mesut kose
Hayat biter CJ bitmez...
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Bu sene Kar erken yağacakmış ;D
Bu sene Kar erken yağacakmış ;D
kadir çevik' Alıntı:Ben de etkinliklerinize katılmak istiyorum. Artık AVM lere gitmekten bıktım. Yeni aldığım 2001 vitara 1.6 aracıma henüz arazi açısından bir işlem yapmadım. Ankara'da yaşamaktayım. Adım Kadir Çevik.
mesut kose' Alıntı:Bu sene Kar erken yağacakmış ;D
jugu' Alıntı:Bu hafta etkinlik yok sanırım haftaya olana benim gelmem zor görünüyor.İki haftadır Ankara yakın çevresinde rastgele bir yerlere gire çıka vakit geçirdim.Evciye gidelim derken gün karagölde bitti , ballıkpınar'a gittim uygun ortam bulamadım vs. Tavsiye edebileceğiniz bir yerler var mı ?
mesut kose' Alıntı:Önümüz kış daha yapacak bir sürü etkinlik olacak nasılsa, buradan yada face deki grubumuzda takip ederek size uygun olanlara katılabilirsiniz
Yakın olarak ta Mühye deki tepeler, Elmadağ, Güvenç her zaman bizim arka bahçelerimiz gibidir Off Road için neredeyse 12 ay uygundur.
mesut kose' Alıntı:Turgay ben bağlıcadaki evi sattım, haberim olsaydı yapardık sana bişeyler
salih yardımcı' Alıntı:Sen de sağol Turgay kardeş,keşke sen de olsaydın çok keyifliydi...
Bağlıca da evler uçmuş maşaallah,2 sene evvel 150 dediklere eve şimdi 300 istiyorlar,neymiş efendim Başkent üniversitesine 5 dakika, yeni batı Teminaline 10 dikaka...........................
ama muhit güzel ileride de çok daha güzel olur,ben de istiyorum ordan ama şuan imkanım yok...
İnşaallah güzel bir ev bulur hayırlısıyla güle güle oturursun...
Selamlar...
mesut kose' Alıntı:Selam herkese, 28-29 Eylül tarihlerinde Kamp, bolca Fotoğraf, treaking ve Off Road dolu bir etkinlik yapalım. Yer belli, tarih belli gelenlerde belli olursa harika bir etkinlik bizi bekliyor diyebiliriz.
Gidilecek mesafe Ankara'dan 120 Km hiçde alışık olmadığınız bir mekan ???
mesut kose' Alıntı:Başlarda avcilik benimde ilgimi cekiyorduu ama zamanla dogal hayatin zaten can cekistigini gorunce birde benim katkim olmasin diye avcilik seruvenim baslamadan bitti, simdi ise onlari kendi dogal ortamlarinda gorebilmek bana daha biyuk keyif veriyor hatta ozellikle kis aylarinda beslenmeleriyle alakali kendi capimda biseyler de yapip bir nebzede olsa onlara yardimci olmaya calisiyorum.
Avcilikta ise maalesef gordugum en sikintili durum bir kisim avcilarin av yapma sezonlarina uymamalari ve vurulmasina izin verilenden cok daha fazla hayvani avlamalari isin baska bir can sıkıci durumu, bunun yaninda bu kurallara cok titizlikle uyan hatta dogal yasama av hayvani birakan hatta hatta kendi avlak alanlari olanlar bile var, aslinda uzun bir konu bir etkinlikte bu konuyla alakali uzun uzun sohbet ederiz
mesut kose' Alıntı:Başlarda avcilik benimde ilgimi cekiyorduu ama zamanla dogal hayatin zaten can cekistigini gorunce birde benim katkim olmasin diye avcilik seruvenim baslamadan bitti, simdi ise onlari kendi dogal ortamlarinda gorebilmek bana daha biyuk keyif veriyor hatta ozellikle kis aylarinda beslenmeleriyle alakali kendi capimda biseyler de yapip bir nebzede olsa onlara yardimci olmaya calisiyorum.
Avcilikta ise maalesef gordugum en sikintili durum bir kisim avcilarin av yapma sezonlarina uymamalari ve vurulmasina izin verilenden cok daha fazla hayvani avlamalari isin baska bir can sıkıci durumu, bunun yaninda bu kurallara cok titizlikle uyan hatta dogal yasama av hayvani birakan hatta hatta kendi avlak alanlari olanlar bile var, aslinda uzun bir konu bir etkinlikte bu konuyla alakali uzun uzun sohbet ederiz