Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeomad Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,847
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 652,222
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Turgay Vitara' Alıntı:
Arkadaşlar,
Bugün beni bu zor durumdan kurtaran Murat ve Burak arkadasıma ne kadar teşekkür etsem az gelir. Gercekten on numara insanlarsiniz, mevcut planlarinizi iptal edip Cumartesi akşamınızı bana ayırdığınız için, ayakkabi pantolon camura battiginiz icin hakkınızı helal edin. Her durumda yardıma ben de kesinlikle gelirdim ancak bunu bugun gormekle grubun ne kadar sağlam olduğunu tekrar anladım. Savas, Mesut ve Erkan abimlere de yardımlarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca Murat arkadaşımın eşi ve kuzenininden verdigim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum, isin bu seviyeye gelecegini tahmin etsem hiç rahatsız etmezdim.
Sonuc olarak herhangi tatsizlik olmaması en büyük mutluluk oldu.
Tekrardan bugün yanımda olan murat ve burak arkadasima ve desteklerini telefonla esirgemeyen arkadaslara çok çok teşekkürler.
Bu benim için bir ders oldu, neyseki acı olmadı.
İyi geceler diliyorum.
Estağfurullah abi nedemek gece senin aracın orada mahsur kalsa ben evimde rahat uyuyamam...haber vermessen ayıp ederdın.hepimiz burada aynı hevesle bulunan adamlarız... Sonu kötü bitmedi,anı oldu bize...dostlugumuz pekistı yav....bu arada ufak bir dip not,bu işi tek başına yapmamalıyız...

Etiketler

mesut kose' Alıntı:
Eflatun Cem abimize geçirmiş olduğu ani kalp rahatsızlığından dolayı ANOFF olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletir, tüm Offroad camiasından ve gurubumuz üyelerinden dua bekleriz.Allah şifalar versin.
-Pazartesi günü yapılacak ameliyat için 0 RH (+) kana ihtiyaç vardır. Kan verebilecekler lütfen buradan telefon numarası bıraksınlar.Ya da 0541 3407370 numaralı telefondan Orhan abi ile irtibata geçsinler.Teşekkürler

1. Orhan Ciritcioğlu 0 RH (+) 541 340 73 70
2. Erkan Nezir 0 RH (- ) (takas) 553 475 45 09
3. Mesut Köse A RH (+) (takas) 535 590 45 64
4. Savaş Tanır A RH (-) (takas) 532 364 58 04
5. Mustafa Sever B RH (+) (takas) 533 294 13 51
6. Mustafa Yılmaz 0 RH (-) (takas)

Not;kan gurubumuz tutmasa dahi kan verip yerine aranan kan gurubunu takasla alabiliyoruz

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.7080#ixzz2SyqXzlzw
AB RH (+) 0554 311 6886 eflatun abiye geçmiş olsun allah acil şifalar versin

arkadaşlar iyi geceler eflatun yarın ilk yada 2. olacakmış yani saat 08.00 yada 12.00 yarin sabah netleşecek ben duruma göre haberdar ederim.

orhan19' Alıntı:
arkadaşlar iyi geceler eflatun yarın ilk yada 2. olacakmış yani saat 08.00 yada 12.00 yarin sabah netleşecek ben duruma göre haberdar ederim.

Abi haber verebilirsen memnun olurum...

Günaydın arkadaşlar ,
Eflatun abi şimdiden geçmiş olsun Abi'm tüm ANOFF olarak yanındayız kalbimizde duamızla hadi çabuk kalk ayağa

Yeni hafta Eflatun abim içinde sağlıklı bir hayatın başlangıcı olur inşallah... Anoff içmeyin şu sigaraları... :(:(

Eflatun beye Allahtan acil şiafalar dilerim, umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Gece gündüz farketmez ne zaman isterseniz kan verebilirim.
Levent GÜRÜNLÜ 0 RH (+) 0505 928 34 44

Güncel Halı Saha listesi;

1- Murat Özbay
2- Salih Özen
3- B.Mehmet Üçkol
4-Dinçer İzzet Canol
5-Tolga Ören
6-Murat Üver
7- Murat Abi(Murat Ünver)
8-Necati Albayrak
9-Turgay Vitara
10-Cem (Tolga Ören) :smiley:

Selam arkadaşlar Eflatun abiden bir haber varmıdır nasıl sağlığı bizleride bilgilendirin lütfen sayın Başkanım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR