Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,225
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Orhan babayla görüştüm,
Eflatun abi ameliyattan çıkmış,yoğun bakımda uyutuluyormuş.
Allah tez zamanda sıhhat nasip etsin...
Bu arada Orhan babanın da abisi rahatsızlanmış,beyne Pıhtı atması sebebiyle GATA da yatıyormuş dostlar,bilginiz olsun.
Efo abiye de Orhan abiye de çok geçmiş olsun diyor,acil şifalar diliyorum.

Selamlar.

Etiketler

Turgay Vitara' Alıntı:
Arkadaşlar,
Bugün beni bu zor durumdan kurtaran Murat ve Burak arkadasıma ne kadar teşekkür etsem az gelir. Gercekten on numara insanlarsiniz, mevcut planlarinizi iptal edip Cumartesi akşamınızı bana ayırdığınız için, ayakkabi pantolon camura battiginiz icin hakkınızı helal edin. Her durumda yardıma ben de kesinlikle gelirdim ancak bunu bugun gormekle grubun ne kadar sağlam olduğunu tekrar anladım. Savas, Mesut ve Erkan abimlere de yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca Murat arkadaşımın eşi ve kuzenininden verdigim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum, isin bu seviyeye gelecegini tahmin etsem hiç rahatsız etmezdim.
Sonuc olarak herhangi tatsizlik olmaması en büyük mutluluk oldu.
Tekrardan bugün yanımda olan murat ve burak arkadasima ve desteklerini telefonla esirgemeyen arkadaslara çok çok teşekkürler.
Bu benim için bir ders oldu, neyseki acı olmadı.
İyi geceler diliyorum.

Turgay hocam anlat hele başından geçenleri...Nerelere gittin,neler yaşadın...
Çok geçmiş olsun sen de ve arabanda bir sıkıntı yoktur umarım.
Selamlar...

Eflatun Abime tekrar geçmiş olsun diliyorum Orhan abimin de abisine acil şifalar dilerim.

mozbay1907' Alıntı:
Güncel Halı Saha listesi;

1- Murat Özbay
2- Salih Özen
3- B.Mehmet Üçkol
4-Dinçer İzzet Canol
5-Tolga Ören
6-Murat Üver
7- Murat Abi(Murat Ünver)
8-Necati Albayrak
9-Turgay Vitara
10-Cem (Tolga Ören) :smiley:

Murat benide eklesene bende geliyorum akşam keremde gelir

Güncel Halı Saha listesi;

1- Murat Özbay
2- Salih Özen
3- B.Mehmet Üçkol
4-Dinçer İzzet Canol
5-Tolga Ören
6-Murat Üver
7- Murat Abi(Murat Ünver)
8-Necati Albayrak
9-Turgay Vitara
10-Cem (Tolga Ören)
11-Çağın
12-Kerem (Çağın)
13-Buğra (Murat)

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.7100#ixzz2TFi7T7b0

Sevgili anoff üyeleri:Eflatun abimizin hepimizi çok üzen kalp ameliyatı,Orhan babanın abisinin,dün ortaya çıkan beyin damarı rahatsızlıgı nedeni ile,malumunuz gezi ve eğlenceyi düşünemeyiz şu an.Bu ayki büyük etkinligimizi bir süre erteliyoruz.Allah iki abimize de şifalar versin inşallah.mersin susanoğlundan herkese selam

Savaş Cherokee' Alıntı:
Sevgili anoff üyeleri:Eflatun abimizin hepimizi çok üzen kalp ameliyatı,Orhan babanın abisinin,dün ortaya çıkan beyin damarı rahatsızlıgı nedeni ile,malumunuz gezi ve eğlenceyi düşünemeyiz şu an.Bu ayki büyük etkinligimizi bir süre erteliyoruz.Allah iki abimize de şifalar versin inşallah.mersin susanoğlundan herkese selam

Çok Doğru mantıklı bir karar olmuş.....
Allah Abilerimize Acil şifalar nasip etsin..

HAyırlısıyla iyileşsinler de daha nice gezilere gideriz...

başkanım çok doğru bi karar olmuş.abilerimiz sağlıklarına kavuşsun yeter.gezimiz ne zaman olsa olur...

Savaş Cherokee' Alıntı:

Kesinlikle haklısın Başkanım. Abilerimize Allah şifa versin.

Beyler az önce Orhanla görüştüm Orhanın abisininde, Eflatunun da durumları iyiymiş, çok şükür iyi haberler gelmeye başladı... :smiley:

mesut kose' Alıntı:
Beyler az önce Orhanla görüştüm Orhanın abisininde, Eflatunun da durumları iyiymiş, çok şükür iyi haberler gelmeye başladı... :smiley:
Sayfaya dua ederek girdim iyi haberler gelsin diye... Allahıma Çok şükür

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR