Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Cümleden Selamın Aleyküm değerli dostlar,
Yaklaşık 10 gündür vakit bulup sayfaya giremedim.25 sayfayı şimdi okudum.Face den de cepten takip ettim.
Öncelikle,
-Savaş başkanım dilimiz döndüğünce birçok kez teşekkür ettik,ediyoruz ve hep de edeceğiz.Sen bir tanesin,gerçekten emeklerin yadsınamaz,gruba çok emek verdin,hakkını helal et.Senin ciddi mesain sayesinde bu grup derlenip toparlandı,bu güzelliklere imza attı,bu kadar değerli insan bir araya geldi ve keyifle ve huzurla dostluklarını sürdürüyorlar.SAĞOL VAROL...
-Salih hocam emeğine sağlık,Paintball çok keyifliydi,ilk kez oynamama rağmen müthiş zevk aldım.ben de 3 morlukla geceyi kapatmışım.Yürekten teşekkürler.
-Burak kardeş,geçmiş olsun,arabana embesiller dadanmış.Allah akıl fikir versin bunlara ve ıslah etsin.
-Erkan abi aracın hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin.Aracın da sen gibi yakışıklı vesselam.Durdun durdun Turnayı gözünden vurdun...Yakışır....
-Değerli Eflatun abimize de çok ama çok geçmiş olsun.Nazar deydi Eflatun abiye...Ankara nın dağlarında Ankara nın bağlarıyla döktürünce çalının çırtıpının gözüne geldi...Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun.
Ben önümüzdeki hafta il dışında olacağım ama yapabileceğim birşey olursa canla başla.
Tekrar selamlar,sevgiler saygılar...