burak mehmet
Kamp III
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Estağfurullah abi nedemek gece senin aracın orada mahsur kalsa ben evimde rahat uyuyamam...haber vermessen ayıp ederdın.hepimiz burada aynı hevesle bulunan adamlarız... Sonu kötü bitmedi,anı oldu bize...dostlugumuz pekistı yav....bu arada ufak bir dip not,bu işi tek başına yapmamalıyız...Turgay Vitara' Alıntı:Arkadaşlar,
Bugün beni bu zor durumdan kurtaran Murat ve Burak arkadasıma ne kadar teşekkür etsem az gelir. Gercekten on numara insanlarsiniz, mevcut planlarinizi iptal edip Cumartesi akşamınızı bana ayırdığınız için, ayakkabi pantolon camura battiginiz icin hakkınızı helal edin. Her durumda yardıma ben de kesinlikle gelirdim ancak bunu bugun gormekle grubun ne kadar sağlam olduğunu tekrar anladım. Savas, Mesut ve Erkan abimlere de yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca Murat arkadaşımın eşi ve kuzenininden verdigim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum, isin bu seviyeye gelecegini tahmin etsem hiç rahatsız etmezdim.
Sonuc olarak herhangi tatsizlik olmaması en büyük mutluluk oldu.
Tekrardan bugün yanımda olan murat ve burak arkadasima ve desteklerini telefonla esirgemeyen arkadaslara çok çok teşekkürler.
Bu benim için bir ders oldu, neyseki acı olmadı.
İyi geceler diliyorum.