Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msmt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,255
Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

arkadaşlar emeğinize sağlık.güzel gezi ve resimler.en çok da d-max ın performansını merak ettim.sizden geri kalmamış sanırım.

Etiketler

Arkadaşlar gerçekten çok keyifli bir gezi oldu...
Yola çıkarken benim endişelerim vardı daha
önce denenmemiş bir rota idi tabii adı üstünde
keşif gezisi değil mi (benim ilk keşif gezim olduğu için)
hatta bazı noktalarda yol devam etmeyince geri dönmek
zorunda kaldık.

Yol güzeldi neredeyse tamamı arazi ve çamur idi
hatta neredeyse hızımı alamayarak dönüşü de aynı yoldan
yapacaktık ama hem akşam olması hemde eretesi gün maaalesef
ki hayatın gene normal akışında devam edecek olması yani iş, güç
okul.. falan bizi maalesef bu zevkten alıkoydu bir dahaki sefere inşallah

bütün bunların yanında güler yüzlü ve sıcak dostlarla bir kez daha
bulaşmak ve güzel paylaşımlarda bulnmak beni ayrıca mutle etti
herkese sonsuz teşekkürler....

bu arada Cihan'ın güzel ve sevimli kızı Öykü'nün doğum günü imiş..
geç haberimiz oldu yoksa ne yapar eder bir pasta keserdik ama
nasip değilmiş.

İYİ Kİ DOĞDUN ÖYKÜ MUTLU YILLAR....
[tr][td]

LC, 35" ten sonra arazi şeysine benzemiş ;D bol çamurlu günlerde kullan Cihan.

Güzel gezi olmuş ama keşke haberimiz olsaydı.Bizde japoncuyuz ama? madem öyle amerikanın ne işi var orda?...

discovery-V8' Alıntı:
Cihan senin o ponponlu şapkanı yerim ben ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Yakışmışş, aracın rengi ile uydurmuş işte, daha ne :smiley:

Değerli Arkadaşlar,

Kesinlikle ve kesinlikle keşif gezimiz bir gruba özel yada kişisel kararlarla şu olsun bu olsun diye yapılan bir çalışma değildi. Zaten ilk iki mesajım konuyu çok güzel özetliyor. Tamemen ileriye yönelik bir çalışmaydı. Onuda eksik yapmışım. Flash hafızam iyidir ama yol izi yok, olsa süper olurdu. ;D Benim kişisel merakımdan çıkmış bir rota. Hergün organizeye geliyorum, yolun ötesine geçmemiştim. Birde ilk düşüncemde bu işi eğitim amaçlı yapalım diyordum. Usta bi abimiz bize araç çekme, çamurda sürme, konvoy vs.vs. anlatsın istemiştim. Kısmen bunu yaptık sayılır.

Emin olun başlık açılsaydı 20ye yakın araç olurdu ve bilmediğimiz bir yerde rezil olurduk. Çünkü geri döndüğümüz yerlerde o kadar aracı hareket ettiremezdik. Tek araçlık yollar vardı. Herkesin canı fazlasıyla sıkılırdı. Çünkü rota tamemen harita üzerinden bakarak ilerlediğimiz yerler. Gerçeğiyle uymuyordu.
Bir yerde ısuzuyu çekerken 2 araç mecburen 10 metre kadar ekili alanın içinden geçti içim sızladı, emek emek ekilen yerlerin, aylarca uğraşılan işin 1metre bile çiğnenmesini istemem. Buna hakkımızda yok. Böyle bir sorumluluğuda ben alamam, almam. Kul hakkı var işin içinde. Suzukiyi çekerkende Cihan abiye tarladan gitmemesini söyledim, sağolsun yolu uzatıp aynı izden geri gelerek geri geri suzukiyi çekti.

Şimdi değerli yöneticilerime burdan seslenmek istiyorum, bu etabı en kısa zamanda planlı bir şekilde gidebiliriz. Benim kafamdaki Suzuki buluşmasıda oturmuş olur. Eminim şimdiden 15 araç oluruz. Hele bide biraz karlı olursa süper olur.

Not: Sitem eden arkadaşları samimiyetlerine güvenerek sevgiyle kucaklıyorum.

Saygılar,
Mustafa TEZEL

nkurtkaya' Alıntı:
LC, 35" ten sonra arazi şeysine benzemiş ;D bol çamurlu günlerde kullan Cihan.

Şeyin adını ben koyayım ; Tam bir CANAZOR olmuş. (Canavar - Dinazor eşleşmesinden çıkan yeni tür. ) :D :D Artık o araç tat vermez, hiç takılmıyorki. :D :D :D

etezel' Alıntı:
Arkadaşlar gerçekten çok keyifli bir gezi oldu...
Yola çıkarken benim endişelerim vardı daha
önce denenmemiş bir rota idi tabii adı üstünde
keşif gezisi değil mi (benim ilk keşif gezim olduğu için)
hatta bazı noktalarda yol devam etmeyince geri dönmek
zorunda kaldık.

Yol güzeldi neredeyse tamamı arazi ve çamur idi
hatta neredeyse hızımı alamayarak dönüşü de aynı yoldan
yapacaktık ama hem akşam olması hemde eretesi gün maaalesef
ki hayatın gene normal akışında devam edecek olması yani iş, güç
okul.. falan bizi maalesef bu zevkten alıkoydu bir dahaki sefere inşallah

bütün bunların yanında güler yüzlü ve sıcak dostlarla bir kez daha
bulaşmak ve güzel paylaşımlarda bulnmak beni ayrıca mutle etti
herkese sonsuz teşekkürler....

bu arada Cihan'ın güzel ve sevimli kızı Öykü'nün doğum günü imiş..
geç haberimiz oldu yoksa ne yapar eder bir pasta keserdik ama
nasip değilmiş.

İYİ Kİ DOĞDUN ÖYKÜ MUTLU YILLAR....
[tr][td]

mustafacım sağol iyi ve güzel dileklerin için ;D

goodman' Alıntı:
arkadaşlar emeğinize sağlık.güzel gezi ve resimler.en çok da d-max ın performansını merak ettim.sizden geri kalmamış sanırım.

Irfan Bey,
Isuzu standart bi araçtı, tek noktada takıldı onun dışında performansı süperdi. Oda izden dışarı çıktığı için oldu, girdiği yer anca mt lastikle aşılabilirdi. Kezban Hanım iyi pilot. Tabi hepimizin öğreneceği şeyler var. Bu geziden sonra alt koruma, lastik, yükseltme işini ciddi ciddi düşünüyorlar.

keyifli bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler

Ufuk Abi ne diyon bu caponcular ile çakma capon kuzey kore imalatı ZJ olayına karşı bir amerikan operasyonu düzenleyek yanımıza AB ülkelerinden de Almanları dahil edek gürleyek geçek. ;D ;D ;D

Mustafa ortada sitem edilecek bir durum yok bu bir organizasyondur belli planı projesi vardır sen ona uymuşsun önemli olan kazasız belasız kayıpsız geri dönmekti ki dönmüşsünüzde geri kalanın bir önemi yok

.com' Alıntı:
Ufuk Abi ne diyon bu caponcular ile çakma capon kuzey kore imalatı ZJ olayına karşı bir amerikan operasyonu düzenleyek yanımıza AB ülkelerinden de Almanları dahil edek gürleyek geçek. ;D ;D ;D

Mustafa ortada sitem edilecek bir durum yok bu bir organizasyondur belli planı projesi vardır sen ona uymuşsun önemli olan kazasız belasız kayıpsız geri dönmekti ki dönmüşsünüzde geri kalanın bir önemi yok

Abi sağolasın, anlayışınız için teşekkür ederim. Hani yeni arkadaşlar var (sanki ben çok eskiyimde ;D), yanlış anlaşılmasın diye söylediydim, yoksa biliyorum kimsenin bi takıntısı yoktur bu gurupta.

Gürleyerek geçersiniz tabi 5000 motor araçlarla, bizde 1.6 larla tıs tıs gideriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri