Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,321
Ynt: Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011)

s3lami' Alıntı:
Sevgili kuzey
offroad yapacaksan cj al derim ama arazide gezineyim biraz diyorsan ozaman işte arkadaşın dediği gibi suzuki,defender,cheroke,lada niva ,pick up bi sürü araç var ayrıca konumuz dışı sitede garaj diye bölüm var oraya bakarsan tüm araçların avantajlarını ve dezavantajlarını görebilirsin.

dostum şakamı yaptın yoksa gerçek tecrübe'lerinmi :smiley:

Etiketler

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
dostum şakamı yaptın yoksa gerçek tecrübe'lerinmi :smiley:
Merhaba Orhan Bey, siz bir defenderci olarak Ankara'da parça sıkıntısı yaşıyormusunuz.
Bilgillendirirseniz sevinirim.

kuzey_06' Alıntı:
İzlediklerimden anladığım kadarıyla bu tarz araçlar için olmazsa olmazlar vinç, yükseltme kiti ve şnorkel sanıyorum. Merak ettiğim araçların altına ne yaptırıyorsunuz ve nasıl koruyorsunuz :smiley:
haklısınız önemli unsurlar bunlar,+kilit ve mt lastikte önemli unsurlar arasında yer alıyor.Araçlarımızın altını korumak içinde metal mhafazalardan yararlanıyoruz.

kuzey_06' Alıntı:
Merhaba Orhan Bey, siz bir defenderci olarak Ankara'da parça sıkıntısı yaşıyormusunuz.
Bilgillendirirseniz sevinirim.

merhaba dostum ben istanbulda yaşıyorum fakat defender yedek parca sıkıntısı olan bir araç değildir ,halen üretimde olduğundan istediğin parçayı kolayca bulabilirsin fiyat göreceli bir şeydir fakat bence çokta ucuz.

CJ ile şaka olurmu , ben arkadaşa bu konuda bilgi alabileceği yeri söyledim.
[/quote]

CJ 'yi geçek offroad aracı yapıp, gezi aracı olarak önerdiğin marka ve modeller bana mantıklı gelmedi, gerçek offroad araçları bence LR ve Toyota dır, bu ikisinden daha işe yarıyanıda, ilk offroad aracı olan, bildiğimiz Traktör'dür :D selamlar.

Çiğdem istemedende olsa konu dışına çıktığım için özür dilerim ,öpüldün :D yeni resimler bekliyorum ,kendine iyi bak.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Çiğdem istemedende olsa konu dışına çıktığım için özür dilerim ,öpüldün :D yeni resimler bekliyorum ,kendine iyi bak.

orhan abi olurmu öle şey burda hem organizasyon ile ilgili hemde böyle okonuları konuşalım tabiki bak arkadaş marka sormuş bilgi almış ne gerekli onu öğrenmiş selaminin cjden başka araç tanımadıgına bakma nede olsa beypazarlı :D beypazarı = cj

kızına ve eşine selamlar hepiniz öpüldünüz.

cidowsky' Alıntı:
orhan abi olurmu öle şey burda hem organizasyon ile ilgili hemde böyle okonuları konuşalım tabiki bak arkadaş marka sormuş bilgi almış ne gerekli onu öğrenmiş selaminin cjden başka araç tanımadıgına bakma nede olsa beypazarlı :D beypazarı = cj

kızına ve eşine selamlar hepiniz öpüldünüz.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Tanrı seni nasıl istiyorsan öyle yapsın. ;D ;D ;D

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Tanrı seni nasıl istiyorsan öyle yapsın. ;D ;D ;D

orhan abi allah beni yapmış yapacağı şekilde bundan ötesi uğraşmış olmamış ;D ;D

ama ortayada mükemmel bişi çıkmış hani :D hahahah

Sus kız nazar değecek,Tanrının boş vaktine denk gelmişsin anlaşılan :D gargaraya getirme kamp fotoları yokmu ?

valla bendekiler bu kadar orhan abi bu sefer çok bişi çıkmadı ;D zaten 2 makine vardı ondanda çıkan bu bi dahaki sefere daha çok asılırım ;D

KLARK' Alıntı:
Ne güzel eğlenmişsiniz keşke bende gelebilseydim ama 4 çeker bir aracım yok :'(

Alfonse bey aracınızdaki kanada bayrağı neden?

Bende Kanada da uzun bir süre kalmıştım o açıdan sordum ;)

*Benim Grand Cherokee Canada versiyonu...
*Kız kardeşim Canada' da yaşıyor, bende gitmek istiyorum...
*Canada' yı seviyorum ve beğeniyorum, ama Türkiye' den daha çok değil...
*Yabancı sitelerde, off-road araçlarında kluplerinin, eyaletlerinin, şehirlerinin, ülkelerinin bayraklarını görüyorum antenlerinde, imreniyordum...
*Aradım, antene takılan Türk bayrağı bulamadım...
*Annem Canada' ya gitti Christmas' ta, kız kardeşimin yanına, ordan hediye almış bana antenim için...
*Bende hediye olan şeyi takmak istedim...
*Anten bayrağının nasıl bi takılma sisteme olduğunu öğrendim dolayısı ile...
*İlk fırsatta Ulus'taki bayrakçılardan kaliteli bi Türk bayrağı alıp antene takılabilir hale getireceğim...

Böyle sorularla karşılaşacağımı biliyordum, soran ilk kişide değilsiniz, doğaldır ;D

İnşallah 4X4 gibi tüm istekleriniz gerçek olur...
Saygılar, Selamlar...

Çiğdemmmmmm.....
Benim zirve ;D yapmaya ;D kalkışırkene ;D fotom arabada kalmış galiba sanırsam belkim ;D
müsadenle ekleyiveriim... :smiley:

IMG_8052.jpg

Sen ve objektifin çok becerikli, teşekkürler Çiğdem.... :smiley:

Bide, Beypazarındaki makinalarda foto video kaldı galiba eklenmedik.... ::smiley:
Hatırladığım; o Cj' lerin kasten :smiley: battığı yere giderken çekilmiş video foto felan var....

ekler miyiz buraya?

Selamlar....

Haaaaa.....
Beypazarında bayağı büyük bi trafik kazası olmuş bugün.....
11 kişi vefat etmiş....
Allah mekanlarını cennet etsin....

Sizinde başınız sağolsun Beypazarlı dostlar.... :'( :'( :'(

alfonso merhaba sende bizim telsizlerden kalmışmı acaba arabaya bakarmısın ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,633
Kaydolan Son Üyemiz
blackrass

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.