Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adventureman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,199
Ynt: Ankara'da Trekkinge Gelmek İsteyen

Kelebek67' Alıntı:
Tekrar merhaba,
Benim Antalya'dan katılacağımı gözönüne alırsak, daha uzun süreli, asgari 3-4 günlük organizasyonlara dahil olmam daha uygun görünüyor.
Katılacak olan tüm arkadaşlara şimdiden bol oksijenli bir gün diliyorum.
Anladım ben Ankaradaki arkadaşları düşünerek bu şekilde olsun dedim ama ilerde 3-4 günlük etkinliklerde yapabiliriz.Saygılar

Etiketler

adventureman' Alıntı:
Merhaba günübirlik bi etkinlik olsun diyorum 20 kasım veya 21 kasım hangi gün arkadaşlar daha müsaitse öyle yapalım diye düşünüyorum bende 4 kişilik bi binek araç var yakıtı bi şekilde paylaşırsak araca 3 kişi alabilirim gelecek olanlar belirtirse bi liste oluştururuz şimdilik ben ömer bey ve sanırım siz gelmek istiyorsunuz

1-adventureman(serdar)
2-uda4a(ömer bey)

Serdar bey merhaba,

Bayram nedeni ile Ankara dışındayım, dönüş tarihi netleşince size bilgi atarım ama şu an %50 şansım bile az gibi.Buradan ulaşırım.

uda4a' Alıntı:
Serdar bey merhaba,

Bayram nedeni ile Ankara dışındayım, dönüş tarihi netleşince size bilgi atarım ama şu an %50 şansım bile az gibi.Buradan ulaşırım.
Anladım o zaman 27-28 kasım gibi etkinliği yapalım daha uygun olur sanırım

Önümüzdeki hafta için bir sıkıntı görünmüyor gibi ama şimdiden bir şey söylemek erken.Önümüzdeki hafta sonuna kadar haberleşiriz.

uda4a' Alıntı:
Önümüzdeki hafta için bir sıkıntı görünmüyor gibi ama şimdiden bir şey söylemek erken.Önümüzdeki hafta sonuna kadar haberleşiriz.
Tamam ömer bey gelecek olan diğer arkadaşlarla da lütfen haberleşelim

Merhaba,
Bu başlık tam olarak ne kadar oldu bilmiyorum ama uzun zamandır var. Bireysel katılım olsaydı şimdiye kadar olurdu diye düşünüyorum.
Bende normalde doğa okuyucusu olan kendini bu konuda yetiştirmiş birisi ile 2 senedir yürüyorum.kendisi Ankara dışına yerleşmeye karar verdi.Artık yavaş yavaş bu etkinlikleri kendi başıma yada başımıza yapabilmeyi düşünüyorum.Önümüzdekii hafta için ev hali biliyorsunuz her an herşey değişebilir ama ayda 2 defa olmak üzere prensip kararım var :smiley:..
Bir arkadaşım var, ona da iletirim.Ayrıca yürüyüşlerden tanıdığım 2 kişi var onlarda kendi imkanları ile yürüyüş yapıyorlar.Kızılcahamam tarafı onları tatmin edermi bilmiyorum ama onlara da iletirim.

merhabalar ben bu başlığı daha yeni gördüm eğer bu etkinlikleri her pazar yada cumartesi yapmayı düşünürseniz her daim gelebilirim umarım haftasonları yaparsınız

cidowsky' Alıntı:
merhabalar ben bu başlığı daha yeni gördüm eğer bu etkinlikleri her pazar yada cumartesi yapmayı düşünürseniz her daim gelebilirim umarım haftasonları yaparsınız

Çiğdem Hanım merhaba nasılsınız ben Ankarada sürekli olarak trekking türü etkinlikleri yapmaktayım 27 veya 28 kasımda nasipse etkinliği yapalım gün için ise ortak karar verelim şuan ben ve inşallah bi arkadaşım geliyor bi bayan arkadaşımın da gelme durumu var eğer ömer bey ve arkadaşıda gelirse sanırım 3-4 kişi olacağız sizi de aramızda görmek bizleri çok sevindirir,bizler doğa deniz tutkunları olarak tanışmalıyız diye düşünüyorum ben araçla gideceğim sanırım isteyen 3 kişi daha araca gelebilir gün konusunu netleştirelim 27 mi 28 mi ona göre yapalım

Merhaba, ben de Ankara'da yaşıyorum ve trekking etkinliklerine katılmaya istekliyim. Şu an için fazla tecrübem yok ama bu durum fazla uzun sürmeyecek :smiley: Ankara civarları yanında İzmit, Bolu civarları ve Likya yolunda da yürüyüş yapmak istiyorum. Bu hafta sonu etkinlik düzenliyorsanız ve sizler için uygunsa katılabilirim. 27 yada 28, karar verdiniz mi?

aegeanbreeze' Alıntı:
Merhaba, ben de Ankara'da yaşıyorum ve trekking etkinliklerine katılmaya istekliyim. Şu an için fazla tecrübem yok ama bu durum fazla uzun sürmeyecek :smiley: Ankara civarları yanında İzmit, Bolu civarları ve Likya yolunda da yürüyüş yapmak istiyorum. Bu hafta sonu etkinlik düzenliyorsanız ve sizler için uygunsa katılabilirim. 27 yada 28, karar verdiniz mi?
Merhabalar nasip olursa 28 kasım günü yapalım diyoruz hava durumu da müsait gözüküyor bu arada genel olarak söylüyorum ben de bi araç var eğer 2. bi araç daha olursa toplamda 7-8 kişi gitme imkanımız olacaktır ayrıca otobüs filan işiyle uğraşmamış oluruz.

Tamamı ile Renkli mesaj yazılması yasaktır.
Renkli mesajlarınızı düzenlemek zorunda kalıyoruz.
:(

Gidilecek yer çok net değil, tam olarak neresi ve Ankaraya ne kadar uzaklıkta? Araçla gelme durumum olabilir.

Soğuksu milli parkı, Kızılcahamam? Ben araçla (sedan) gelir katılırım, arazi aracı gerekmez herhalde, nerede nasıl buluşacağız, özel mesaj olarak mı atacaksınız?

aegeanbreeze' Alıntı:
Soğuksu milli parkı, Kızılcahamam? Ben araçla (sedan) gelir katılırım, arazi aracı gerekmez herhalde, nerede nasıl buluşacağız, özel mesaj olarak mı atacaksınız?
Soğuksu milli parkı ankara merkeze 70 km filan uzaklıkta tali bi eski yol var normal araçta gider fakat geçen trekkingde baktım köprüler filan çok yıpranmış geçişler tehlikeli olabilir zaten araçları ana yol kenarına bırakıp yürüyerek yapacağız.Saat konusunda ortak bi karar alalım derim

Değerli arkadaşlar hava durumu da müsait olursa şuan için öyle görünüyor 28 kasım pazar günü kızılcahamam soğuksu milli parkında trekking aktivasyonunu düzenleyeceğiz genel buluşma yeri olarak eryaman kc alışveriş merkezi otoparkı olarak düşündüm gelecek olanlar yürüyüşe uygun bi ayakkabı bot türü çok daha uygun olacaktır sırt çantası yedek elbiseler içme suyu ve yiyeceklerini yanlarında getirmelidirler şuan için gelecek olanlar listesi
1-adventureman serdar
2-Banu hanım jeoloji mühendisi bi arkadaşım
3-u4a4a ömer bey
4-cidovsky çiğdem hanım
5-aeganbreeze yeni üyemiz ismini daha bilmiyoruz inşallah tanışınca öğreneceğiz

Benim araçta ben ve banu hanım olacağız isteyen iki kişiyi daha alabiliriz.Aracı olan diğer arkadaşlarda araçlarına aracı olmayan arkadaşları almaları iyi olacaktır.Gelmek isteyen diğer arkadaşlar gelmek istediklerini belirtsinler lütfen.

Tekrar merhaba,

Eryaman KC tamam, saat konusunu da halledersek sanırım geriye pek birşey kalmıyor. Hava yağışlı olmayacak gibi, umarım değişmez:smiley: Görüşmek üzere. Fikret.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri