Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 651,297
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Bu sene Kar erken yağacakmış :eek: ;D :eek:

IMG_1996.JPG

Etiketler

kadir çevik' Alıntı:
Ben de etkinliklerinize katılmak istiyorum. Artık AVM lere gitmekten bıktım. Yeni aldığım 2001 vitara 1.6 aracıma henüz arazi açısından bir işlem yapmadım. Ankara'da yaşamaktayım. Adım Kadir Çevik.

Kadir bey Hoşgeldiniz.
Mesut abi ve Savaş abi nin bahsettiği gibi aracınız arazi için çok uygun,bende de Suzuki G.Vitara var.
Etkinliklerimizi buradan takip edebilir,isterseniz katılabilirsiniz.
Selamlar...

mesut kose' Alıntı:
Bu sene Kar erken yağacakmış :eek: ;D :eek:

Essah mı diyon Mesut abey,
Yoksam yağmış mı?
Şaka bir yana Kar ı da özledik yani...

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...
Selamlar dostlar...

Bu hafta etkinlik yok sanırım haftaya olana benim gelmem zor görünüyor.İki haftadır Ankara yakın çevresinde rastgele bir yerlere gire çıka vakit geçirdim.Evciye gidelim derken gün karagölde bitti , ballıkpınar'a gittim uygun ortam bulamadım vs. Tavsiye edebileceğiniz bir yerler var mı ?

jugu' Alıntı:
Bu hafta etkinlik yok sanırım haftaya olana benim gelmem zor görünüyor.İki haftadır Ankara yakın çevresinde rastgele bir yerlere gire çıka vakit geçirdim.Evciye gidelim derken gün karagölde bitti , ballıkpınar'a gittim uygun ortam bulamadım vs. Tavsiye edebileceğiniz bir yerler var mı ?

Önümüz kış daha yapacak bir sürü etkinlik olacak nasılsa, buradan yada face deki grubumuzda takip ederek size uygun olanlara katılabilirsiniz :smiley:
Yakın olarak ta Mühye deki tepeler, Elmadağ, Güvenç her zaman bizim arka bahçelerimiz gibidir Off Road için neredeyse 12 ay uygundur.

mesut kose' Alıntı:
Önümüz kış daha yapacak bir sürü etkinlik olacak nasılsa, buradan yada face deki grubumuzda takip ederek size uygun olanlara katılabilirsiniz :smiley:
Yakın olarak ta Mühye deki tepeler, Elmadağ, Güvenç her zaman bizim arka bahçelerimiz gibidir Off Road için neredeyse 12 ay uygundur.

sıkı takipteyim iki kanaldan da umarım denk getireceğiz birini : ). oraları da bir deneyeyim bu hafta uygun bi yer bulabilirsem. teşekkür ettim.

mesut kose' Alıntı:
Turgay ben bağlıcadaki evi sattım, haberim olsaydı yapardık sana bişeyler ;)

Günaydın ve iyi haftalar arkadaşlar,
Mesut Abi ne ara sattın, en son tadilat yapıyordun sanırım yağlı bir müşteri buldun:smiley:
Selamlar.

salih yardımcı' Alıntı:
Sen de sağol Turgay kardeş,keşke sen de olsaydın çok keyifliydi...
Bağlıca da evler uçmuş maşaallah,2 sene evvel 150 dediklere eve şimdi 300 istiyorlar,neymiş efendim Başkent üniversitesine 5 dakika, yeni batı Teminaline 10 dikaka...........................
ama muhit güzel ileride de çok daha güzel olur,ben de istiyorum ordan ama şuan imkanım yok...
İnşaallah güzel bir ev bulur hayırlısıyla güle güle oturursun...
Selamlar...

Salih Abi o tarafa çok niyetlendik artık hayırlısı diyelim.
Bu işler zor işler insanı maddi manevi yoruyor :smiley:
Selamlar.

mesut kose' Alıntı:
Selam herkese, 28-29 Eylül tarihlerinde Kamp, bolca Fotoğraf, treaking ve Off Road dolu bir etkinlik yapalım. Yer belli, tarih belli gelenlerde belli olursa harika bir etkinlik bizi bekliyor diyebiliriz.

Gidilecek mesafe Ankara'dan 120 Km hiçde alışık olmadığınız bir mekan ???

Mesut Abi ben offroad ve treaking yapıyorum ama elimde tüfekle:smiley: Bu hafta sonu gene evle alakalı işlerim olacak büyük ihtimalle.
Bu aralar stablize yollarda ve anızda çok güzel offroad yapıyorum her yer toz duman:smiley:

Başlarda avcilik benimde ilgimi cekiyorduu ama zamanla dogal hayatin zaten can cekistigini gorunce birde benim katkim olmasin diye avcilik seruvenim baslamadan bitti, simdi ise onlari kendi dogal ortamlarinda gorebilmek bana daha biyuk keyif veriyor hatta ozellikle kis aylarinda beslenmeleriyle alakali kendi capimda biseyler de yapip bir nebzede olsa onlara yardimci olmaya calisiyorum.

Avcilikta ise maalesef gordugum en sikintili durum bir kisim avcilarin av yapma sezonlarina uymamalari ve vurulmasina izin verilenden cok daha fazla hayvani avlamalari isin baska bir can sıkıci durumu, bunun yaninda bu kurallara cok titizlikle uyan hatta dogal yasama av hayvani birakan hatta hatta kendi avlak alanlari olanlar bile var, aslinda uzun bir konu bir etkinlikte bu konuyla alakali uzun uzun sohbet ederiz

mesut kose' Alıntı:
Başlarda avcilik benimde ilgimi cekiyorduu ama zamanla dogal hayatin zaten can cekistigini gorunce birde benim katkim olmasin diye avcilik seruvenim baslamadan bitti, simdi ise onlari kendi dogal ortamlarinda gorebilmek bana daha biyuk keyif veriyor hatta ozellikle kis aylarinda beslenmeleriyle alakali kendi capimda biseyler de yapip bir nebzede olsa onlara yardimci olmaya calisiyorum.

Avcilikta ise maalesef gordugum en sikintili durum bir kisim avcilarin av yapma sezonlarina uymamalari ve vurulmasina izin verilenden cok daha fazla hayvani avlamalari isin baska bir can sıkıci durumu, bunun yaninda bu kurallara cok titizlikle uyan hatta dogal yasama av hayvani birakan hatta hatta kendi avlak alanlari olanlar bile var, aslinda uzun bir konu bir etkinlikte bu konuyla alakali uzun uzun sohbet ederiz

Tebrikler Mesut Bey,

4x4 araçların üstüne kara bir leke olarak sinmiş bu avcılık.Siz yine hoşgörülü yaklaşmışsınız. Ben çok daha katı biçimde karşıyım avcılığı spor adledmeye. Israrla "ava gidiyor musun" "ne avlıyorsun" gibi saçma sapan sorular duyup sinirleniyorum. Köpeği de görünce ille bir canlıyı vurmuş gözüyle bakıyorlar sanırım. Tabi onlara keyifli gelen bu muhabbet beni orada küplere bindiriyor. Bununla ilgili aracın muhtelif yerlerine uyarılar asacağım en kısa zamanda.

Aynen, 4x4 un varmi hemen avci muhabbeti basliyiyor, yok biz avcilik yapmiyoruz Off Road, Doga yuruyusleri tirmanis vs deyince de haa evet onlarda guzel tabi diye bos bos bakiyorlar ;D ;D ;D ;D ;D

mesut kose' Alıntı:

MEsut abi hela olsun vallah, en doğrusunu yapıyorsunuz abi. Belki denk gelmişsinizdir bende atıclıkla ilgiliyim, silahı gören avcımısın demesinden bıktım.
Tüm Anoffa selamlar, sevgiler, saygılar.

Levent atıcılığa sözümüz yok hatta en fazla ben atarım, bir keresinde CJ 8 yolda gidiyorum X6 arkadan sellektör yapıyor ben bastım o bastı tam 240 yaptım baktım ki o süratte benim araba çok fazla benzin yakıyor yol verdim gitti bende sonra hızımı düşürdüm 140-150 'ye ... nasıl ;D ;D ;D

Şaka bir tarafa atıcılık outdoor sporları arasında yerini çoktan almış durumda bildiğiniz gibi, hatta geçmiş etkinliklerin birisinde bizde trapla atış yapmış çok ta eğlenmiştik bir ara yine yaparız.

Merhaba

Bu sıcak karşılama için teşekkür ederim. Etkinlikleri takip edeceğim ve vakit oldukça da katılmaya çalışacağım.

Etkinliklerde görüşmek dileği ile.

Saygılar

Avcılık spor mudur değil midir muhabbetine, tartışmasına girmeyeceğim, isteyen istediği gibi düşünebilir ve kurallar çerçevesinde bu ülkede isteyen istediği gibi yaşayabilir, avını yapabilir.
Vesselam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR