Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,329
Ynt: Ankara - Sorgun'da Kamp ve Off-Road (22-23 Ocak 2011)

keyfiniz ,neşeniz,her zaman bol olsun, bende de kilo sorunu başladı ;D 99.5 ;D ;D ;D Allahtan boydan kurtarıyorum
hüseyin bu aralar banada cüzzamlı muamelesi yapıyor :D sıgara içtiğim için, :D :D
her daim mutlu kalın resim ve video'lardan mahrum bırakma bizi....sevgiler.

Etiketler

general lee' Alıntı:
eh ozaman hayırlısı olsun demek düşer bize abi. ne kadar güzel abi işte sende bize heryer trabzon deseydin :D :D :D
Eyvallah....

!!! BiZe HeR Yer Trabzon !!!

Yavuz' a, Tayfun abiye, Emir' e ve diğer tüm Uşak :smiley: lara Binlerce selam...
----Gene gelicem Yaylalarınıza----

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
keyfiniz ,neşeniz,her zaman bol olsun, bende de kilo sorunu başladı ;D 99.5 ;D ;D ;D Allahtan boydan kurtarıyorum
hüseyin bu aralar banada cüzzamlı muamelesi yapıyor :D sıgara içtiğim için, :D :D
her daim mutlu kalın resim ve video'lardan mahrum bırakma bizi....sevgiler.
Eyvallah ağabeyciğim,
İtiraf edeyim, bende görsel mörsel yok, çekemedim hiç bişi...
makinam yok...
Cep telefonundan çekebilirdim foto ama, yaylada cep çekmiyordu ;D ;D ;D ;D ;D

Bi itirafta daha bulunmuşum, ağzımdan kaçırmışım....
Alfonse' Alıntı:
............265 kg olmasam... ;D............. Zorlanıyorum kampta ;D
.....
benim arabanın batmasının sorumlusu Çiğdem değil... Ben ve kilolarımmış...
Kantarda tarttırmıştım... 2030kg gelmişti benim makina...
içine bide ben oturunca 2binçeyrek ton oluyo... Batar tabii namızsız... :smiley:
bide kampa giderken yanıma aldığım bi kamyon eşyayı ekle kütlesel V8'e :smiley:....
Dünyanın Mantle Katmanına kadar inmediğime şükretmek lazım ;D ;D

Dünyanın Mantle Katmanına kadar inmediğime şükretmek lazım ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

murat çelik' Alıntı:
güzel çamurlu bir gün olmus herkesın tekerıne saglık ;D
Eyvallah Murat,
Pazar günü sizlerdende gelecek olan var diye biliyorduk... Bekledik...
Keşke sizde gelseydiniz....

buda ikincisi ve 3. sü

http://www.dailymotion.com/video/xgpoyp_sorgun_sport

http://www.dailymotion.com/video/xgpy7x_sorgun2_sport

Ne güzel eğlenmişsiniz keşke bende gelebilseydim ama 4 çeker bir aracım yok :'(

Alfonse bey aracınızdaki kanada bayrağı neden?

Bende Kanada da uzun bir süre kalmıştım o açıdan sordum ;)

son_kral_54' Alıntı:
selam. bunun için ayırabileceğin bütçene bağlı.standartmı yoksa biraz yapılımı olacak? ben yapılı bir suzukici olarak vitara derim.

Günaydın, şu anda 15 20 civarı bir bütçe ayırabilirim. Bu yeterli olurmu?
87 model Defender dizel buldum. Off road için biraz yapılmış ama parçada sıkıntı çekmekten korkuyorum.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

kuzey_06' Alıntı:
Günaydın, şu anda 15 20 civarı bir bütçe ayırabilirim. Bu yeterli olurmu?
87 model Defender dizel buldum. Off road için biraz yapılmış ama parçada sıkıntı çekmekten korkuyorum.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
15,20 arazide limitleri zorlamayacak,kendini idare edebilen bir araca sahip olabilirsiniz.defenderci arkadaşlar bu konuda yardımcı olacaktır.

son_kral_54' Alıntı:
15,20 arazide limitleri zorlamayacak,kendini idare edebilen bir araca sahip olabilirsiniz.defenderci arkadaşlar bu konuda yardımcı olacaktır.
Çok teşekkür ederim. Peki yapılı bir suzukinin fiyatı nerelerde olur. Bir an önce aranıza katılmak istiyorum :smiley:

kuzey_06' Alıntı:
Çok teşekkür ederim. Peki yapılı bir suzukinin fiyatı nerelerde olur. Bir an önce aranıza katılmak istiyorum :smiley:
mesela bendeki 93 model 1,6 ful yapılı 18 den aşağı vermem. model yukarı çıktıkça fiyatda gider.

Sevgili kuzey
offroad yapacaksan cj al derim ama arazide gezineyim biraz diyorsan ozaman işte arkadaşın dediği gibi suzuki,defender,cheroke,lada niva ,pick up bi sürü araç var ayrıca konumuz dışı sitede garaj diye bölüm var oraya bakarsan tüm araçların avantajlarını ve dezavantajlarını görebilirsin.

s3lami' Alıntı:
Sevgili kuzey
offroad yapacaksan cj al derim ama arazide gezineyim biraz diyorsan ozaman işte arkadaşın dediği gibi suzuki,defender,cheroke,lada niva ,pick up bi sürü araç var ayrıca konumuz dışı sitede garaj diye bölüm var oraya bakarsan tüm araçların avantajlarını ve dezavantajlarını görebilirsin.
Selami Bey, hafta içi çok yoğun tempoda çalışıyorum. Hafta sonları çocuklarla birlikte gezmek temiz hava almak sosyal bir aktivite yapmak istiyorum. Ama sizlerin bu maceralarınızı gördükçe bu heyecanı yaşamanın güzel olacağını düşünüyorum. En kısa zamanda aranıza katılmayı ümit ediyorum.
Cevaplarınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim

son_kral_54' Alıntı:
mesela bendeki 93 model 1,6 ful yapılı 18 den aşağı vermem. model yukarı çıktıkça fiyatda gider.
İzlediklerimden anladığım kadarıyla bu tarz araçlar için olmazsa olmazlar vinç, yükseltme kiti ve şnorkel sanıyorum. Merak ettiğim araçların altına ne yaptırıyorsunuz ve nasıl koruyorsunuz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.