Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,004

Etiketler
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

mozbay1907' Alıntı:
Bakya nereye geldi muhabbet :smiley:
Sen nereye istiyorsan oraya çekelim ozaman...

burak çakmaktaş.jpg

CKAYA' Alıntı:
Herkese gunaydınlar.... Savaş abi hoşgeldin :smiley: bu arada resimlerden birinde mağarada kovuğa kolunu sokup kaptırmışsın gibi bir resim var :smiley::smiley::smiley: Orada ne oluyor abi onu bi anlatır mısın? Bu arada Murat benimde aynı böyle bir resmim var. Görseniz zenci şarkıcılara benziyorum..... :D:D
Sağol Çağıncım.O kovukta zamanında hazine varmış.şöyle bir el attım bi halt çıkmadı:smiley:

burak mehmet' Alıntı:
Sen nereye istiyorsan oraya çekelim ozaman...

Allah Müstakını versin Burak,bu ne hal.
Abi sen kadın olsaymışsın yemin ederim Ortalığı sallarmışsın.Şuh,Rüküş ve şehvetli.....
Kutluyorum kardeşim seni bu ne medeni cesaret.
Selamlar...

Savaş Cherokee' Alıntı:
ANOFF 19 MAYIS KORTEJİ VE ANITKABİR ZİYARETİ
Buluşma yeri :Öveçler Kabil cad. No 151 Elit Emlak (çay 50 krş)
Buluşma Saati :14;00
Konu :Jeep lerimizle şehir turu Atayı ziyaret
Not;Merkezde birçok yerde toplantı ve yürüyüş olduğundan buluşma için en ideal yer benim büro diye düşündüm.Ayrıca toplandıktan sonra hareket noktamız seymenler parkı olacağından en yakın nokta benim büro.Başka fikri olan olursa topluluğa uyarız!

Sevgili abilerim, kardeşlerim ve ANOFF müdavimi dostlar;19 Mayıs münasebeti ile 4X4 araçlarımızı bayraklarla donatıp ,şehir turu atıp ardından anıtkabir ziyareti yapıp; Gazi Mustafa Kemal ve Tüm şehitlerimizin ruhuna bir fatiha okuyalım diyoruz.İşi olmayan tüm arkadaşları bekliyoruz.ANOFF olarak bir ilke daha imza atmış olacaz...
-Lütfen Herhangi bir siyasi parti amblem,logo veya adını kullanmayalım.
-Merkezde tur atacağımız için öncü araç mesela; ışıklara giriş çıkışlarda yavaşlama-hızlanma yapabilir, kopmamak adına o tepkilere trafiği tehlikeye atmadan uyalım lütfen
-Her zamanki beyefendiliğimiz ve saygınlığımız ile bize yakışır bir şekilde gövde gösterimizi ve kutlamamızı yapıp dönmek dileği ile:smiley:Katılmak isteyenler adını yazsın lütfen;Bakalım listeyi 15 araca çıkarabilecekmiyiz:smiley:))

1.Savaş Tanır
2.Mesut Köse
3.Erkan Eroğlu
4.Y.Mustafa abi
5.Dinçer İ. Canol
6.Burak M. Üçkol
7.Murat Özbay
8.Erkan Nezir
9.Çağın Gara Mamba
10.Salih Yardımcı

Antalya'dan tüm dostlara selamlar.
Allah muhabbetinizi bozmasın, her tür muhabbet mevcut:smiley: başkanım pesinden Antalya'ya geldim sen Ankara'ya donmussun oldu mu şimdi.
Burak şov tam gaz devam:smiley: devamını bekliyoruz:smiley:

salih yardımcı' Alıntı:
Allah Müstakını versin Burak,bu ne hal.
Abi sen kadın olsaymışsın yemin ederim Ortalığı sallarmışsın.Şuh,Rüküş ve şehvetli.....
Kutluyorum kardeşim seni bu ne medeni cesaret.
Selamlar...
Salih abi ne medeni cesareti.Bunu bardan pavyondan toplardık :smiley:))))))))))))))))))))ANOFF un Namus elden giderdi:smiley:))
Sonuç Murat kız olsa pek çirkin ,Burak kız olsa pek bi fettan olurdu:smiley:Bu halleri güzel

Turgay Vitara' Alıntı:
Allah muhabbetinizi bozmasın, her tür muhabbet mevcut:smiley: başkanım pesinden Antalya'ya geldim sen Ankara'ya donmussun oldu mu şimdi.
Turgaycım Allah yolunu açık etsin, işin gücün rast gelsin.Bundan sonra iş nedeni ile çok gider gelirim o tarafa rastlaşırız ilerde sen canını sıkma:smiley:Ben düğündeyken ve düğünden çıkıp hemen giyinip yola çıkacakken bir daha batma da gerisi sorun değil:smiley:))Selamlar dostum

ANOFF 19 MAYIS KORTEJİ VE ANITKABİR ZİYARETİ
Buluşma yeri :Öveçler Kabil cad. No 151 Elit Emlak (çay 50 krş)
Buluşma Saati :14;00
Konu :Jeep lerimizle şehir turu Atayı ziyaret
Not;Merkezde birçok yerde toplantı ve yürüyüş olduğundan buluşma için en ideal yer benim büro diye düşündüm.Ayrıca toplandıktan sonra hareket noktamız seymenler parkı olacağından en yakın nokta benim büro.Başka fikri olan olursa topluluğa uyarız!

Sevgili abilerim, kardeşlerim ve ANOFF müdavimi dostlar;19 Mayıs münasebeti ile 4X4 araçlarımızı bayraklarla donatıp ,şehir turu atıp ardından anıtkabir ziyareti yapıp; Gazi Mustafa Kemal ve Tüm şehitlerimizin ruhuna bir fatiha okuyalım diyoruz.İşi olmayan tüm arkadaşları bekliyoruz.ANOFF olarak bir ilke daha imza atmış olacaz...
-Lütfen Herhangi bir siyasi parti amblem,logo veya adını kullanmayalım.
-Merkezde tur atacağımız için öncü araç mesela; ışıklara giriş çıkışlarda yavaşlama-hızlanma yapabilir, kopmamak adına o tepkilere trafiği tehlikeye atmadan uyalım lütfen
-Her zamanki beyefendiliğimiz ve saygınlığımız ile bize yakışır bir şekilde gövde gösterimizi ve kutlamamızı yapıp dönmek dileği ile:smiley:Katılmak isteyenler adını yazsın lütfen;Bakalım listeyi 15 araca çıkarabilecekmiyiz:smiley:))

1.Savaş Tanır
2.Mesut Köse
3.Erkan Eroğlu
4.Y.Mustafa abi
5.Dinçer İ. Canol
6.Burak M. Üçkol
7.Murat Özbay
8.Erkan Nezir
9.Çağın Gara Mamba
10.Salih Yardımcı

Turgay Vitara' Alıntı:
devamınımı bekliyorsun? daha ne yapayım ya :D

Başkanım ben batmamistim, batan Murattı:smiley: Pazartesi tekrar ankaradayim inşallah. Bu aralar hafta sonları antalyada olacağım. Burası da sağlam sicakmis deniz kum vs çekilecek gibi değil:smiley:
Burak bu saatten sonra ne olsa gider:smiley::smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-1952-model-full-orjinal-jeeep-askeri-haki-renkli-94061642/detay

Şu ilana bi bakın yav Arabanın üstündeki adam bizim Selami abimi ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR