Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 653,185

Etiketler

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

burak mehmet' Alıntı:
Beypazarı kurusu almak için keşke beypazarına gitseydik.Çayırhana gittik resmen aboooo :(:(:(
Olum bizimki artık buraya kadar geldik bi halt edemedik bari dönüşde Beypazarı kurusu alalım durumu oldu :smiley:

burak mehmet' Alıntı:
Beypazarı kurusu almak için keşke beypazarına gitseydik.Çayırhana gittik resmen aboooo :(:(:(

Bide sucu bana atıyor yok ben parkura girmemisim yok soyle boyle bi kere onde sen vardın:smiley:

CKAYA' Alıntı:
Bide sucu bana atıyor yok ben parkura girmemisim yok soyle boyle bi kere onde sen vardın:smiley:

adam kapı 1 yazmış kapı 2 yazmış.. girsene niye girmiyon.. Sen girseydin az ilerde milleti görürdük batmazdıkta.. hepsi senin ve senin aracına salça olan o ailenin sucu.. Ne işiniz var arkadaşım bit kadar arabada 6 kişi...

Burak tuz golunun zamani var sular cekilsin bi ondan sonra gidecegiz, hayatinizda hic bilmediginiz bir dogal guzellikle karsilasiacaksiniz ve cok begeneceksiniz eminim...

Arkadaslar az once Murat Ozbay'la Efo abiyi yogun bakimda ziyaret ettik selamlarinizi ilettik. Hepinize selami var... Durumuda cok sukur iyi...

Günaydın arkadaslar günümüz Aydın olsun

Arkadaslar ben bir şey merak ediyorum 19 Mayıs için bir organizasyonumuz yokmu bir Anıtkabir ziyareti yapalım Ata'ya saygı duruşunda bulunalım ses soluk yok ne dersiniz

mesut kose' Alıntı:
Burak tuz golunun zamani var sular cekilsin bi ondan sonra gidecegiz, hayatinizda hic bilmediginiz bir dogal guzellikle karsilasiacaksiniz ve cok begeneceksiniz eminim...
Tamam Abim çok merak ediorum.

Bu arada Hayırdır inşallah Size Rüyamı anlatmak istiyorum.Rüyamda bulunmayan üyelerdende tek tek özür dilerim,

Savaş Abinin Dükkanındayız ortada mezeler kebaplar bir masa kurulu ben içeri giriyorum ve herkesten özür dileyerek klarnetimi alarak Erkan Eroğlu abinin yanına geçiyorum,Erkan Abi yan Flüt çalıyor Salih abi kanun,Murat Özbay dümbelek,Dinçer abide uduyla bize eşlik ediyordu,Eflatun abimde bizim müziğimize yabancı şarkılar söyleyerek katılıyordu.Bildiğin Dolapdere biggang hesabı :D
ama masa hep boştu Mesut abide arka tarafta telefonla bizi birisine dinlettiriyordu...

rüya tabirlerinde enstrüman çaldığını görmek sıkıntıdan kurtulduğuna delaletmiş ...

herkese hayırlı cumalar 18- 19 mayıs beypazarı üreğil de bulunan güzel bir orman içi gölde kamptayım cumartesi sabah 8:30 ayaş yolu organizenin ışklardan hareket gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur

100_7580.JPG

100_7580.JPG

kamp alanı.jpg

burak mehmet' Alıntı:

Bu arada Hayırdır inşallah Size Rüyamı anlatmak istiyorum.Rüyamda bulunmayan üyelerdende tek tek özür dilerim,

Savaş Abinin Dükkanındayız ortada mezeler kebaplar bir masa kurulu ben içeri giriyorum ve herkesten özür dileyerek klarnetimi alarak Erkan Eroğlu abinin yanına geçiyorum,Erkan Abi yan Flüt çalıyor Salih abi kanun,Murat Özbay dümbelek,Dinçer abide uduyla bize eşlik ediyordu,Eflatun abimde bizim müziğimize yabancı şarkılar söyleyerek katılıyordu.Bildiğin Dolapdere biggang hesabı :D
ama masa hep boştu Mesut abide arka tarafta telefonla bizi birisine dinlettiriyordu...

rüya tabirlerinde enstrüman çaldığını görmek sıkıntıdan kurtulduğuna delaletmiş ...
Sağlam açıkda kalmış :smiley:

Günaydın herkese bu arada...

burak mehmet' Alıntı:

Adamım senin rüyaların bile çok komik :smiley:, hayırdır inşallah diyelim geçelim hem bak sen diyorsun ya sıkıntılardan kurtulmaya delalet edermiş diye işte bundan sonra full atraksiyon kamp vs tam gaz devam eder gideriz işte...

Burakçım rüyanın tabiri; insan topraktan geldiği için felsefi düşünceye göre beden de ruhta hep toprağı özler ve arzular.Bir gün toprağa döner.Çünkü ana yurdu topraktır.Gurubun ilk buluşmaları tanışmaları kaynaşmaları temelleri benim dükkanda atıldığı için bedenin ve ruhun anayurdunu özlemiş:smiley:Allah hayırlara vesile etsin:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR