mozbay1907
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Bakya nereye geldi muhabbet
Bakya nereye geldi muhabbet
Sen nereye istiyorsan oraya çekelim ozaman...mozbay1907' Alıntı:Bakya nereye geldi muhabbet
Sağol Çağıncım.O kovukta zamanında hazine varmış.şöyle bir el attım bi halt çıkmadıCKAYA' Alıntı:Herkese gunaydınlar.... Savaş abi hoşgeldin bu arada resimlerden birinde mağarada kovuğa kolunu sokup kaptırmışsın gibi bir resim var Orada ne oluyor abi onu bi anlatır mısın? Bu arada Murat benimde aynı böyle bir resmim var. Görseniz zenci şarkıcılara benziyorum.....
Allah canını almasın adam)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) La bu ne yaaaa yoook daha yaburak mehmet' Alıntı:Sen nereye istiyorsan oraya çekelim ozaman...
saçım varmış ozamanlar..Savaş Cherokee' Alıntı:Allah canını almasın adam)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) La bu ne yaaaa yoook daha ya
Lan sandalyeden düşüyodum ))))))))))))))))))))) lan olum ne adamsın ya ))))))))))burak mehmet' Alıntı:Sen nereye istiyorsan oraya çekelim ozaman...
burak mehmet' Alıntı:Sen nereye istiyorsan oraya çekelim ozaman...
Savaş Cherokee' Alıntı:ANOFF 19 MAYIS KORTEJİ VE ANITKABİR ZİYARETİ
Buluşma yeri :Öveçler Kabil cad. No 151 Elit Emlak (çay 50 krş)
Buluşma Saati :14;00
Konu :Jeep lerimizle şehir turu Atayı ziyaret
Not;Merkezde birçok yerde toplantı ve yürüyüş olduğundan buluşma için en ideal yer benim büro diye düşündüm.Ayrıca toplandıktan sonra hareket noktamız seymenler parkı olacağından en yakın nokta benim büro.Başka fikri olan olursa topluluğa uyarız!
Sevgili abilerim, kardeşlerim ve ANOFF müdavimi dostlar;19 Mayıs münasebeti ile 4X4 araçlarımızı bayraklarla donatıp ,şehir turu atıp ardından anıtkabir ziyareti yapıp; Gazi Mustafa Kemal ve Tüm şehitlerimizin ruhuna bir fatiha okuyalım diyoruz.İşi olmayan tüm arkadaşları bekliyoruz.ANOFF olarak bir ilke daha imza atmış olacaz...
-Lütfen Herhangi bir siyasi parti amblem,logo veya adını kullanmayalım.
-Merkezde tur atacağımız için öncü araç mesela; ışıklara giriş çıkışlarda yavaşlama-hızlanma yapabilir, kopmamak adına o tepkilere trafiği tehlikeye atmadan uyalım lütfen
-Her zamanki beyefendiliğimiz ve saygınlığımız ile bize yakışır bir şekilde gövde gösterimizi ve kutlamamızı yapıp dönmek dileği ileKatılmak isteyenler adını yazsın lütfen;Bakalım listeyi 15 araca çıkarabilecekmiyiz))
1.Savaş Tanır
2.Mesut Köse
3.Erkan Eroğlu
4.Y.Mustafa abi
5.Dinçer İ. Canol
6.Burak M. Üçkol
7.Murat Özbay
8.Erkan Nezir
9.Çağın Gara Mamba
10.Salih Yardımcı
Salih abi ne medeni cesareti.Bunu bardan pavyondan toplardık ))))))))))))))))))))ANOFF un Namus elden giderdi))salih yardımcı' Alıntı:Allah Müstakını versin Burak,bu ne hal.
Abi sen kadın olsaymışsın yemin ederim Ortalığı sallarmışsın.Şuh,Rüküş ve şehvetli.....
Kutluyorum kardeşim seni bu ne medeni cesaret.
Selamlar...
Turgaycım Allah yolunu açık etsin, işin gücün rast gelsin.Bundan sonra iş nedeni ile çok gider gelirim o tarafa rastlaşırız ilerde sen canını sıkmaBen düğündeyken ve düğünden çıkıp hemen giyinip yola çıkacakken bir daha batma da gerisi sorun değil))Selamlar dostumTurgay Vitara' Alıntı:Antalya'dan tüm dostlara selamlar.
Allah muhabbetinizi bozmasın, her tür muhabbet mevcut başkanım pesinden Antalya'ya geldim sen Ankara'ya donmussun oldu mu şimdi.
Burak şov tam gaz devam devamını bekliyoruz
devamınımı bekliyorsun? daha ne yapayım yaTurgay Vitara' Alıntı:Antalya'dan tüm dostlara selamlar.
Allah muhabbetinizi bozmasın, her tür muhabbet mevcut başkanım pesinden Antalya'ya geldim sen Ankara'ya donmussun oldu mu şimdi.
Burak şov tam gaz devam devamını bekliyoruz