Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan msmt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,257
Ynt: Ankara Sincan OSB - Temelli Off - Road Keşif Gezisi (10 Ocak 2010)

çok güzel bir gün olmuş, eğlenip gelmişsiniz :smiley: gelebilseydim keşke ben de.. rotaya meraklandım baya, google earth'ten bulmak lazım tam yerleri :smiley:

Etiketler

Buyrun resimler

PICT1386.jpg

PICT1387.jpg

PICT1388.jpg

PICT1390.jpg

PICT1391.jpg

Ankara çevresinde araçlı gezecek ağaçlı bir bölgeye gitmek için en az 50-60 km gitmek gerekiyor, üzücü gerçekten :(

Mangalı yaktığımız bölgeye bakarmısınız tek ağaç yok çevrede. :'(

ohhhhhhhhhhh ekdiniz bizi geziyosunuz :smiley: Helel valla :smiley:

Kezban hanım bu üç etti :smiley: :smiley:

Bu kadar mı fotolar :smiley: :smiley:

Arkadaşlar bol çamurlu güzel bir gezi idi.
Gezide bulunan tüm arkadaşlara ve özelikle Mustafa ve Ebru ya çok teşekkür ederiz.

Ufuk Abi durum belli ekip seni de beni de kayıtlardan düşmüş görüyorsun bu durumda yapılacak işlem belli ya tutup bir unimog modlayıp senle ikimiz çıkacaz dağlara ya da ben ZJ yi drag için modlayıp yaşasın asvalt kardeşliği diyeceğim ;D

ufukozkan' Alıntı:
ohhhhhhhhhhh ekdiniz bizi geziyosunuz :smiley: Helel valla :smiley:

Kezban hanım bu üç etti :smiley: :smiley:

Bu kadar mı fotolar :smiley: :smiley:

Ufuk abi keşke gelseydiniz tam senin lastiklerine göre çamur vardı ben bu gezide ilk defa çamura saplandım .

kezban ganjavi' Alıntı:
Ufuk abi keşke gelseydiniz tam senin lastiklerine göre çamur vardı ben bu gezide ilk defa çamura saplandım .

Ne bileyim haberimiz bile olmadıki Necmiyle beni ekmişler ;D ;D ;D ;D

Necmi abinin bu işlerden elini ayağını çektiğini duymuştum emekliye ayrılmış herhalde ;D

kezban ganjavi' Alıntı:
Necmi abinin bu işlerden elini ayağını çektiğini duymuştum emekliye ayrılmış herhalde ;D

Kezban onu diyen halt etmiş diyeceğimde demeyim yerim dar ;D

Ama Ufuk abinin söylediği de yalan sayılmaz son gelişmelerden sonra kendimi asvalta verecem yaşasın asvalt kardeşliği diyeceğim sanırım ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri