Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msmt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,258
Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

Alamancılar olarak :smiley: bizim durumlar kötü o zaman, mazallah almancılar olarak bir gezi yapsak yalnız kalırız :smiley: Ben, Emin Abi, kardanadam :smiley:

Bende böyle durumlarda yalnız kalmamak için bir tane de capon var ama benim ki küçük diye kale alınmadı heralde :smiley:

.com' Alıntı:
Yaw niye almasınlar kıdemle kademle ilgisi yok bu caponların etkinliğiymiş bak hepsi capon amerikan ve alman almamışlar Alpin makine de zaten güney kore yapımı ;D ;D ;D yani laylon jeep ;D ;D ;D

P1010002.jpg

Etiketler

arsamax' Alıntı:
Alamancılar olarak :smiley: bizim durumlar kötü o zaman, mazallah almancılar olarak bir gezi yapsak yalnız kalırız :smiley: Ben, Emin Abi, kardanadam :smiley:

Bende böyle durumlarda yalnız kalmamak için bir tane de capon var ama benim ki küçük diye kale alınmadı heralde :smiley:

Amerikancılar alır seni merak etme yalnız kalmazsın bizim aracımızda gönlümüzde geniştir ;D ;D ;D

Tolga abi araçda yaptığın değişiklikler hayırlı olsun, kazasız güzel günlerde binmen dileğiyle. Yaptığın değişikliklerini off roada yansımasını merak ediyorum umarım memnun kalmışsındır, ilk gezide ayrıntılı olarak konuşuruz.

msmt' Alıntı:
Beklerken Grand Vitaranın son yükseltmeden sonraki yüksekliği ölçülüyor, 83 cm. önceden kaçtı :D :D :D :D, cevap yok. Lastiklerde değişmiş, araç baya bi araziye alışmış anlayacağınız. Tolga güzel olmuş arkadaşım,güle güle bin. Çamurlu günlerde kullan.

.com' Alıntı:
Onurcuğum benim yerime Bankacıları sen temsil edersin artık etkinliklerde

Bak ben emekli olmuşum haberim olmadan ;D ;D ;D
Necmi abi ,sende Ufuk abiyle forumun ihtiyar heyetini alıp ,alternatif yaşlılar etkinliği düzenle,çamur yol vermezse piknik yaparsınız ;D ;D ;D Bu arada yeni lastiklerin hayırlı olsun abi,bol çamurlu geziler. ;D ;D ;D

Teşekkürler Necmi abi, nazik davetiniz için teşekkür ediyorum. En yakın Amerikan organizasyonunu dört gözle bekliyorum :smiley: Amerikanlarla şöyle yaylana yaylana gezmek ayrıcalıktır...

.com' Alıntı:
Amerikancılar alır seni merak etme yalnız kalmazsın bizim aracımızda gönlümüzde geniştir ;D ;D ;D

34Hakan' Alıntı:
Necmi abi ,sende Ufuk abiyle forumun ihtiyar heyetini alıp ,alternatif yaşlılar etkinliği düzenle,çamur yol vermezse piknik yaparsınız ;D ;D ;D Bu arada yeni lastiklerin hayırlı olsun abi,bol çamurlu geziler. ;D ;D ;D

Lastikler konusundaki dileğin için teşekkürler Hakan diğer konu için ise cevabı ben vermeyim fıkra versin ;D ;D ;D

Temel uzun yoldan gelir ve yol boyunca da esini hayal eder durur. Ama eve geldiginde çok yorgundur ve bu yüzden performansi ile ilgili tereddütleri vardir... Ya yorgunluktan bir sey olmazsa, ya yapamazsam rezil olurum diye düsünür. Sonunda ne yapacagina karar verir ve Fadime’ye seslenir...

- Fadime suyu ocaga koy! Olmadı çay demleruz!

Arkadaşlar biz hariçten gazel okuyanlar sanki konuyu sabote etmiş gibi olduk kusura bakmayın Ankara grubu olarak samimiyetinize güvenerek yazıyoruz ;)

msmt' Alıntı:
............
Rotayı kaydetme işini çözmemiz lazım, iz kaydeden bi gps cihazı almak gerekli. Şimdi rotayı g.map e atar güzelce yayınlardık.

Mustafa o iş hazır , canlı yayın bile yapabiliriz ;D , ağır kar altında bu rotayı geçmek isterim. Çok güzel gezmişsiniz, foto ve videolar çok güzel.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri