outlaw06
2002 WJ 4.7 ( Düplü )
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
devam
devam
Fotolara bakınca sanki boş zamanlarda çalışmıssın gibi duruyor abiSavaş Cherokee' Alıntı:Abi az yakan çok kaçan candır.Jeep le gidip gitmemekte çok kararsız kaldım.ama 1530 km masrafını göze alamadım valla.ayrıca gezi değil iş içindi, sadece boş zamanlarda gezdim
E 4 gün 24 saat de çalışmadık))mozbay1907' Alıntı:Fotolara bakınca sanki boş zamanlarda çalışmıssın gibi duruyor abi
Burak inan bana arkayı kaydıra kaydıra nasıl gidiyordum varya! Ken Block halt etmiş))330 km virajmı olur yaaa.Arabadan indim mangalcıda yön yürüyüş adım atma kavramlarım kaybolmuşburak mehmet' Alıntı:ALANYA MERSİN ARASINI BİRDAHA ARABAYLA GEÇMEKMİ.. TÖBEEEEEE....konyaya giderim konyadan geçerim...
Emlakçı olduğumu biliyorsun neden söylemiyorsun ?Birsürü boya, temizlik işleri çıkıyor.ben başladım.100 tl ye temizlik 450 tl ye 2+1 ev boyası yapıyorummozbay1907' Alıntı:Xj ömrümü yedi artık ek işde yapmak lazım
ben Antlalya Kaştan mezitliye gittim 780 km ömrümden ömür gitti.. öyle komşu şewhirmi olur ya ...Savaş Cherokee' Alıntı:Burak inan bana arkayı kaydıra kaydıra nasıl gidiyordum varya! Ken Block halt etmiş))330 km virajmı olur yaaa.Arabadan indim mangalcıda yön yürüyüş adım atma kavramlarım kaybolmuş
Yaz abi Salih abi ile beni lazım olunca ararsın bu ara para lazım bizeSavaş Cherokee' Alıntı:Emlakçı olduğumu biliyorsun neden söylemiyorsun ?Birsürü boya, temizlik işleri çıkıyor.ben başladım.100 tl ye temizlik 450 tl ye 2+1 ev boyası yapıyorum
Sakallardan öyle durmus baskan yoksa fena degılburak mehmet' Alıntı:iyiki kız olmamışın la Murat çok çirkin çok tipsiz olurmuşun...
Pek bi heveslisin Muratmozbay1907' Alıntı:Sakallardan öyle durmus baskan yoksa fena degıl
Giderim var diyosun yanimozbay1907' Alıntı:Sakallardan öyle durmus baskan yoksa fena degıl