outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Günaydın kıymetli ANOFF halkı
işlerim nedeni ile sık giremesem de kalbim hep sizlerle...
Günaydın kıymetli ANOFF halkı
Sert olan birşey yok.Zevkine canlı öldürülen bir olaya spor diyemeyiz.Kurallar demişsin neye göre kural?Ha 3 keklik ha 5mesut kose' Alıntı:Savas sert girmissin konuya, kurallar cercevesinde oldugu surece avcilik o kadar da kotu bisey degil yeterki avciyim diyen herkesin yaban hayatini koruyup kollamasi, bohcaci tabir edilen bir grup zavalli insan musvettelerine karsi bir durus gostermeleri gerekir, gercek avcilarin bir cogu ava giderken oyle sanildigi gibi su kadar hayvan vurayim sunuda vurayim bunuda vurayimdan ziyade, onlarda bizim gibi hafta sonlarini degerlendirmek o ortami paylasmak icin cikiyorlar daglara tepelere hatta onlarin yaptiklari yemekleri bir yesen inan bizim yaptigimiz guvece vs. bir daha donup bakmazssin bile, ozetle insanda hayvan sevgisi, doga sevgisi varsa kimse merak etmesin avcilik o kadarda kotu bisey degil, sen ben kiyamiyoruz ayri birsey, konu uzun hafta sonu ates basinda konusuruz bolca...
Bu ara senin araba off road yapar degilmisanki ne bileyim ;D ;D ;D
salih yardımcı' Alıntı:Günaydın Anoff ailesi,
Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
Etkinliğimizin fotolarını yarın paylaşıyor olacağım...
Selamlar.
yksahin' Alıntı:selamlar merhabalar bende sıkışık büyükşehir hayatından sıkıldım ve vaktimin uzun bir kısmını doğada geçirmek için vitara jlx ile ufak bir başlangıç yaptım eğer izin verirseniz etkinliklerinize bende katılmak isterim....
sn yksahin hoşgeldiniz. Mesut abiiiiiiiiiiiiiiiiii Sali abiiiiiiiiiiiii fotolar nerdeyksahin' Alıntı:selamlar merhabalar bende sıkışık büyükşehir hayatından sıkıldım ve vaktimin uzun bir kısmını doğada geçirmek için vitara jlx ile ufak bir başlangıç yaptım eğer izin verirseniz etkinliklerinize bende katılmak isterim....