinc - el telsizi - mt lastik
4-expres................unimog sadece 1 adet unimog
5-Kanyon_jimny......jimny telsiz ve AT
6-Bronco...............cj5 mtr
7-Rais....................bronco vinç-difflock-mtr
8-reis28.................NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım
9-cubs...................samurai kesik OK-144
10- Beatrix..............CJ5 / ZJ El telsizi-MTR-Difflock
11-navaraextreme....samurai traktör lastiği-difflock-vinç.

Istanbulda mı?

Benim bir CJ-5 var: telsiz, vinç, PETLAS, kilit var...

Buluşma nokta neresi?

Ewet arkadaşım istanbulda :smiley: ne tarafta oturuyorsun sen buluşma noktası maslak ayazağa beykent üni versitesinin önü...
Istanbulda mı?

Benim bir CJ-5 var: telsiz, vinç, PETLAS, kilit var...

Buluşma nokta neresi?
[/quote]

Fatih ÖZTÜRK' Alıntı:
dayı enson kısırkaya gezisinden sonra biyere gidemedim işlerde bi acayip bunaldım iyice zaten sırf sitres atmak için savaşırız artık :p

valla yeğenim o gezideki gibi zorlanmalar olmasın diye araçlarda donanım istiyoruz ki zevki çıksın bu sefer,sen de kurtlarını rahat rahat dökersin kaşınalar kaşıntılarını giderirler :smiley:

beatrix' Alıntı:
Bende kaşındım.. ;D ;D ;D ama hangisiyle bilmiyorum...bakıyorumda halen bir ZJ yok ::smiley: ::smiley: ::smiley: eh tek kalemde ben olmak istemem, mazallah çıkamam falan beni topa tutmasılar sonra ZJ gurubu... :D Sanırım benim CJ' ye yol göründü... Zaten millet çamurlu halini bekliyor umutsuzca.... :p

Ergun henüz ZJ yok gurupta ama baba ford bronco var , gel gel sen geçen sefer kaytarmıştın zaten diğer etkinliğe uçmuştun..Hangisiyle gelirsen gel kabulumuzsun... :smiley:

cagri_ali' Alıntı:
Son durum listesi :

2-concrete.............def 110 Vinc - el telsizi - Kesik OK- 144 adina guc bizde
8-reis28.................NİVA MT-TelsizCB-bilimum arazi için gerekli her türlü donanım

:smiley: :smiley: :smiley:

eeg52' Alıntı:
Ergun henüz ZJ yok gurupta ama baba ford bronco var , gel gel sen geçen sefer kaytarmıştın zaten diğer etkinliğe uçmuştun..Hangisiyle gelirsen gel kabulumuzsun... :smiley:

Biraz bekleyecegim bakalim, eger bir ZJ veya XJ gelirse ZJ ile gelirim yoksa bu is CJ`ye düser....

önemli olan geleceğin araç değil kardeşim , önemli olan SENİN katılman...... :eek:

12- doom...............g.vitara bf at - %100 kilit.

eeg52' Alıntı:
önemli olan geleceğin araç değil kardeşim , önemli olan SENİN katılman...... :eek:

Acikcasi ben degil esim katilacak, ben genelde co pilot olacagim, Bu gezide iddiali bir bayan pilot olarak iz birakacaga benzer. "valla ben genelde korkarim ondan..." ;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,853
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri