Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventureman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,199
Ynt: Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

kamera arkası

IMG_7818-1.jpg

IMG_7823-1.jpg

Etiketler

Değerli arkadaşlar bugünkü etkinliğimiz çok güzel geçti,muhteşem doğal güzellikler içinde yürüdük yeni yerler keşfettik,katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim,fotoğraflar içinde çiğdem çok teşekkürler.Başka bi etkinlikte görüşmek dileğiyle kendinize çok iyi bakın...

güzel gezi olmuş.havanında güzel ve açık olması dahada güzelleştirmiş.
bizde kapalı yerde bu güzel günü çalışarak geçirdik..

evet çok güzeldi gerek hava gerek yürüdüğğümüz alan

gerçekten çok keyifli bi gün oldu..resimler içinde ayrıca teşekkürler Çiğdem hanım.. :smiley:

Ankara - Kayagöl'de kar yürüyüşüne gidiyoruz, linkimiz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66122.0

Bu sporu benim gibi amatör ruhla tutkuyla yapan arkadaşlarla etkinlik için irtibata geçelim

Serdar merhaba, gripten yeni kalkıyorum, biraz toparlanayım, bu hafta sonu belki ama diğer hafta sonu bir şeyler yapalım hepbirlikte ..

ceranus' Alıntı:
Serdar merhaba, gripten yeni kalkıyorum, biraz toparlanayım, bu hafta sonu belki ama diğer hafta sonu bir şeyler yapalım hepbirlikte ..
Geçmiş olsun Zerrin Hanım biran önce iyileşmenizi dilerim,olur Zerrin Hanım sevinirim,kendinize iyi bakın acil şifalar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri