Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 649,691
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Savaş Cherokee' Alıntı:
:smiley:))))))))))))Salih abi balta çok fena duruyor elinde:smiley:)))
Abiler fotolar süper ellerinize emeğinize sağlık...Kocayayla dediğim kadar varmış değilmi:smiley:

Savaş abi mekan süper,organizasyon da bir o kadar keyifliydi.
Keşke katılabilseydin.
Sağlık olsun diyelim....

Bizim orda bir laf vardır:"gafaan bekmezini akudurun vallahi....." ;D Benim duruş ona benzemiş... :D
Selamlar,saygılar...

Etiketler

salih yardımcı' Alıntı:
Eskilerden bir resim buldum...
-Bişey mi dedin Mesut abi? ;D ::smiley: :
-Esas sen bişey mi dedin Salih kardeş?
Aman diyim...:smiley:)))) tam kavga eder gibi çıkmış...

Salih abi abimsin balta elindeyken sana kim bisey diyebilir, ne kizmistin ama o gun bana ;)

Günaydın arkadaşlar,
Salih ve Mesut Abim elinize sağlık o anları bize de yaşattığınız için.
Ben de bu aralar Bağlıca'da satılık ev bakıyorum, tüm zamanımı ona ayırdım diyebilirim. Mesut Abi sana komşu olacağım inşallah:smiley:
Başkanım sen de yoğunsun galiba Allah kolaylık versin.
Çok selamlar.

salih yardımcı' Alıntı:
Savaş abi mekan süper,organizasyon da bir o kadar keyifliydi.
Keşke katılabilseydin.
Sağlık olsun diyelim....

Bizim orda bir laf vardır:"gafaan bekmezini akudurun vallahi....." ;D Benim duruş ona benzemiş... :D
Selamlar,saygılar...
Ammman abi kafada kalsın bekmez:smiley:)) Salih abi inan bana arkama dönüp geçen 2 yıla baktığım zaman kendime çok kızıyorum.Acaip işe güce verdim kendimi.Kocayaylaya gelmek için mersinde pazartesiye kalacak işleri acil perşembeden gidiş ve jet hısı ile ortalığı ayağa kaldırarak cuma akşam bitirdim Allaha şükür.Hatta cuma akşam mesut abiyle de görüştük döndüm geliyorum dedim.Aynı akşam trabzondan aradılar c.tesi de orya gittim ...aklım hep sizdeydi...hayırlısı

Turgay Vitara' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar,
Ben de bu aralar Bağlıca'da satılık ev bakıyorum, tüm zamanımı ona ayırdım diyebilirim. Mesut Abi sana komşu olacağım inşallah:smiley:
Çok selamlar.
Turgaycım selam kardeşim nasılsın:smiley:Evet dostum, iş güce bakalım biraz.Koşturmadan para kazanılmıyor.2 sene yattık sonra aklımız başımıza geldi:smiley:Bu arada artık başkan maşkan yok:smiley: Başkan lığın sorumluluğunu istemiyorum artık.İşlerine geldiği zaman senin her özeline ortak olanlar, seni her özeline ortak edenler, başbaşayken canım-ağam-paşam-birtanesin diyenler gün geliyor seni arkandan yaralayabiliyorlar.Bunu bir daha yaşamak istemiyorum.Ben büyük işler başardım.Bir daha zor olan; bir ortam atmosfer büyük geziler organize ettim.Ama bu gurupta artık başkan yok.Mesut abi, Salih abi yada ben ;haftaya falan yere gidiyoruz diyecek,gezi organize edecek ve müsait olanlar gidecek.aynı sevgi,saygı,birliktelik,doğaya-araçlarımıza ve yaptığımız işe saygılı geziler olacak elbet.mantıkta değişen birşey yok.Mesut ve Salih abi ve sen gibi dos doğru dostlar oldukça bu gurupta çoook güzel geziler, çok güzel ortamlar olur.Çünkü biz bu gurubu;başka bir guruba gidip orda bir ortam kurup insanları yönlendirip,adam çalıp kurmadık.Millet ayak ayak üste atıp çay içerken 1 metre karda ;bu hafta nerede eğlendirelim dostlarımızı diye Mesut abi ile keşif gezileri yaparak,iş yeri ziyaretleri, tüm dost dediklerimizi iş yerimizde ağırlayıp saygı göstererek,geç saatlere kadar toplantı yaparak,gurubun her şeyine, araç alacak arkadaşların dahi her şeyine koşarak kurduk.yeni arkadaşlarla yine yaparız...Temel sağlam yani:smiley:

Selam herkese, 28-29 Eylül tarihlerinde Kamp, bolca Fotoğraf, treaking ve Off Road dolu bir etkinlik yapalım. Yer belli, tarih belli gelenlerde belli olursa harika bir etkinlik bizi bekliyor diyebiliriz.

Gidilecek mesafe Ankara'dan 120 Km hiçde alışık olmadığınız bir mekan ???

Savaş Cherokee' Alıntı:
Ammman abi kafada kalsın bekmez:smiley:)) Salih abi inan bana arkama dönüp geçen 2 yıla baktığım zaman kendime çok kızıyorum.Acaip işe güce verdim kendimi.Kocayaylaya gelmek için mersinde pazartesiye kalacak işleri acil perşembeden gidiş ve jet hısı ile ortalığı ayağa kaldırarak cuma akşam bitirdim Allaha şükür.Hatta cuma akşam mesut abiyle de görüştük döndüm geliyorum dedim.Aynı akşam trabzondan aradılar c.tesi de orya gittim ...aklım hep sizdeydi...hayırlısı

Savaş abi,
Ben şunu biliyorum ki iş gerçekten çok değerli,dostlar mutlaka çok önemli ama işin olmadığı zaman ne dostun kalıyor ne de arkadaşın,o bakımdan herkesin işiniz ekmeğine, sahip çıkması ve koruması lazım,dost,arkadaş,eğlence dengesini iyi koruması gerekiyor.Terazinin kefesi şaşarsa sıkıntı...
Olsun şen işlerini hallet,biz her zaman gider gezeriz.
Selamlar,saygılar...

Turgay Vitara' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar,
Çok selamlar.
Sen de sağol Turgay kardeş,keşke sen de olsaydın çok keyifliydi...
Bağlıca da evler uçmuş maşaallah,2 sene evvel 150 dediklere eve şimdi 300 istiyorlar,neymiş efendim Başkent üniversitesine 5 dakika, yeni batı Teminaline 10 dikaka...........................
ama muhit güzel ileride de çok daha güzel olur,ben de istiyorum ordan ama şuan imkanım yok...
İnşaallah güzel bir ev bulur hayırlısıyla güle güle oturursun...
Selamlar...

mesut kose' Alıntı:
Selam herkese, 28-29 Eylül tarihlerinde Kamp, bolca Fotoğraf, treaking ve Off Road dolu bir etkinlik yapalım. Yer belli, tarih belli gelenlerde belli olursa harika bir etkinlik bizi bekliyor diyebiliriz.

Gidilecek mesafe Ankara'dan 120 Km hiçde alışık olmadığınız bir mekan ???

Şuan için bana uyar,çok ekstra bir durum olmazsa katılırım Mesut abi...
Mekanın tansiyona etkisi nasıl?Yoksa vejeteryan bir yer mi?
Tuzlu mu?..... Yeşillik mi? ;D

Ben de etkinliklerinize katılmak istiyorum. Artık AVM lere gitmekten bıktım. Yeni aldığım 2001 vitara 1.6 aracıma henüz arazi açısından bir işlem yapmadım. Ankara'da yaşamaktayım. Adım Kadir Çevik.

kadir çevik' Alıntı:
Ben de etkinliklerinize katılmak istiyorum. Artık AVM lere gitmekten bıktım. Yeni aldığım 2001 vitara 1.6 aracıma henüz arazi açısından bir işlem yapmadım. Ankara'da yaşamaktayım. Adım Kadir Çevik.

Günaydın herkese,

Kadir bey sizde hoş geldiniz grubumuza, etkinlikleri buradan takip ederek size uygun olan her etkinliğe gelebilirsiniz Off Road'ı zaten bizde çok sert yapmıyoruz, aracınızı ve kendinizi bu konuda tanıdıktan sonra her türlü modifikasyonu yapabilirsiniz çünkü Suzikiler bu işe çok uygun araçlar, bizler müsait olduğumuz hafta sonları sadece Off Road değil kampçılık, doğa yürüyüşleri, bisiklet ve küçük çaplı tırmanışlar da yapmayı planlıyoruz.

kadir çevik' Alıntı:
Kadir bey selam.Ankarada en kaliteli etkinlikler için doğru yerdesiniz.Bu arada aracınız arazide çoğu jep ten daha iyidir.Orjinal hali ile dahi!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.